Levus Napisano 14 Listopad 2008 Autor Share Napisano 14 Listopad 2008 To ja sie zjawie kolo 18-18:30 pod wieza mariacka, bede tak wygladal jak ten tu na zdjeciu na dole w szarej czapce:p http://max3d.pl/biblioteka/a-meeting-04-2008/Foto1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 ja z soadem wpadniemy później troszku, ale spoko zarezerwowane macie all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 ja sie napewno spoznie. musze zaspokoic swoje potrzeby, ze tak to ujme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Ja sie dogadalem z Klickiem ze wpadniemy 22ego jak sie nic nie zmieni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 chyba fajnie bylo, nie ? :D sory za te kufle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 dobrze się bawiłem :P tadek miałeś za mocny kufel :D pewnie się pojawię jeszcze za tydzień, tym razem na dłużej :D pzdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 Jakiś koleś przyszedł i mówi ze on tu mieszka i ze to jego łóżko To a propos spania na melinie :) A tak poza tym to część Jazzrockowa była o wiele bardziej dynamiczna :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 Bywa :P A w Jazzrock była rzeczywiście dobra impreza ;) ttaaddeekk - pogromca kuflów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 mam nadzieje że w sobotę 22 będzie REPLAY... :) będę na 90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 hmm ja nie miałem jak dojechać... i zatrzymałą mnie jedna sprawa xD Impreza osiemnastkowa moja xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 sorkiu za własciciela łóżka, nikt się go niespodziewał :P za tydzien tez będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 15 Listopad 2008 Autor Share Napisano 15 Listopad 2008 sorkiu za własciciela łóżka, nikt się go niespodziewał :P :D:D:D A no i w sobotę dluzej zabawimy mysle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 A no i w sobotę dluzej zabawimy mysle.. też mam taką nadzieje... tylko mam kawał drogi do rynku więc żebym tylko zdążył wrócić z rana... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 16 Listopad 2008 Share Napisano 16 Listopad 2008 Fajnie żeście się fajnie bawili, aż żal mi, że nie udało mi się dotrzeć i te historie "ktoś pił komuś z kufla, ktoś spał w czyimś łóżeczku..." :D...oby się udało za tydzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 16 Listopad 2008 Share Napisano 16 Listopad 2008 Hehehe Ardeni spoko ważne, że był dach nad głową ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 16 Listopad 2008 Share Napisano 16 Listopad 2008 Hey!;) krótko i zmeczony bylem po tren, ale w sobote bede dłuzej, ostrzej, i sam:] Taadekk my master:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 16 Listopad 2008 Share Napisano 16 Listopad 2008 Widze ze zlocik sie udal i nocleg w moim mieszkaniu tez :D No ale w przyszlym tygodniu jestem na bak z kilkoma moimi ziomkami jeszcze ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 17 Listopad 2008 Autor Share Napisano 17 Listopad 2008 A afterparty jakies przewidujesz?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 Czyli jest spodkanie w tą sobotę? Jeśli tak, to się chętnie wbiję :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 17 Listopad 2008 Share Napisano 17 Listopad 2008 A afterparty jakies przewidujesz? Zalezy co masz na mysli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 17 Listopad 2008 Autor Share Napisano 17 Listopad 2008 Czyli jest spodkanie w tą sobotę? Jeśli tak, to się chętnie wbiję :] Tak w sobotę. Zalezy co masz na mysli :D Nic sprośnego:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Nic sprośnego:D To ty cos pewnie sprosnego miales na mysli- mialem zaproponowac muzeum ziemii podlaskiej :D A tak wogole to gdzie i o ktorej sie spotykamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Wlasnie, gdzie i o ktorej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 19 Listopad 2008 Autor Share Napisano 19 Listopad 2008 Ja tu nie wiem gdzie lokale sensowne:/ Widziałem ostatnio Śródziemie.. I w Re byłem z 7 lat temu:p Ktoś musi ustawić jakiś lokal, dla mnie może być śródziemie, czemu nie, nawet tanio tam było, chyba... Tylko żeby głośno nie było zbytnio bo się gadać nie da wtedy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 to może w muzeum ziemii podlaskiej o 19 ?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 No okej, wiec ja sie znowu poswiece i sprobuje cos godnego znalezc ;) Jak nie da rady to obstajemy przy srodziemiu :) BTW. Na ile osob tym razem rezerwowac? to może w muzeum ziemii podlaskiej o 19 ?:P To zawsze Peterku po pracy mozemy isc :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 chetnie dolacze do bibki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 19 Listopad 2008 Autor Share Napisano 19 Listopad 2008 BTW. Na ile osob tym razem rezerwowac? No tak na 15-20 osób chyba na wszelki wypadek.. Ja i Kiki, Mara, Ty, Arden, Kirian, jabollo, peter, floo, La R, P4VV37, i jeszcze ekipa z wawy się szykuje zapewne coś ze 4 sztuki, może jeszcze ktoś się zlezie, jak kogoś pominąłem to sry.