ver-1 Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 (edited) Niestety nie mialem czasu dokonczyc tak jak chcialem, ale na pewno do tego powroce ;), pod ocene: To ja zaczne Edited October 30, 2008 by ver-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Nie zły chyba :), aczkolwiek myślę że powinieneś w dalszych etapach pracy budować scenę i skupić się na utworzeniu zespolonego mrocznego klimatu całości pracy ;). //pozdr. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ver-1 Posted October 7, 2008 Author Share Posted October 7, 2008 (edited) No tez tak uwazam ;), mam nawet pomysl nad nim bedzie glowa goblina z rozwarta paszcza, jednak rozwarcie paszczy bedzie dwuznaczne, bedzie mozna na to spojrzec takze jako na smiech a w ksztaltach kto wie, moze nawet bedzie mozna dopatrzyc sie jokera, a moze to sie swiat smieje :) pozdro. albo gdzies z boku za nim ten goblin... Edited October 7, 2008 by ver-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann.G Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 goblin bedzie musial dysponowac niezlym rozwarciem, bo nietoperkowi troche wodoglowie zrobiles..- chyba, ze tak ma byc, to sie nie czepiam ;) pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ver-1 Posted October 7, 2008 Author Share Posted October 7, 2008 glowe jeszcze pomniejsze troche, ale nie bedzie ona w paszczy :) bardziej mailem na mysli kamiennego gargoila albo jakas rzezbe niz goblina :) tak wiec bezsensu zeby trzymal glowe mu w paszczy:) sory jezli to nie bylo jasne. Dzieki za tip i pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
leander Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Fajne, ma klimacik. Ten grymas ma sporo wyrazu. Jak pisze Miriam warto by wzbogacic scene o sugestie przyczyny tego grymasu. To w sumie nie musi byc dodatkowa postac, mysle, ze mozna pewne napiecie zbudowac np jakims brakiem rownowagi w kompozycji. Ta czarna przestrzen negatywna ponad glowa jest teraz dosyc nieciekawa - symetryczna i o malo ciekawym ksztalcie. Warto zwrocic uwage tez na takie szczegoly, zeby i w nich (lub za ich pomocą) budowac niepokoj, groze itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ver-1 Posted October 10, 2008 Author Share Posted October 10, 2008 (edited) maly up: Uklad portretowy podobal mi sie bardziej, moze uda mi sie to wszytsko jakos spowrotem upchac :) pozdro Edited October 10, 2008 by ver-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosikowski Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 fajno fajno, ale widziałbym tego gargulca mniejszego albo chociaż niżej, tak a żeby Batman był w centrum kompozycji... (żeby się pierwszy rzucał w oczy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ver-1 Posted October 11, 2008 Author Share Posted October 11, 2008 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabahadatta Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 coraz lepiej to wygląda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVirr Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Ale głowę chyba dalej ma za wielką;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosikowski Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 A Ja Widzę błąd .... ale nie wiem jak to wyjaśnić... więc będzie ciężko... chmmm..... przyjrzyj się jego klacie... i teraz spójrz na szyje i w ogóle kark.... on jest lekko wygięty do przodu(tak sugeruje rejon wkoło twarzy) a klata sugeruje że stoi prosto... sorry ale jest późno i już muszę spać.... ale musiałem to napisać (dla dobra twego studium nastroju) ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ver-1 Posted October 13, 2008 Author Share Posted October 13, 2008 racja, pozno, a ja jak zwykle dopiero robote zaczynam :) rozumiem o co ci chodzi, widze to, bym musial troche barow obciac i szyje ustawic, to ze glowa jest przerysowana takze, ale narazie zostawiam,( w koncu to studium nastroju, nie postaci:), tak wiec bardziej mysle o klimacie i charakterze bryly, bynajmniej narazie, zobaczymy jak wyjdzie. najpierw posustawiam wszytsko do konca. teraz chce sprobowac jak wyglada postac w calosci z lekko zakrzywiona pespektywa zeby stopy bylo widac troche od gory i oczywiscie jak stoja na krawedzi gzymsu, pelerynka powiewa, swiatla bija od spodu :) co myslicie, postaram sie dac upa jak najszybciej Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosikowski Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 NIe !!! Prosze cię nie ruszaj barów po popsujesz, gites ci wyszły, zrób coś z tułowiem, zegnij je Link to comment Share on other sites More sharing options...
panmalec Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 fajna koncepcja, ogolnie to moj faworyt, klimat i ujecie fajne klata jest ok, jest lekko zgiety to tyle dlatego taki efekt, zadne wklęsniecie, jedynie czoło troche przyduze, ale to w ps mysle łatwo skorygowac. pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohater13 Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 świetny klimat i technika, jedyny minus to głowa: mysle ze jest zbyt duża tzn chodzi mi o czoło, jest za wysokie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts