Levus Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 (edytowane) Cześć! Powtarzamy rozrywkę z powtórki, czyli kolejny MEETING 22 LISTOPADA w SOBOTĘ w KRAKOWIE w lokalu ŚRÓDZIEMIE o 19:00 (Plac Wszystkich Świętych). UWAGA!!! NIE MAMY REZERWACJI w ŚRÓDZIEMU WIEC MOŻE SIĘ COŚ ZMIENIĆ!!! badźcie zatem 18:30 pod wieżą.... Dla zagubionych ustawka o 18:30-19:00 pod wieżą Mariacką" mapa jak trafić: KLIK! Na dzień dzisiejszy wspinali o sobie ale tylko niektórzy się pojawią: -różne osoby które wyłowić można z poniższego wątku zapraszamy! Edytowane 21 Listopad 2008 przez Levus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Yo ;) mi tam pasuje kazdy termin, a bede napewno :) Tylko w kwestii wyboru pozostaje gdzie ;) Ja ze swojej strony proponuje Jazz Rock co by sie wyskakac pozniej bylo mozna ;) Choc wiem ze pewnie tylko na glos Ardena moge liczyc :D Pzdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 mnie pasuje 15 listopada... ;) podajcie tylko namiary... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturro Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Siema, no skoro juz mnie wpisales to nie mam wyjscia :) osobiscie jestem za 14 w piatek, miejsce dowolne, jak bysmy chcieli sie spotkac ok 20/21 to moze byc ciezko z miejscem. Zaproponowac moge PRL na studenckiej, z boku rynku wiec miejsce bedzie raczej, poskakac tez mozna ale to raczej trzeba isc wieksza ekipa bo pusto moze byc. Natomiast zawsze mozna pozniej zaatakowac inne lokale: spolem, u louisa, jazz rock, itd, sie wymysli. Wyciagne jeszcze doktorapotfora zapewne. pozdro arturro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Natomiast zawsze mozna pozniej zaatakowac inne lokale: spolem, u louisa U Louisa piwo drogie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 HEhe ciekawa inicjatywa z Opola mam prawie blisko, jak znajde/wymyśle jakiś nocleg i namuwie kogoś żeby ze mną jechał to się pojawię :D Btw. Levus, malujesz coś aerografem?? Tak jakoś ten avatar mi się kojarzy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 mi pasuje 14/15 tak mysle:) (najczesciej pije w Starym Porcie ale dostosuje sie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 to się ekipa zbiera na spotkanie... :) My first time... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KisieL_MAD Napisano 30 Październik 2008 Share Napisano 30 Październik 2008 Fajnie ! :D Jak dla mnie to termin 22 lis jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 No to na razie jesteśmy bliżej 14/15, mi też tak bardziej by pasiło, no ale zaczekamy jeszcze na komentarze. Miejsce pozostawiam do wyboru komuś obeznanemu w okolicy, ja w Krakowie siedzę 3ci tydzień i nawet smoka jeszcze nie widziałem... ETA: nawet nie miałem w ręku aerografu:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 mi pasuje 14/15 i 21/22 :) szisza może być ok ja jeszcze moge zasugerować Lochness:P [ale nie wiem jak z miejscami w weekendy] ,jazzrock nieee, już lepiej ministerstwo - drogie piwo ,ale wygodne fotele;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 Mi pasuje raczej każdy weekend, w piątek może być ciężej chyba, że z pracy się urwe:P Co do lokalu, to Krakowa prawie wcale nie znam ewentualnie troszkę centrum.... Btw. wiecie gdzie można tanio przenocować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 ETA, spoko jak cos u mnie bedzie mozna przenocowac jak cos :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 mi sobota pasuje, w piątki pracuje na night shifcie, więc odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 Scottero - dzięki jak coś to się zgłosze ;) A co do terminu to mi zbytnio 14/15 nie pasuje :/ Lokal... ten shisha oub rzeczywiscie miło wygląda.... