Napisano 18 Listopad 200816 l Boski rycerz W imieniu petersona zakładam wątek z tematem jego autorstwa. O ile wiem jest sugestia trzymania się średniowiecza, ale to tylko sugestia ;) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 25.11.2008 godz. 23:59. SONDA: od 26.11 do 28.11 (3 dni)
Napisano 20 Listopad 200816 l Świetny temat i widzę że świetne pracki wrzuciliście panowie tylko pozostaje dać mi coś od siebie Edytowane 21 Listopad 200816 l przez Uriel
Napisano 21 Listopad 200816 l Czas względnie cały poszedł (1,5h) a praca we wczesnej fazie. Przydałoby się jeszcze z minut kilkanaście. Mimo to dodaję: I bardziej to mecha przypomina niż rycerza ;]
Napisano 22 Listopad 200816 l Po dłuuugiej przerwie postanowiłem sprawdzić czy tablet jeszcze na chodzie ;)
Napisano 25 Listopad 200816 l noiprox - jop gabahadatta - rządzisz padam na kolana ... oczywiście trochę ze śmiechu :D