Napisano 20 Listopad 201212 l no i kolejna teczka do ulubionych:] od budyneczków po ostatni schodek... super:D
Napisano 20 Listopad 201212 l Brawa za analityczne podejście do problemów,widać że jak coś chcesz rozpracować to bierzesz się konkretnie do tematu. Trzeba tu będzie zaglądać.
Napisano 22 Listopad 201212 l Autor J|L, Igi, kamesanin, KaliditusZaliditey > Dziękuje za pozytywny odzew to zawsze dodaje powera :) Coyote > Masz racje, wiele osób zwracało mi uwagę na kolory. Zjechałem z saturacji, ujednoliciłem sciany. Zastanawiam się czy nadal nie jest zbyt soczysta zieleń. Jak na to patrze to mam wrażenie że wychodzi jakiś horror dla dzieci :D +4h pracy, c.d.n.
Napisano 23 Listopad 201212 l Autor Thx :) Doszedł detal, powoli pozbywam się konturówki. Chyba tylko dokończę drzwi, wrzucę zgniłe wycieraczki i kończę bo chyba już zaczynam przeginać z czasem poświęconym na jedną pracę.
Napisano 23 Listopad 201212 l ha nawet cyrylicą napisałeś na ścianie, ekstra krawędź górną okienka może tylko ostrzejszą zrób
Napisano 23 Listopad 201212 l Autor yarosh > Thx. Zrobione. Dobra chyba już starczy. Czas na schody spiralne :) Edytowane 23 Listopad 201212 l przez happy-angel
Napisano 23 Listopad 201212 l mozesz na moja prośbe w następnych schodach dopisac nieśmiertelne nu zajec nu pagadi ;]
Napisano 15 Styczeń 201312 l Autor yarosh >> Jak tylko nadarzy się taka okazja to wepcham to gdzieś :) Trochę stanęło z pracą nad digital paintingiem i rysunkiem przez to że szykuję się do zmiany pracy ale od czasu do czasu trafia stylus w rękę. Malun dla mojej koleżanki która robi własną animacje
Napisano 20 Marzec 201312 l Autor Pierwsze co namalowałem po dwumiesięcznej przerwie z tabletem. Malowałem to co do głowy przyszło bez większego zastanawiania się (dym u góry po lewej z foty): Machnąłem robola w klimatach TF2:
Napisano 20 Marzec 201312 l Robot mi się podoba, choć wyszedl nieco płasko. Jak jest w takiej zadymionej atmosferze to możesz trochę go fogiem uprzestrzennić. Jeśli ci się chce, rzecz jasna.