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 To ze swojej strony proponuje zrobic ankiete z tymi czterema terminami. A gdy juz wybierzemy jakis termin to spotykamy sie w jakims strategicznym miejscu na rynku i zaczynamy klabing :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 To ze swojej strony proponuje zrobic ankiete z tymi czterema terminami. A gdy juz wybierzemy jakis termin to spotykamy sie w jakims strategicznym miejscu na rynku i zaczynamy klabing :) dobra propozycja... :] a co do knajpy do się dostosuje, byle piffko nie kosztowało zbyt wiele, bo mój budżet tego nie zniesie, a żona z domu wygoni... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 tez sie pojawie, ale bede wiedzial na 100% pewnie dopiero dzien przed pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 moja tez sie zjawi, jezeli Panowie nie maja nic przeciwko kobietom ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 moja tez sie zjawi, jezeli Panowie nie maja nic przeciwko kobietom ;P Jesli dodatkowo przyprowadzisz takze jakies kolezanki, to oczywiscie ze nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 a jeśli te koleżanki dorównują Tobie urodą i wezmą koleżanki to i ja się zjawie :) chyba że tadek da mi szlaban na telewizje i wyjścia :( pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 mam troche kolezanek na roku... ale one sie maluja i maja tipsy... jakos nie moge sie z nimi dogadac :/ ale za to z facetami (projektatn stron i admin sieci) owszem :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 2 Listopad 2008 Autor Share Napisano 2 Listopad 2008 (edytowane) Ok, proszę o głosowanie na dany termin tylko jeśli: "tak, dany termin mi pasuje i napewno wtedy przyjdę" Jeśli nie jesteście pewni terminu lub może Wam coś wypaść, to proszę nie głosujcie bo popsujecie innym szyki. I jeszcze jedna prośba, chyba więcej osób chciałoby 14/15, więc jak ktoś może się dostosować, to by było fajowo;) Ustali ktoś miejscówkę, ewentualnie zaklepie miejsca? Tak jak mówią, niezbyt drogą:D Ja niestety nieobeznany w tutajszych lokalach. Floo -> to bierz żonę z sobą, chyba że się wstydzisz dziwaków z forum:p Ja z dziewczyną przyjdę też, w zasadzie jak zawsze:) pzdr Edytowane 2 Listopad 2008 przez Levus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 mam troche kolezanek na roku... ale one sie maluja i maja tipsy... Spoko luz, my uzywamy photoshopa, one mascary i tipsow, wiec jakos zlapiemy wspolny jezyk :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 mam troche kolezanek na roku... ale one sie maluja i maja tipsy... jakos nie moge sie z nimi dogadac :/ ale za to z facetami (projektatn stron i admin sieci) owszem :p a texturki w jakiej rozdzielczości mają??? P.s. tylko nic nie mówcie żonie że pytałem... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 jeśli jakimś cudem wygra sobota 22 listopada to też będe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 mam troche kolezanek na roku... ale one sie maluja i maja tipsy... jakos nie moge sie z nimi dogadac :/ damy rade ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 damy rade ;P I to mowi Peterr... czlowiek ktorego wciagnalem na piwo jakies 2 miesiace temu ostatni raz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 I to mowi Peterr... czlowiek ktorego wciagnalem na piwo jakies 2 miesiace temu ostatni raz ostatni raz tydzień temu ,ale nie z Tobą misiaczku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 moze sie zjawie :) znajdzie sie jakis kat dla mnie +1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 moze sie zjawie znajdzie sie jakis kat dla mnie +1 ? Mysle ze damy jakos rade ;) Tylko pamietaj, na moja chalupe nie na darmo sie mowi melina :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 ja i Shalivan jedziem, Soad jeszcze się namysla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Cos ten minizlot sie robi z deka Maxi :P Ale to dobrze- jak wyjdzie to sie moze go wpisze do kalendarza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 spoko mi nie