Napisano 3 Listopad 200816 l Okladka do ksiazki "Age of Ra" dla Games Workshop i wydawnictwa Solaris Books. Taki plakatowy typ chcieli i taki dostali, bardziej zadowolony jestem z dolnej czesci :P Tlo czesciowo pomontowane z fotek i podmalowane. Uwagi jak zwykle mile widziane - Edytowane 2 Kwiecień 200915 l przez OmeN2501
Napisano 3 Listopad 200816 l Plakacik jak ta lala :D Czadzik! Okładka naprawdę fajnie się prezentuje. Nie mam uwag. No może jedną - te gogle są troche za głęboko osadzone imo, przez co nos żołnierza jakoś nienaturalnie wystaje. Ale to szczegół. pzdr
Napisano 3 Listopad 200816 l Hehe! Za każdym razem jak patrze na prace omena... how the fuck? :D A poza tym to jestem dumny że polak potrafi... Widzę że gogle to w stylu "hide and seek" się zrobiło :P
Napisano 3 Listopad 200816 l OmeN , swoimi pracami - niesiesz ludziom światło :) Pozdrawiam total mastera ;)
Napisano 5 Listopad 200816 l dla mnie bomba :) PS. właściwie jedyne do czego mogę się doczepić to tylko to że w Gizie chmury praktycznie nie występują ;P Edytowane 9 Listopad 200816 l przez QbisieQ
Napisano 10 Listopad 200816 l Kolejna praca ktora miazdzy. Po prostu niesamowite, bardzo mi sie podoba, kompozycja i design, mniam. Nawet paleta kolorow na tym zolnierzu wyglada jak kamuflarz "multicam" - i dla mnie to zwieksza realizm ;)