Ardeni Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 nieeee tylko nie pozytywka, nie róbta wstydu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 u mnie terminy wyglądają tak: w piątki pracuje (night shift), sobota 15 też, więc będę wytyrany. najlepszy dla mnie by był 22 listopad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Hmmm... no to jak pozytywka nie za bardzo, to szukam dalej ;) I Johny, nie, ja juz sie wtedy zmylem do swojego Jazz Rocka :D POzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 ja obstawiam też za 15 hehe :P pozytywce mówimy stanowcze "kiedy indziej" ;P możemy się wybrać do błędnego koła albo do rdzy, w kiczu są zaje**te imprezy no ale zaraz część powie że tam się pedalą itp. ;) wiec nic nie mówię ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 4 Listopad 2008 Autor Share Napisano 4 Listopad 2008 Na razie jest duży rozstrzał w terminach więc proponuję zrobić dwa spotkania:D PIERWSZE SPOTKANIE: Osoby głosujące na 14 i 15 będą musiały jakoś pogodzić termin... Pytanie, czy ci z 14-stego mogą być 15-stego lub odwrotnie. Dojdą jeszcze dwa głosy na jeden z tych terminów, mój i mary, na razie czekamy jak ludziom bardziej spasuje. Jeśli nie da rady pogodzić, termin ustalimy metodą totalitarną. Więc co powiecie? DRUGIE SPOTKANIE: Drugie spotkanie możemy zrobić 22, jak najbardziej, ja się też piszę na nie jakby co. pzdr! L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Mi by już bardizej ten 15 pasował :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 mnie bardziej odpowiada 15, bo 14 pracuje na nockę... :/ 22 już mniej, ale jak tylko dam rade to chętnie się pojawię... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Mi tez 15 pasi bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Ja i tak imprezuje cotygodniowo, wiec mi to rybka ;p moga byc nawet trzy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 4 Listopad 2008 Autor Share Napisano 4 Listopad 2008 No dobra, czyli z 14 jeszcze zostali Ardeni i kamilsien.. Dacie radę? Musicie chyba? To powoli możecie nastawiać się na 15stego:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 aaaa carlosss - RACJA, BLEDNE KOLO, mrr, tylko scoterka tam nie wpuszczaja... ew rentgen :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 a co takiego nabroił w przeszłości? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 5 Listopad 2008 Autor Share Napisano 5 Listopad 2008 eee, dobra, no to wszystko chyba jasne powoli zaczyna być... MITING ROBIMY JEDNAK 14-stego listopada w piątek! Na ten termin głosowało najwięcej osób do tej pory, ludzie głosujący na 15 poszli w większości na ugodę:D Jedynie do Kiriana nie mogłem się doklikać jak na razie:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 Zobacze jak uda mi się wcześniej z pracy wyjść to się pojawię :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 A wiec druga propozycja: http://www.lochness.pl/rockpub.html Rock Pub jest tylko w nazwie- muzyke poszczuaja najrozniejsza, sporawo miejsca, dobra klima i piwo w standardowych cenach ;) A zainteresowani bede mogli popatrzec na mecz tenisa na plazmie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 Biba chłopaków z max3d, że też wcześniej do mnie nie trafiło :|. Może można by się było dobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 Oczywiscie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 5 Listopad 2008 Autor Share Napisano 5 Listopad 2008 ETA - wczesniej tzn o ktorej? albo o ktorej to jest pozniej? zawsze mozesz dolaczyc spozniony:p La R jest juz w ciezkim stanie i chce sie z nami tylko dobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 kurna co dwa tygodnie mam trening sprzetowy w piatek dlatego tak bardzo 14-tego mi niepasowalo...:/ ale jak zmienie zdanie to zrobie sobie wolne i przyjde do Was:) ps Levus dzieki za wziecie mnie pod uwage;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 Levus - Jak wyjadę z Opola 16:20 do w Krakowie będę po 20. Raczej nie będzie z tym problemu no chyba, że klienci zaczną robić dymy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 5 Listopad 2008 Autor Share Napisano 5 Listopad 2008 Kirian, sorki, trzeba było kompromis jakiś znaleźć bo jedyny i słuszny termin jest ciężko wybrać. Więc 22 w sobote może tak czy inaczej, jak 14-stego nie będziesz mógł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KisieL_MAD Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 Wszystko jasne :) , piątek jak dla mnie odpada , idę do pracy na nockę :/ , ale za to w sobotę !!!! oj będzie człowiek wypoczęty ..... czekam na spotkanie z niecierpliwością :) pzdr all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 no u mnie jedynie 22 wchodzi w gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 14sty - knajpa "Sródziemie" - zarezerwowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 Super, a w tym sródziemu bedzie wystarczająco dużo miejsca? Na którą jest rezerwacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 "Śródziemie" brzmi zachęcająco :D, i raczje sam trafię... ale dla pewności... 