przeszkadza :)) aby gdzie kimac bylo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Dobra mozna mnie dopisać :) Scottero ja mogę na balkonie z gołąbkami spać:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Tylko od razu mowie, wezcie sobie jakies spiwory/koce, bo lozek moze nie satrczyc ;) Scottero ja mogę na balkonie z gołąbkami spać Hehe, niestety golabki juz sobie polecialy, albo ktos je po prostu zjadl :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 prawdopodobnie będę mógł przekimać jedną osobę, o ile się nie będzie bała:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 3 Listopad 2008 Autor Share Napisano 3 Listopad 2008 Jak dużo osób zagłosuje na dwa różne terminy, to zrobimy miting dwa razy z rzędu:p Przynajmniej ja jestem otwarty na takie rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 ak dużo osób zagłosuje na dwa różne terminy, to zrobimy miting dwa razy z rzędu ba:P jakiś kompomis uzyskamy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Jak dużo osób zagłosuje na dwa różne terminy, to zrobimy miting dwa razy z rzędu Przynajmniej ja jestem otwarty na takie rozwiązanie. Jestem typem bardzo imprezowym, wiec mityngi mozemy robic co tydzien :D A pozniej pewnie sie zamienia w tematyke AA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 15 myślę, że dałbym radę jakby co ;) Scottero - to u ciebie będzie całkiem ciasno XD Co do miejsca do Shisha pub miło wygląda, i jest jeszcze coś takiego jak Tower pub :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 3 Listopad 2008 Autor Share Napisano 3 Listopad 2008 Scoterro, dałbyś radę wziąć na siebie znalezienie lokalu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Scoterro, dałbyś radę wziąć na siebie znalezienie lokalu? Zrobie co w mojej mocy ;) Scottero - to u ciebie będzie całkiem ciasno XD Spoko, juz nie tyle osob nocowalo :) Tylko pamietac o spiworach czy czyms tam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Tylko jakiś w pobliżu rynku, bo inaczej się pogubię nie ma rady :P BTW. Jedzie ktoś przez Opole?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Tylko jakiś w pobliżu rynku, bo inaczej się pogubię nie ma rady :P dont worry zbierzemy się w jakimś znanym miejscu albo kome dasz:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Jak wszystko dobrze pójdzie to i ja się zjawie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 ...a ja chciałem tylko malego browarka z Ardeni i Levusem obalic Oo :P Ale moze byc ciekawie, ja za 15 ale i 21/22 sie postaram sie pojawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 http://www.e-krakow.com/lokal/252-Pozytywka Taka moja propozycja jesli chodzi o knajpe ;) Podobniez niezly klimat, sporo miejsca, dwa pietra, na dole parkiet a na gorze mozna posiedziec i pogadac :) Pasi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 http://www.e-krakow.com/lokal/252-Pozytywka Taka moja propozycja jesli chodzi o knajpe Wielki LOL. Knajpa na kazmierzu, dobrze pamietam? Scottero to owca nas tam kiedys zaciagnal, pamietasz? byles w tedy do konca z nami? Na dole bylo khm khm... duszno, bardzo :D 90% towarzystwa w wieku +30 (owca byl w raju:)) ... a jak sie wyszlo na gore to wszyscy patrzyli na ciebie jakbys sponsora szukal ;P ...nie wiem, moze to byl jakis jeden nieudany dzien ;P spoko Ogolnie chetnie bym wpadl spotkal sie z wami, bo i tak do Krk musze sie wybrac, ale na chwile obecna mam daleko i czekam jeszcez na wyplate :) zobaczymy... moze sie uda, wtedy mozliwe ze moglbym wziasc na nocleg jednego misia :* ...pozyjemy zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 3 Listopad 2008 Autor Share Napisano 3 Listopad 2008 ...a ja chciałem tylko malego browarka z Ardeni i Levusem obalic Oo :P Ale moze byc ciekawie, ja za 15 ale i 21/22 sie postaram sie pojawic kod c11 tam gdzie zwykle:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi