Virus Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 no teraz to ja z moim sprzetem jestesmy mocni ;) hehe
kozioo Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 Widze ze udało Ci sie sciągnąc i zainstalować ten plugin ze strony głownej? Brawo:]
dirty Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 po jaka cholere wymyslali ten plugin ??!! juz widze jak fora na calym swiecie beda zasypywane super brykami z parunastu klikniec.... kaszanka
Predator Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 hehe DIRTY masz racje bedzie kupe pseudo maxowcow ktoryz beda pokazywac co to oni nie potrafia zrobic :) w 5 minut za pomoca plugina ehehhe :) Heheh to jest z jednej storny dobre a zdrugiej kaszanka na maxa . Jak narazie różnice widac i to bardzo modele nie sa rewelacyjne i chyba nigdy nie beda bo niema jak modelowanie od podstaw i siedzenie nad modelem po kilkanascie godzin dziennie :) to jest prawdziwa frajda jak robisz finalny render i wiesz ze wlozyles w ten model cala swoja dusze a przynajmiej wiekszosc :) a wyklepanie modela z pluga to nie przyjemnosc . pozdrawiam jestem za modelowaniem od podstaw :)
sikham Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 ten plug sie przyda :) robisz scenke miasta gdzie niebedzie widać wyraźnie samochodów i pół pracy masz z głowy :)
Virus Napisano 26 Luty 2004 Autor Napisano 26 Luty 2004 zgadzam sie z wami ale jeszcze nie umie wymodelowac bryczki wiec musialem sie pokazac bo dawno na forum nic nie pisalem ;) a pozatym moj sprzet nie wytrzymuje jak robie cokolwiek w maxie zebyscie wiedzieli ile nerwow kosztowalo mnie czekanie na ten rendering a jeszcze podczas robienia w maxie o boze ;) pozdrawiam
kozioo Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 Nie nadażam za twoimi myślami. Pokazujesz darmowy model, nawet bez lepszych materiałów tylklo po to zeby założyć wątek na forum??:| Dla mnie to jest chore.
Rafal Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 ic dodać nic ująć. Kolejny \"pozerowy\" plugin Pozdrawiam Ps. Całe szczęście że plugin nie robi szału bo model nie jest rewelacyjny
pg Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 eheh-ja to potraktowalem jako dobry zart:)hehehe a co d opluga-panowie-nei wdawajcie w tak ideologiczne dyskusje-plug jest zajebisty!!!a to dlatego,ze bardzo ulatwi prace i koszta!!!-architektomm,ludziom od wizek itp,pomoze w wykonywnaiu preview do animaji-w suatwianiu scen, itp i niema tu znacznei,ze zajuje kilkanascie klikniec myszka-nie poruwnujcie tego do roboty,ktora odwalaj ludzi emodeluajcy bryki - bo to si emija z celem... rownei dobrze, mzona pwoeidziec to smao o plugach do drzew,roslin,nieba,terenu, i wszystkiego innego
Gotham Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 No jak dla mnie to ten model jest średni a i bardzo łatwy do wyłapania... Pare schematów. Takie dziadostwo za parę $, więc \"samochodziarze\" nie macie co się bać :>. A i te fragmenty referencyjne dla pluga ktoś musi robić ;).
WToreK Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 Pracka z plug-in\'a na forum tylko po to \"ze dawno juz nic nie pisalem\" ?? Paranoja. A plugin sam jest przydatny, w sytuacjach o ktorych napisal pg. Keep it real people :)
Rekomendowane odpowiedzi