Napisano 29 Luty 200421 l ok. troszke was zaniedbalem. kto zagladal na f3d to widzial kto nie zagladal to teraz ma okazje. model glowy , autoportret :) i siateczka ucho jest takie sobie, moje lenistwo, wzalem je z bambosza. P.
Napisano 29 Luty 200421 l no P. pikny jestes;) mysle jednak, ze powinienes troszke bardziej brodke zapuscic.. a model? no perfect oczywiscie, nie bede sie czepiac \'bruzd na luku brwiowym\' hehe bo takowych nie widze... pzdr
Napisano 29 Luty 200421 l Śliczny modelik jakby nie patrzeć ;). Szkoda tylko że ucho wykonałeś jak barbarzyńca.... jak zawszse.... ;) Ale jakby nie było. Gratulacje :)
Napisano 29 Luty 200421 l Miałem nic nie pisać, ale, że oglądam model już ze 4 minuty, to wypada wyrazić słowa uznania :) Rewelka :)
Napisano 29 Luty 200421 l Model git :) Dorób większą bródkę i trochę włosów z tyłu i będzie lenin :D :P
Napisano 29 Luty 200421 l Kurde no!! czemu ja tak nie potrafie, czemu, czemu!!??? To są jakieś nurbsy czy co???
Napisano 1 Marzec 200421 l hmmm Niezle bardzo niezle nawet, ale nie myslisz o texturkach?? ciekawie by wygladalo, ale w sumie po co jezeli nie bylo by roznicy w porownaniu ze zdjeciem :D
Napisano 1 Marzec 200421 l SIemka No jestem pod wrazeniem, pracki zajebista:D Ile ta twarz modelowales (w godz)?? Czy zamierzasz nakladac teksturki??
Napisano 1 Marzec 200421 l Autor hej. dziekuje serdecznie za kwatki :) tekstur nie bedzie. z prostej przyczyny. zeby zrobic ladny material, teksturki, szaderek... to juz duzo wiecej pacy i czasu trzeba poswiecic a druga sprawa ze w tej materi nie czuje sie najlepiej. wole modelowac. w ogole szader skory by efekt mnie zadowolil to nie jest prosta sprawa wiec odkladam to na blizej nieokreslona przyszlosc. modelowane z boksa, oczywiscie poly, jako referencje jedna fotka i lusterko :) czas okolo 12h. pozdrawiam P.
Napisano 1 Marzec 200421 l No to szkoda że nie zrobisz teksturek ;( a moze jakbys chociaz sprobowal?? Co ci szkodzi, nie wyjdzie realistycznie to trudno, wszyscy się tego uczą, trzeba od czegoś zacząć! A moje zdanie jest takie: jeśli potrafisz tak genijalnie i REALISTYCZNIE modelować to teksturowanie równierz nie będzie dla ciebie problemem. Skuś się, pop....ol skin shadera!! pozdr
Napisano 1 Marzec 200421 l Cuuudoooo! Jestem pod wrażeniem... i stąd te słowa uznania. Świetnie kości uchwyciłeś...
Napisano 1 Marzec 200421 l Model elegancki ;) . Strzelam ze sluchasz rocka (albo pokrewne) :). Super tak dalej
Napisano 1 Marzec 200421 l przyłączam się do wszystkich powyżej. Mam jedno pytanko dlaczego ty nie masz ani brwi ani rzęs??
Napisano 2 Marzec 200421 l piękne (modelowanie oczywiście, żeby nie było że mam jakieś upodobania w grafikach 3d płci męskiej) i mam takie pytanie czym najlepiej dla początkującego jest zrobić jakąś głowe/twarz/albo coś takiego ?? narazie próbowałem nurbsami ale wyszło mi jakies niewiadomo co :D
Napisano 2 Marzec 200421 l Autor giegu: bede kombinowal ale na 100% nie teraz. mam w tej chwili inne rzeczy na glowie wiec ta sprawa jest totalnie drugo albo trzeciorzedna :) lisek: rock\'a ? zalezy co sie miesci pod pojeciem rock :) jesli w kryteriach amerykanskich gdzie pink dostala grammy wlasnie w kategori rock i jesli rozpatrywac sprawe w takich kategoriach to slucham totalnie rzeznickej, psychopatycznej muzyki a ja sam czcze szatana. a i ciekawostka. w tym roku na castleparty wystapi armia. budzynski i jego katolicka filozofia w tym siedlisku zla ? w zeszlym bylo umbra et imago. heh :) ciekawe jakby to wygladalo gdyby spotkali sie razem na scenie :) heh... kto byl na ich koncercie ten wie o czym mowie :) a kto tego nie widzial niech zaluje :) no nic. male OT. zombo: mam brwi i rzesy ale to chyba lepiej zrobic geometria + odpowiednia tekstura. dead: powiem tak. modelowanie postaci, obiektow organicznych jest najfajniejsze, dla mnie to najciekawsze co moze byc i rowniez najwieksze wyzwanie. rob glowy, rob postacie !!! dobre refy, (mowie tu o ksiazkach typu \"anatomia dla artystow\" Jeno Barcsay) zdjecia ( zdjecia nalezy traktowac jako uzupelnienie a nie glowne zrodlo inspiracji) i duzo pracy. ale warto i im szybciej tym lepiej. zlinczuja mnie za to co teraz powiem ale takie jest moje zdanie. samochod zrobic moze kazdy, kazdy kto opanuje narzedzie. to tak jak z rysunkiem technicnzym. kazdy kto sie nauczy poslugiwac linijka i cyrklem jest w stanie to zrobic. postac to juz cos wiecej. a to ze na poczatku jest kicha ... druga bedzie lepsza... kazda kolejna bedzie leszpa. ok. to tyle. pozdrawiam P.
Napisano 2 Marzec 200421 l No od Rocka powstal caly metal, hard rock, trash metal, i pelno innych... to wszystko gatunki rocka. Oj satanista nie ladnie :) . Ja tam jestem anarchista i to mi starczy! DObra koniec wywodow na temat kultury... Czekam na nastepny model
Napisano 3 Marzec 200421 l super:) ale dodaj mu usmiech bo z ta podstawka wyglada jak jakis pomnik :)
Napisano 7 Marzec 200421 l W pierwszej chwili myślałem, że tow. Lenin powrócił:) Model wymiata:o:o:o W/g mnie nie ma co krytykować, jeszcze raz :o:o:o
Napisano 7 Marzec 200421 l :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o I tyle.