1. Plac Wszystkich Świętych 8 to jet ten bar? 2. Levus albo ktoś z krakowa dajcie jakiś numer kom albo cuś jak się pogubie to będe wydzwaniał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 Bardzo przyjemne miejsce :) Eta zgadza się to ten i jak Ci nikt z ogarniętych koma nie podeśle to pisz i dam Ci swój :) Postaram się wpaść z architektką :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 ja chyba odpadam, zapomnialem ze mam szkole hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 ja chyba odpadam, zapomnialem ze mam szkole hehehe A 22-ego na powtórkę z rozrywki dasz radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 Klicek - szkoła nie zając nie ucieknie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 To moze warto by jakas w miare ostateczna liste ludu na 14 ustalic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 ja potwierdzam, bede raczej na 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 moja byc na stowke nie chcecie isc do CK? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KisieL_MAD Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 :( , to może uda mi się wpaść chociaż 21,22 no cóż - życie , fajnych akcji :D . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 CK N.I.E;P Srodziemie bedzie ok chodz ostatnio disko knajpka, kiedys miala klimat:) Ja bede na 70%:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 100% będę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 Mnie niestety 14-go nie bedzie :( Pieprzone Wojsko akurat teraz sie doczepilo i w piatek musze sie osobiscie stawic przed komendantem w Stargardzie Szczecinskim... A i ludzi ktorzy mieli u mnie nocowac, niech sie nie martwia, klucze powierze Ardeniemu :) Pozdro i milej zabawy wam zycze miski :* :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 tak 22 bede na 100 % :) juz sie umowilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 KLICEK to weź jeszcze Leru do kieszeni;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 postaram sie wziac jak bedzie mial ochote :) zmuszac nie bede :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 Ja będe po 20 w Krakowie o ile koleje polskei mnie nie zawiodą:P A wogóle o której zaczynacie się tam zbierać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 hmm mi by pasował 14. Jeśli będe mieć finanse i nie bede robił imprezy 18stkowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 Może też się przejdę... tylko ten piątek nie bardzo pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 13 Listopad 2008 Autor Share Napisano 13 Listopad 2008 Okej, to tak, rezerwację mamy o 19 w śródziemiu na Plac Wszystkich Świętych 8. Ustawka zatem pod wieżą mariacką (pod wejściem) o 18:00-18:30. Jak ktoś nie ma do nikogo kontaktu, może się skontaktować ze mną dziś lub jutro do 16:00 przez PM. Jak ktoś się spóźni to niech się odnajdzie jakoś:D:D:D pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 uh Levus, chetnie bym sie pojawil... ale wojo mnie sciga i musze isc w koncu na zajecia ;/ milej imprezki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 13 Listopad 2008 Autor Share Napisano 13 Listopad 2008 no cóż Andrzejku.. next time? 22-ego powtarzamy, może się wyrwiesz?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 13 Listopad 2008 Share Napisano 13 Listopad 2008 HEhe a pop czym będzie was można poznać mości panowie :D:D?? A i jeszcze sprawa niecierpiąca zwłoki... dają tam jakieś jedzenie czy tylko zupa piwna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 13 Listopad 2008 Autor Share Napisano 13 Listopad 2008 HEhe a pop czym będzie was można poznać mości panowie :D:D?? po mordach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 A i jeszcze sprawa niecierpiąca zwłoki... dają tam jakieś jedzenie czy tylko zupa piwna?? Obok jest kebabownia. Jako że niejaki łysy Johny razem z Klickiem, a do tego Dariusz i KIllstar pojawią sie 22go (z tego co mi wiadomo) to w przyszłym tygodniu wpadne też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 dobra, wiem gdzie srodziemie jest. prace koncze o 18, wiec jakby co zrobie sobie karteczke z max3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi