Napisano 30 Październik 200816 l Cześć! Powtarzamy rozrywkę z powtórki, czyli kolejny MEETING 22 LISTOPADA w SOBOTĘ w KRAKOWIE w lokalu ŚRÓDZIEMIE o 19:00 (Plac Wszystkich Świętych). UWAGA!!! NIE MAMY REZERWACJI w ŚRÓDZIEMU WIEC MOŻE SIĘ COŚ ZMIENIĆ!!! badźcie zatem 18:30 pod wieżą.... Dla zagubionych ustawka o 18:30-19:00 pod wieżą Mariacką" mapa jak trafić: KLIK! Na dzień dzisiejszy wspinali o sobie ale tylko niektórzy się pojawią: -różne osoby które wyłowić można z poniższego wątku zapraszamy! Edytowane 21 Listopad 200816 l przez Levus
Napisano 30 Październik 200816 l Yo ;) mi tam pasuje kazdy termin, a bede napewno :) Tylko w kwestii wyboru pozostaje gdzie ;) Ja ze swojej strony proponuje Jazz Rock co by sie wyskakac pozniej bylo mozna ;) Choc wiem ze pewnie tylko na glos Ardena moge liczyc :D Pzdr :)
Napisano 30 Październik 200816 l Siema, no skoro juz mnie wpisales to nie mam wyjscia :) osobiscie jestem za 14 w piatek, miejsce dowolne, jak bysmy chcieli sie spotkac ok 20/21 to moze byc ciezko z miejscem. Zaproponowac moge PRL na studenckiej, z boku rynku wiec miejsce bedzie raczej, poskakac tez mozna ale to raczej trzeba isc wieksza ekipa bo pusto moze byc. Natomiast zawsze mozna pozniej zaatakowac inne lokale: spolem, u louisa, jazz rock, itd, sie wymysli. Wyciagne jeszcze doktorapotfora zapewne. pozdro arturro
Napisano 30 Październik 200816 l Natomiast zawsze mozna pozniej zaatakowac inne lokale: spolem, u louisa U Louisa piwo drogie :D
Napisano 30 Październik 200816 l HEhe ciekawa inicjatywa z Opola mam prawie blisko, jak znajde/wymyśle jakiś nocleg i namuwie kogoś żeby ze mną jechał to się pojawię :D Btw. Levus, malujesz coś aerografem?? Tak jakoś ten avatar mi się kojarzy :P
Napisano 30 Październik 200816 l mi pasuje 14/15 tak mysle:) (najczesciej pije w Starym Porcie ale dostosuje sie:)
Napisano 31 Październik 200816 l Autor No to na razie jesteśmy bliżej 14/15, mi też tak bardziej by pasiło, no ale zaczekamy jeszcze na komentarze. Miejsce pozostawiam do wyboru komuś obeznanemu w okolicy, ja w Krakowie siedzę 3ci tydzień i nawet smoka jeszcze nie widziałem... ETA: nawet nie miałem w ręku aerografu:p
Napisano 31 Październik 200816 l mi pasuje 14/15 i 21/22 :) szisza może być ok ja jeszcze moge zasugerować Lochness:P [ale nie wiem jak z miejscami w weekendy] ,jazzrock nieee, już lepiej ministerstwo - drogie piwo ,ale wygodne fotele;P
Napisano 31 Październik 200816 l Mi pasuje raczej każdy weekend, w piątek może być ciężej chyba, że z pracy się urwe:P Co do lokalu, to Krakowa prawie wcale nie znam ewentualnie troszkę centrum.... Btw. wiecie gdzie można tanio przenocować??
