Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Widze ze udało Ci sie sciągnąc i zainstalować ten plugin ze strony głownej? Brawo:]

Napisano

po jaka cholere wymyslali ten plugin ??!! juz widze jak fora na calym swiecie beda zasypywane super brykami z parunastu klikniec.... kaszanka

Napisano

hehe DIRTY masz racje bedzie kupe pseudo maxowcow ktoryz beda pokazywac co to oni nie potrafia zrobic :) w 5 minut za pomoca plugina ehehhe :)

Heheh to jest z jednej storny dobre a zdrugiej kaszanka na maxa . Jak narazie różnice widac i to bardzo modele nie sa rewelacyjne i chyba nigdy nie beda bo niema jak modelowanie od podstaw i siedzenie nad modelem po kilkanascie godzin dziennie :) to jest prawdziwa frajda jak robisz finalny render i wiesz ze wlozyles w ten model cala swoja dusze a przynajmiej wiekszosc :) a wyklepanie modela z pluga to nie przyjemnosc .

pozdrawiam

jestem za modelowaniem od podstaw :)

Napisano

ten plug sie przyda :)

robisz scenke miasta gdzie niebedzie widać wyraźnie samochodów i pół pracy masz z głowy :)

Napisano
  • Autor

zgadzam sie z wami ale jeszcze nie umie wymodelowac bryczki wiec musialem sie pokazac bo dawno na forum nic nie pisalem ;) a pozatym moj sprzet nie wytrzymuje jak robie cokolwiek w maxie zebyscie wiedzieli ile nerwow kosztowalo mnie czekanie na ten rendering a jeszcze podczas robienia w maxie o boze ;) pozdrawiam

Napisano

Nie nadażam za twoimi myślami. Pokazujesz darmowy model, nawet bez lepszych materiałów tylklo po to zeby założyć wątek na forum??:| Dla mnie to jest chore.

Napisano

ic dodać nic ująć.

Kolejny \"pozerowy\" plugin

Pozdrawiam

Ps. Całe szczęście że plugin nie robi szału bo model nie jest rewelacyjny

Napisano

eheh-ja to potraktowalem jako dobry zart:)hehehe

a co d opluga-panowie-nei wdawajcie w tak ideologiczne dyskusje-plug jest zajebisty!!!a to dlatego,ze bardzo ulatwi prace i koszta!!!-architektomm,ludziom od wizek itp,pomoze w wykonywnaiu preview do animaji-w suatwianiu scen, itp

i niema tu znacznei,ze zajuje kilkanascie klikniec myszka-nie poruwnujcie tego do roboty,ktora odwalaj ludzi emodeluajcy bryki - bo to si emija z celem...

rownei dobrze, mzona pwoeidziec to smao o plugach do drzew,roslin,nieba,terenu, i wszystkiego innego

Napisano

No jak dla mnie to ten model jest średni a i bardzo łatwy do wyłapania... Pare schematów. Takie dziadostwo za parę $, więc \"samochodziarze\" nie macie co się bać :>. A i te fragmenty referencyjne dla pluga ktoś musi robić ;).

Napisano

Pracka z plug-in\'a na forum tylko po to \"ze dawno juz nic nie pisalem\" ?? Paranoja.

A plugin sam jest przydatny, w sytuacjach o ktorych napisal pg.

Keep it real people :)