OmeN2501 Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 (edytowane) Okladka do ksiazki "Age of Ra" dla Games Workshop i wydawnictwa Solaris Books. Taki plakatowy typ chcieli i taki dostali, bardziej zadowolony jestem z dolnej czesci :P Tlo czesciowo pomontowane z fotek i podmalowane. Uwagi jak zwykle mile widziane - Edytowane 2 Kwiecień 2009 przez OmeN2501
mrkrzysiek Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 super ale cześć dolna z żołnierzami to poprostu rewelacja dla mnie
rosikowski Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 a co to sie stało, że omen nie ma jeszcze 5 stars ??
ManiakS Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 Plakacik jak ta lala :D Czadzik! Okładka naprawdę fajnie się prezentuje. Nie mam uwag. No może jedną - te gogle są troche za głęboko osadzone imo, przez co nos żołnierza jakoś nienaturalnie wystaje. Ale to szczegół. pzdr
SunRider Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 Hehe! Za każdym razem jak patrze na prace omena... how the fuck? :D A poza tym to jestem dumny że polak potrafi... Widzę że gogle to w stylu "hide and seek" się zrobiło :P
mant-raz Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 u - ła ! u - ła ! o'neal do teal'c'a: "gdzie jest k**** dżekson!"
Frank600 Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 OmeN , swoimi pracami - niesiesz ludziom światło :) Pozdrawiam total mastera ;)
Bacry Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 tylko te te oczy Ra nie lubię takich smug. Reszta primo sorta ;)
QbisieQ Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 (edytowane) dla mnie bomba :) PS. właściwie jedyne do czego mogę się doczepić to tylko to że w Gizie chmury praktycznie nie występują ;P Edytowane 9 Listopad 2008 przez QbisieQ
mancubus Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 Kolejna praca ktora miazdzy. Po prostu niesamowite, bardzo mi sie podoba, kompozycja i design, mniam. Nawet paleta kolorow na tym zolnierzu wyglada jak kamuflarz "multicam" - i dla mnie to zwieksza realizm ;)
Rekomendowane odpowiedzi