Napisano 31 Październik 200816 l Scottero - dzięki jak coś to się zgłosze ;) A co do terminu to mi zbytnio 14/15 nie pasuje :/ Lokal... ten shisha oub rzeczywiscie miło wygląda.... :P
Napisano 2 Listopad 200816 l To ze swojej strony proponuje zrobic ankiete z tymi czterema terminami. A gdy juz wybierzemy jakis termin to spotykamy sie w jakims strategicznym miejscu na rynku i zaczynamy klabing :)
Napisano 2 Listopad 200816 l To ze swojej strony proponuje zrobic ankiete z tymi czterema terminami. A gdy juz wybierzemy jakis termin to spotykamy sie w jakims strategicznym miejscu na rynku i zaczynamy klabing :) dobra propozycja... :] a co do knajpy do się dostosuje, byle piffko nie kosztowało zbyt wiele, bo mój budżet tego nie zniesie, a żona z domu wygoni... :P
Napisano 2 Listopad 200816 l tez sie pojawie, ale bede wiedzial na 100% pewnie dopiero dzien przed pozdro
Napisano 2 Listopad 200816 l moja tez sie zjawi, jezeli Panowie nie maja nic przeciwko kobietom ;P Jesli dodatkowo przyprowadzisz takze jakies kolezanki, to oczywiscie ze nie :D
Napisano 2 Listopad 200816 l a jeśli te koleżanki dorównują Tobie urodą i wezmą koleżanki to i ja się zjawie :) chyba że tadek da mi szlaban na telewizje i wyjścia :( pozdro
Napisano 2 Listopad 200816 l mam troche kolezanek na roku... ale one sie maluja i maja tipsy... jakos nie moge sie z nimi dogadac :/ ale za to z facetami (projektatn stron i admin sieci) owszem :p
Napisano 2 Listopad 200816 l Autor Ok, proszę o głosowanie na dany termin tylko jeśli: "tak, dany termin mi pasuje i napewno wtedy przyjdę" Jeśli nie jesteście pewni terminu lub może Wam coś wypaść, to proszę nie głosujcie bo popsujecie innym szyki. I jeszcze jedna prośba, chyba więcej osób chciałoby 14/15, więc jak ktoś może się dostosować, to by było fajowo;) Ustali ktoś miejscówkę, ewentualnie zaklepie miejsca? Tak jak mówią, niezbyt drogą:D Ja niestety nieobeznany w tutajszych lokalach. Floo -> to bierz żonę z sobą, chyba że się wstydzisz dziwaków z forum:p Ja z dziewczyną przyjdę też, w zasadzie jak zawsze:) pzdr Edytowane 2 Listopad 200816 l przez Levus
Napisano 2 Listopad 200816 l mam troche kolezanek na roku... ale one sie maluja i maja tipsy... Spoko luz, my uzywamy photoshopa, one mascary i tipsow, wiec jakos zlapiemy wspolny jezyk :P
Napisano 2 Listopad 200816 l mam troche kolezanek na roku... ale one sie maluja i maja tipsy... jakos nie moge sie z nimi dogadac :/ ale za to z facetami (projektatn stron i admin sieci) owszem :p a texturki w jakiej rozdzielczości mają??? P.s. tylko nic nie mówcie żonie że pytałem... :P
Napisano 3 Listopad 200816 l mam troche kolezanek na roku... ale one sie maluja i maja tipsy... jakos nie moge sie z nimi dogadac :/ damy rade ;P
Napisano 3 Listopad 200816 l damy rade ;P I to mowi Peterr... czlowiek ktorego wciagnalem na piwo jakies 2 miesiace temu ostatni raz :D
Napisano 3 Listopad 200816 l I to mowi Peterr... czlowiek ktorego wciagnalem na piwo jakies 2 miesiace temu ostatni raz ostatni raz tydzień temu ,ale nie z Tobą misiaczku :P
Napisano 3 Listopad 200816 l moze sie zjawie znajdzie sie jakis kat dla mnie +1 ? Mysle ze damy jakos rade ;) Tylko pamietaj, na moja chalupe nie na darmo sie mowi melina :P
Napisano 3 Listopad 200816 l Cos ten minizlot sie robi z deka Maxi :P Ale to dobrze- jak wyjdzie to sie moze go wpisze do kalendarza :)
Napisano 3 Listopad 200816 l Dobra mozna mnie dopisać :) Scottero ja mogę na balkonie z gołąbkami spać:p
Napisano 3 Listopad 200816 l Tylko od razu mowie, wezcie sobie jakies spiwory/koce, bo lozek moze nie satrczyc ;) Scottero ja mogę na balkonie z gołąbkami spać Hehe, niestety golabki juz sobie polecialy, albo ktos je po prostu zjadl :(
Napisano 3 Listopad 200816 l prawdopodobnie będę mógł przekimać jedną osobę, o ile się nie będzie bała:D
Napisano 3 Listopad 200816 l Autor Jak dużo osób zagłosuje na dwa różne terminy, to zrobimy miting dwa razy z rzędu:p Przynajmniej ja jestem otwarty na takie rozwiązanie.