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 no no... najwyższy czas się razem napić... :P przygarnijcie kropka... :P hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 20 Listopad 2008 Autor Share Napisano 20 Listopad 2008 To co, śródziemie na 19 zarezerwujesz Scottero? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 To co, śródziemie na 19 zarezerwujesz Scottero? Spoko luz ;) rezerwuje tak jak wtedy, czyli na 20 osob ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 20 Listopad 2008 Autor Share Napisano 20 Listopad 2008 Cool, to ja oficjalnie ogłaszam w pierwszym poście że ustawka już jest. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 ok. Gdzie to jest? Na rynku nie byłem od lat... HELP ME... hehe może jakiś tutorial jak tam trafić... :P albo wezmę GPS... P.s. Ktoś dojeżdża z okolic Ruczaju... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 21 Listopad 2008 Autor Share Napisano 21 Listopad 2008 ok. Gdzie to jest? Na rynku nie byłem od lat... HELP ME... hehe może jakiś tutorial jak tam trafić... :P albo wezmę GPS... P.s. Ktoś dojeżdża z okolic Ruczaju... ? ło tu ło: http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=krak%F3w%2C+pl.+Wszystkich+%A6wi%EAtych+8&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=0&y=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 teraz tylko tutorial "jak czytać mapę..." i będzie git:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 próboiwpróbowałem dzisiaj zarezerwowac śródziemie, nie dało sie, chyba ze w największym hałasie... czekamy na info od scotiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 21 Listopad 2008 Autor Share Napisano 21 Listopad 2008 próboiwpróbowałem dzisiaj zarezerwowac śródziemie, nie dało sie, chyba ze w największym hałasie... czekamy na info od scotiego... A Scottero nie zarezerwował jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 A Scottero nie zarezerwował jeszcze? Mialem isc wczoraj, niestety nie wypalilo bo musialem pilne rzeczy pozalatwiac, wiec dzis poprosilem adriana zeby zarezerwowal telefonicznie bo mi samemu tela zablokowali juz... No i nabiegalem sie jak glupi gdzie tylko moglem i juz zero nic do rezerwacji... jedyna opcja to wczesniejsze pojscie do jakiejs knajpy, wiec proponuje zeby sie spiknac gdzies 18:30 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 21 Listopad 2008 Autor Share Napisano 21 Listopad 2008 Ołki dołki, ja moge być o 18:30... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 Panowie ta opcja nie jest dobra bo jak ktos bedzie chcial dolaczyc to nie bedzie wiedzial gdzie siedziemy:/ Chyba ze ktos skoczy wczesniej np do Starego Portu i zajmie miejsca w ktorejs z sal :](teoretycznie mogl bym to zrobic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 popieram Kiriana!! a i knajpke znajomy kiedys chwalil :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 ja bymbyl za a nawet przeciw :) Napisz tylko gdzie to jest bo nawet o niej nie slyszalem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 18:30 mi odpowiada... tylko dajcie znać co i jak i gdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 Stary port odpada!! dzis sa 7 urodziny tawerny i zamkniete dla ludzi bez zaproszen any onther idea?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 pogoda nie zachęca do spacerów między knajpami;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 Panowie, a ja mam prosbe, jesli ktos moze/posiada niech wezmie ze soba ladowarke do nokii z cienkim bolcem, bo zapomnialem z domu, oddam w niedziele ;) Dariusz bierz aparat ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 pogoda nie zachęca do spacerów między knajpami;/ W zyciu trza twardziochem byc. nie mieciochem :D Hmmm... mysle, ze jesli pojdziemy dosyc wczesnie, to powinno byc sporo miejsca w ministerstwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 22 Listopad 2008 Autor Share Napisano 22 Listopad 2008 Anyway, ja bede 18:30 pod kosciolem jakby co:p Śnieg nie pada po raz pierwszy przecież... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 jako ze nikt niechce byc party leaderem to proponuje 18: 30 -18: 45 spotkamy sie pod Marjackim... i pozniej poszukamy jakiegos miejsca a osoby ktore nie pojawią sie do 18:45 moga zadzwonic pod moj nr koma w celu dalszych informacji 505 806980 Oki?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Fajnie było poznać ludzi z forum na Live, w końcu to mój pierwszy miting z człowiekami z max3d.pl. Jedyną wadą było to że nocny nie przyjechał i trzeba było liczyć na własne nogi... hehe Pozdrawiam all!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi