Napisano 14 Listopad 200816 l Autor To ja sie zjawie kolo 18-18:30 pod wieza mariacka, bede tak wygladal jak ten tu na zdjeciu na dole w szarej czapce:p http://max3d.pl/biblioteka/a-meeting-04-2008/Foto1.jpg
Napisano 14 Listopad 200816 l ja z soadem wpadniemy później troszku, ale spoko zarezerwowane macie all
Napisano 14 Listopad 200816 l ja sie napewno spoznie. musze zaspokoic swoje potrzeby, ze tak to ujme.
Napisano 14 Listopad 200816 l Ja sie dogadalem z Klickiem ze wpadniemy 22ego jak sie nic nie zmieni :)
Napisano 15 Listopad 200816 l dobrze się bawiłem :P tadek miałeś za mocny kufel :D pewnie się pojawię jeszcze za tydzień, tym razem na dłużej :D pzdr :)
Napisano 15 Listopad 200816 l Jakiś koleś przyszedł i mówi ze on tu mieszka i ze to jego łóżko To a propos spania na melinie :) A tak poza tym to część Jazzrockowa była o wiele bardziej dynamiczna :cool:
Napisano 15 Listopad 200816 l Bywa :P A w Jazzrock była rzeczywiście dobra impreza ;) ttaaddeekk - pogromca kuflów :D
Napisano 15 Listopad 200816 l hmm ja nie miałem jak dojechać... i zatrzymałą mnie jedna sprawa xD Impreza osiemnastkowa moja xD
Napisano 15 Listopad 200816 l sorkiu za własciciela łóżka, nikt się go niespodziewał :P za tydzien tez będę
Napisano 15 Listopad 200816 l Autor sorkiu za własciciela łóżka, nikt się go niespodziewał :P :D:D:D A no i w sobotę dluzej zabawimy mysle..
Napisano 15 Listopad 200816 l A no i w sobotę dluzej zabawimy mysle.. też mam taką nadzieje... tylko mam kawał drogi do rynku więc żebym tylko zdążył wrócić z rana... :P
Napisano 16 Listopad 200816 l Fajnie żeście się fajnie bawili, aż żal mi, że nie udało mi się dotrzeć i te historie "ktoś pił komuś z kufla, ktoś spał w czyimś łóżeczku..." :D...oby się udało za tydzień...
Napisano 16 Listopad 200816 l Hey!;) krótko i zmeczony bylem po tren, ale w sobote bede dłuzej, ostrzej, i sam:] Taadekk my master:D
Napisano 16 Listopad 200816 l Widze ze zlocik sie udal i nocleg w moim mieszkaniu tez :D No ale w przyszlym tygodniu jestem na bak z kilkoma moimi ziomkami jeszcze ;)
Napisano 17 Listopad 200816 l Autor Czyli jest spodkanie w tą sobotę? Jeśli tak, to się chętnie wbiję :] Tak w sobotę. Zalezy co masz na mysli :D Nic sprośnego:D
Napisano 19 Listopad 200816 l Nic sprośnego:D To ty cos pewnie sprosnego miales na mysli- mialem zaproponowac muzeum ziemii podlaskiej :D A tak wogole to gdzie i o ktorej sie spotykamy?
Napisano 19 Listopad 200816 l Autor Ja tu nie wiem gdzie lokale sensowne:/ Widziałem ostatnio Śródziemie.. I w Re byłem z 7 lat temu:p Ktoś musi ustawić jakiś lokal, dla mnie może być śródziemie, czemu nie, nawet tanio tam było, chyba... Tylko żeby głośno nie było zbytnio bo się gadać nie da wtedy..
Napisano 19 Listopad 200816 l No okej, wiec ja sie znowu poswiece i sprobuje cos godnego znalezc ;) Jak nie da rady to obstajemy przy srodziemiu :) BTW. Na ile osob tym razem rezerwowac? to może w muzeum ziemii podlaskiej o 19 ?:P To zawsze Peterku po pracy mozemy isc :*
Napisano 19 Listopad 200816 l Autor BTW. Na ile osob tym razem rezerwowac? No tak na 15-20 osób chyba na wszelki wypadek.. Ja i Kiki, Mara, Ty, Arden, Kirian, jabollo, peter, floo, La R, P4VV37, i jeszcze ekipa z wawy się szykuje zapewne coś ze 4 sztuki, może jeszcze ktoś się zlezie, jak kogoś pominąłem to sry..