Napisano 3 Listopad 200816 l ak dużo osób zagłosuje na dwa różne terminy, to zrobimy miting dwa razy z rzędu ba:P jakiś kompomis uzyskamy ;]
Napisano 3 Listopad 200816 l Jak dużo osób zagłosuje na dwa różne terminy, to zrobimy miting dwa razy z rzędu Przynajmniej ja jestem otwarty na takie rozwiązanie. Jestem typem bardzo imprezowym, wiec mityngi mozemy robic co tydzien :D A pozniej pewnie sie zamienia w tematyke AA :D
Napisano 3 Listopad 200816 l 15 myślę, że dałbym radę jakby co ;) Scottero - to u ciebie będzie całkiem ciasno XD Co do miejsca do Shisha pub miło wygląda, i jest jeszcze coś takiego jak Tower pub :D
Napisano 3 Listopad 200816 l Scoterro, dałbyś radę wziąć na siebie znalezienie lokalu? Zrobie co w mojej mocy ;) Scottero - to u ciebie będzie całkiem ciasno XD Spoko, juz nie tyle osob nocowalo :) Tylko pamietac o spiworach czy czyms tam!
Napisano 3 Listopad 200816 l Tylko jakiś w pobliżu rynku, bo inaczej się pogubię nie ma rady :P BTW. Jedzie ktoś przez Opole?? :>
Napisano 3 Listopad 200816 l Tylko jakiś w pobliżu rynku, bo inaczej się pogubię nie ma rady :P dont worry zbierzemy się w jakimś znanym miejscu albo kome dasz:P
Napisano 3 Listopad 200816 l ...a ja chciałem tylko malego browarka z Ardeni i Levusem obalic Oo :P Ale moze byc ciekawie, ja za 15 ale i 21/22 sie postaram sie pojawic
Napisano 3 Listopad 200816 l http://www.e-krakow.com/lokal/252-Pozytywka Taka moja propozycja jesli chodzi o knajpe ;) Podobniez niezly klimat, sporo miejsca, dwa pietra, na dole parkiet a na gorze mozna posiedziec i pogadac :) Pasi?
Napisano 3 Listopad 200816 l http://www.e-krakow.com/lokal/252-Pozytywka Taka moja propozycja jesli chodzi o knajpe Wielki LOL. Knajpa na kazmierzu, dobrze pamietam? Scottero to owca nas tam kiedys zaciagnal, pamietasz? byles w tedy do konca z nami? Na dole bylo khm khm... duszno, bardzo :D 90% towarzystwa w wieku +30 (owca byl w raju:)) ... a jak sie wyszlo na gore to wszyscy patrzyli na ciebie jakbys sponsora szukal ;P ...nie wiem, moze to byl jakis jeden nieudany dzien ;P spoko Ogolnie chetnie bym wpadl spotkal sie z wami, bo i tak do Krk musze sie wybrac, ale na chwile obecna mam daleko i czekam jeszcez na wyplate :) zobaczymy... moze sie uda, wtedy mozliwe ze moglbym wziasc na nocleg jednego misia :* ...pozyjemy zobaczymy
Napisano 3 Listopad 200816 l Autor ...a ja chciałem tylko malego browarka z Ardeni i Levusem obalic Oo :P Ale moze byc ciekawie, ja za 15 ale i 21/22 sie postaram sie pojawic kod c11 tam gdzie zwykle:cool: