Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Głosuję Na: 86 użytkowników zagłosowało

1. 1. Głosuję Na:

• gabahadatta
      20
    • atheg
      6
    • selfu
      12
    • Zuczus
      8
    • rosikowski
      0
    • panmalec
      6
    • dyb3k
      8
    • Rembik
      0
    • chudek
      7
    • ver-1
      12
    • Mr Pank
      7

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

cctype5fyk2.jpg

TYP: DOWOLNY (ILUSTRACJA, KOLAŻ, ...)

TEMAT: SUPERBOHATER - Studium Nastroju by LEANDER

Z małym poślizgiem, ruszamy z kolejną sondą.

Temat wbrew pozorom nie był łatwy ;). W jakim stopniu udało im się spełnić wymagania tematu, jakie podejście zaprezentował każdy z uczestników to wszystko możecie przeanalizować w poszczególnych wątkach autorów, do czego serdecznie zachęcam.

Wszystkim Serdecznie Gratuluję i Zapraszam do Głosowania na najlepszą pracę. ;).

Tym samym Chciałbym Przypomnieć iż Zwycięzca typuje kolejny temat oraz rodzaj potyczki.

Poniżej Lista Nominowanych (wg kolejności wątkowej):

chc601lg4.jpgchc602zi2.jpgchc603iq6.jpg

chc604fy5.jpgchc605uw3.jpgchc606lw6.jpg

chc607gd2.jpgchc608nc6.jpgchc609ja3.jpg

chc61109ld5.jpgchc61009fr5.jpg

Edytowane przez miriam

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 4,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Sorka Ver-1 nie było info w Twoim wątku na temat zakończenia pracy :(.

Dodane Zostały Prace Panów Ver-1 oraz Pana Mr Panka ;), na przyszłość bardzo Proszę wstawiać stosowną informację o zakończeniu pracy.

//Pozdr.

Edytowane przez miriam

Napisano

Ale zgryz mam, chyba pierwszy raz tak bardzo nie wiem kto zasluzyl na wygrana.

gabahadatta zaprezentowal fantastyczny warsztat, swietna kompozycje i dynamike.

selfu jak zwykle klasa sam dla siebie.

zuczus genialny pomysl na kadr, ktory daje do myslenia i ma nieskonczona mozliwosc rozwiniec.

rosikowski rozwija nam sie w barwurowym tempie.

panmalec z nami od niedawna ale od razu dwa mocne wejscie w dwoch konkursach. Co prawda jestem ortodoksem jesli chodzi o uzywanie pomocy 3d w ilustarcjach 2d, ale fakt ze za tym nie przepadam nie wplywa na wielki szacun dla twoje pracy. Bardzo wyskoi poziom. Zazdroszcze troche umiejetnosci laczenia srodowisk pracy.

dyb3k - nie wiem czy nie zaprezentowales najlepszego pomyslu na postac. Rewlacyjny klimat i wyraz pracy.

Rembik- w szkicu bylo swietnie, chyba przemeczyles ten rysunek. Szkoda troche, ale praca i tak znamionujaca duzy potencjal.

Chudek - masz wielkie mozliwosci, troche niedociagniec anatomicznych (ale kto ich nie roni niech pierwszy rzuci kamieniem). Rysunek ma duza sile oddzialywania, fajne sie z niego czyta emocje.

Ver-1 - ponminieto cie przy sondzie pewnie dlatego, ze nie zaznaczyles w miniaturce ze praca jest ukonczona. Straszna szkoda bo twoj batman zrobil na mnie olbrzymie wrazenie.

I jak tu byc teraz sprawiedliwym oddajac glos?

Niech bedzie, ze dla mnie Primus inter pares bedzie w tej edycji Zuczus, za swietne uchycenie "chwili" i zwiazanego z nia nastroju.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestnikow, komentujacych i odwiedzajacych.

Napisano

Głosuję na athega, tematem jest studium nastroju, nie patrzyłem w tym wypadku na wykonanie... gabahadatta i selfu konkretnie pozamiatali dla mnie jeśli chodzi o wygląd, ale to właśnie u athega widać tę totalną wylewkę, aż brakuje chmurki "zamknij mordę TV oglądam..." Pozdrawiam i życzę powodzenia chłopaki!

Napisano

miriam - spoko, bede zaznaczal to wyrazniej od tej pory

co do pracek to w sumie jestem zawiedziony :) myslalem ze wiecej fanow komiksow bedzie :) - ale nie narzekam, tylko takie spostrzezenie

a glos na dyb3k za kompozycje, kolory, struktury i dobry kreskowkowy styl postaci

Mr Pank - krecha jak zwykle dobra, komiksowa pelna geba, wypelnienia znow brak, moze poczwiczyc najpierw cieniowane w czarno bieli i porobic dobre szkice, jezeli oczywiscie na kresce nie chcesz zaprzestac

pozdro

Napisano

Ty no spoko, ale ta moja praca nie miala sie znalezc w konkursie :P

Napisano

jeden na ver-1 ;) Szczerze mówiąc w przeciwieństwie do poprzedniej edycji tutaj nie miałem wątpliwości.

Napisano

na zuczusa glosowałem, z wiadomych przyczyn, tematycznie trafił swietnie, kliamt jak najbardziej a technicznie koles zostawil w tyle całą bande

ver 1 -szacun

dyb tez spox

Napisano

apropo panamalca czy regulamin nie mowi ze prace maja byc w 2d? No nie chce być donosicielem ale generalnie chyba jest ten regulamin po cos.

Napisano

Challenge Corner jest generalnie w dziale 2D, ale regulamin tej edycji pozwalal na uzycie dowolnej techniki, takze 3D. Gdyby ktos przebral sie za Batmana i zrobil sobie zdjecie, to tez by bylo w konkursie. Szkoda, ze na to wczesniej nie wpadlem ;)

Napisano

Gratulacje gabahadatta. Zycięstwo wyraźne i zasłużone. Pobici, pozostawieni w polu pozdrawiamy cie :) Oczekujemy na temat kolejnego CC.

Napisano
  • Autor

Zatem KONIEC kolejnej Edycji oraz początek nowej :). Gratuluję Zwycięzcy oraz wszystkim uczestnikom. Zapraszam również na kolejną edycję, za opóźnienia w jej pojawieniu Serdecznie Przepraszam.

//Pozdr.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.