Napisano 19 Listopad 200816 l no no... najwyższy czas się razem napić... :P przygarnijcie kropka... :P hehe
Napisano 20 Listopad 200816 l To co, śródziemie na 19 zarezerwujesz Scottero? Spoko luz ;) rezerwuje tak jak wtedy, czyli na 20 osob ;)
Napisano 20 Listopad 200816 l Autor Cool, to ja oficjalnie ogłaszam w pierwszym poście że ustawka już jest. Dzięki!
Napisano 21 Listopad 200816 l ok. Gdzie to jest? Na rynku nie byłem od lat... HELP ME... hehe może jakiś tutorial jak tam trafić... :P albo wezmę GPS... P.s. Ktoś dojeżdża z okolic Ruczaju... ?
Napisano 21 Listopad 200816 l Autor ok. Gdzie to jest? Na rynku nie byłem od lat... HELP ME... hehe może jakiś tutorial jak tam trafić... :P albo wezmę GPS... P.s. Ktoś dojeżdża z okolic Ruczaju... ? ło tu ło: http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=krak%F3w%2C+pl.+Wszystkich+%A6wi%EAtych+8&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=0&y=0
Napisano 21 Listopad 200816 l próboiwpróbowałem dzisiaj zarezerwowac śródziemie, nie dało sie, chyba ze w największym hałasie... czekamy na info od scotiego...
Napisano 21 Listopad 200816 l Autor próboiwpróbowałem dzisiaj zarezerwowac śródziemie, nie dało sie, chyba ze w największym hałasie... czekamy na info od scotiego... A Scottero nie zarezerwował jeszcze?
Napisano 21 Listopad 200816 l A Scottero nie zarezerwował jeszcze? Mialem isc wczoraj, niestety nie wypalilo bo musialem pilne rzeczy pozalatwiac, wiec dzis poprosilem adriana zeby zarezerwowal telefonicznie bo mi samemu tela zablokowali juz... No i nabiegalem sie jak glupi gdzie tylko moglem i juz zero nic do rezerwacji... jedyna opcja to wczesniejsze pojscie do jakiejs knajpy, wiec proponuje zeby sie spiknac gdzies 18:30 ...
Napisano 21 Listopad 200816 l Panowie ta opcja nie jest dobra bo jak ktos bedzie chcial dolaczyc to nie bedzie wiedzial gdzie siedziemy:/ Chyba ze ktos skoczy wczesniej np do Starego Portu i zajmie miejsca w ktorejs z sal :](teoretycznie mogl bym to zrobic)
Napisano 21 Listopad 200816 l ja bymbyl za a nawet przeciw :) Napisz tylko gdzie to jest bo nawet o niej nie slyszalem ;p
Napisano 22 Listopad 200816 l Stary port odpada!! dzis sa 7 urodziny tawerny i zamkniete dla ludzi bez zaproszen any onther idea?:)
Napisano 22 Listopad 200816 l Panowie, a ja mam prosbe, jesli ktos moze/posiada niech wezmie ze soba ladowarke do nokii z cienkim bolcem, bo zapomnialem z domu, oddam w niedziele ;) Dariusz bierz aparat ;P
Napisano 22 Listopad 200816 l pogoda nie zachęca do spacerów między knajpami;/ W zyciu trza twardziochem byc. nie mieciochem :D Hmmm... mysle, ze jesli pojdziemy dosyc wczesnie, to powinno byc sporo miejsca w ministerstwie :)
Napisano 22 Listopad 200816 l Autor Anyway, ja bede 18:30 pod kosciolem jakby co:p Śnieg nie pada po raz pierwszy przecież...
Napisano 22 Listopad 200816 l jako ze nikt niechce byc party leaderem to proponuje 18: 30 -18: 45 spotkamy sie pod Marjackim... i pozniej poszukamy jakiegos miejsca a osoby ktore nie pojawią sie do 18:45 moga zadzwonic pod moj nr koma w celu dalszych informacji 505 806980 Oki?:)
Napisano 23 Listopad 200816 l Fajnie było poznać ludzi z forum na Live, w końcu to mój pierwszy miting z człowiekami z max3d.pl. Jedyną wadą było to że nocny nie przyjechał i trzeba było liczyć na własne nogi... hehe Pozdrawiam all!!!