kamesanin Napisano 20 Listopad 2012 Share Napisano 20 Listopad 2012 no i kolejna teczka do ulubionych:] od budyneczków po ostatni schodek... super:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 20 Listopad 2012 Share Napisano 20 Listopad 2012 Brawa za analityczne podejście do problemów,widać że jak coś chcesz rozpracować to bierzesz się konkretnie do tematu. Trzeba tu będzie zaglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 22 Listopad 2012 Autor Share Napisano 22 Listopad 2012 J|L, Igi, kamesanin, KaliditusZaliditey > Dziękuje za pozytywny odzew to zawsze dodaje powera :) Coyote > Masz racje, wiele osób zwracało mi uwagę na kolory. Zjechałem z saturacji, ujednoliciłem sciany. Zastanawiam się czy nadal nie jest zbyt soczysta zieleń. Jak na to patrze to mam wrażenie że wychodzi jakiś horror dla dzieci :D +4h pracy, c.d.n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nilfheim Napisano 22 Listopad 2012 Share Napisano 22 Listopad 2012 jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 23 Listopad 2012 Autor Share Napisano 23 Listopad 2012 Thx :) Doszedł detal, powoli pozbywam się konturówki. Chyba tylko dokończę drzwi, wrzucę zgniłe wycieraczki i kończę bo chyba już zaczynam przeginać z czasem poświęconym na jedną pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 23 Listopad 2012 Share Napisano 23 Listopad 2012 ha nawet cyrylicą napisałeś na ścianie, ekstra krawędź górną okienka może tylko ostrzejszą zrób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 23 Listopad 2012 Autor Share Napisano 23 Listopad 2012 (edytowane) yarosh > Thx. Zrobione. Dobra chyba już starczy. Czas na schody spiralne :) Edytowane 23 Listopad 2012 przez happy-angel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 23 Listopad 2012 Share Napisano 23 Listopad 2012 mozesz na moja prośbe w następnych schodach dopisac nieśmiertelne nu zajec nu pagadi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 15 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2013 yarosh >> Jak tylko nadarzy się taka okazja to wepcham to gdzieś :) Trochę stanęło z pracą nad digital paintingiem i rysunkiem przez to że szykuję się do zmiany pracy ale od czasu do czasu trafia stylus w rękę. Malun dla mojej koleżanki która robi własną animacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 17 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2013 Warsztaty na tablecie z Mazurkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 20 Marzec 2013 Autor Share Napisano 20 Marzec 2013 Pierwsze co namalowałem po dwumiesięcznej przerwie z tabletem. Malowałem to co do głowy przyszło bez większego zastanawiania się (dym u góry po lewej z foty): Machnąłem robola w klimatach TF2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 20 Marzec 2013 Share Napisano 20 Marzec 2013 Szalenstwo!!! polamany asymetrryczny robot i swinio slon z fajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 20 Marzec 2013 Share Napisano 20 Marzec 2013 Robot mi się podoba, choć wyszedl nieco płasko. Jak jest w takiej zadymionej atmosferze to możesz trochę go fogiem uprzestrzennić. Jeśli ci się chce, rzecz jasna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi