Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 388
  • Wyświetleń 29k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Empik...dzieciaku...uspokuj się !! Niby mnie popierasz, a sam zaczynasz od rzeczy gadać...:|.

W regulaminie 2 edycji konkursu już są poprawki...Pierwsza z nich to:

KAŻDY UCZESTNIK WYBIEA MAXYMALNIE 3 PRACE W ETAPIE...

Dzięki temu nie będzie zamieszania, a poziom prac wziętych do konkursu powinien nieco się podwyżyć...:) Taką mam nadzieję...

Pozdr

Napisano

Master Kiełbaster : Cool pomysł z tą podłogą :) od razu sie uśmiałem :D

Napisano

DO WSZYSTKICH OSÓB !!

Ostatnie ostrzeżenie. Każde następne pogaduchy typu: \"a jak mam to zrobić?\", \"a gdzie to jest?\" itd. będą z miejsca kasowane!!

Tak jak pisze Falcrum. Od tego jest u2u, gg itp.

Napisano

superek z ta dziura - ale skoro on siedzi na krawedzi to pochylilbys gorna czesc - wygladalo by duzo lepiej :D (gdzies juz ktos wczesniej mial takiego kiwaka)

Napisano
  • Autor

W miarę możliwości, proszę o ponowne umieszczenie Kiwaczków, które zostały \"wyssane\" podczas Down\'a...

Pozdr

Napisano

jeszcze znalazł sie jeden spóźniony :)

Jesli kogoś uraziłem to z góry wielkie przepraszam :)

Napisano
  • Autor

Bardzo się cieszę, że powstają kolejne kiwaczki...wszystkie będą ocenione (docenione :D)

Dead - chyba oglądałeś Pasję...:P Dobra robota :)

Już tylko 2 dni zostały do oddawania głosów...(coś miało ich....:( )

Pozdr

Napisano

hmm.. czyli ze moj wypadl w czasie zawisu max3d :( no to jeszcze raz go daje

Napisano
  • Autor

Właśnie zakończył się 1 konkurs kiwaczkowy...

GATULACJE Ikim (again)

Nadsyłajcie jeszcze swoje kiwaczki, może jeszcze uda się zrobić 2 konkurs ?? (wszystko w Waszych rękach...)

Pozdrawiam

Napisano

Dziękuję dziękuję. Jak dojdzie do nastepnej edycji to jak juz bylo pisane powinny byc po 2 prace od autora, będzie przejzyściej i głosy nie będą się tak rozdrabniały. Gratulacje dla wszystkich uczestników :)

Napisano

Ikim ruzel!!

dajcie nowe kiwaczki lada moment druga czesc konkursu!!!!!!!

Napisano
  • Autor

Z powodów niezależnych ode mnie 2 konkurs opróżni się o kilka dni...

W tym czasie ponownie proszę o umieszczanie prac, które \"wsiąkły\" podczas awarii serwera :)

Do środy trwa jeszcze 2 etap konkursu...macie jeszcze czas na wrzucanie nowych i zagubionych kiwaczków...

PS. Mam nową propozycję ożywienia konkursu. Proponuję nadsyłać Kiwaczki w formie małego komiksu składającego się z kilku obrazków ( mogą być napisy=chmurki :) ) przedstawiającego jakąś śmieszną historię :) Co o tym myślicie ??

Pozdr

Napisano

daje zaginionego kiwaczka... nowych na razie nie bede robil bo mam strasznie malo czasu i niedlugo bedzie go jeszcze mniej [jak sie zabiore za nauke do sesji -> za miesiac ;-p] na dodatek zajalem sie nowym projektem [ale tego dopiero wrzuce do wip`a jak bedzie bardziej zaawansowany bo znowu rozgrzebie i nie skoncze - czyt. niepotrzebnie nasmiece na forum]... pozdro...

Napisano

fajne :) szkoda ze dopiero teraz slysze o tym konkursiku :) ale w 2 edycji postaram sie wziasc udzial :)

Napisano
  • Autor

Zostało jeszcze kilka godzin do oddawania \"zagubionych prac\" i nowych Kiwaczków do 2 konkursu...

PS. Co się stało z Kiwaczko-fanami ?? :|

Pozdr

Napisano

Fani...chyba spadli z tej podstawki..za bardzo sie kiwali ;)

pozdr

Napisano
  • Autor

Pablo, chyba masz rację...za szybko to wszystko było...teraz temat się wypalił (chyba) :(...

Napisano

moze brak pomyslow??

no falcrum poczekaj jeszcze do jutra i zalozysz sonde moze to ich zmobilizuje

ja sam postaram sie jeszcze dac kiwaczka:)

Napisano
  • Autor

Hmm...ile będę czekał ?? :|

Ok. do jutra...

A co z moją propozycją ?? (czytaj text na żólto)

Pozdr

Napisano

nie wiem ja sie za to napewno nie wezme bo nie mam pomysla na komiksa

Napisano
  • Autor

A jak dam nagrodę dal zwycięzcy ??

Nagrodą byłby PRAWDZIWY KIWACZEK....

Tylko, że w Komiksowej wersji Kiwaczków musi wziąć udział przynajmniej kilkanście osób...

Pozdr

Napisano

Falcrum Team druhu ! jestem absolutnie za i sam chetnie wezme udzial tylko musialbys dac nam sporo czasu bo wielu walczy teraz w krwawych bitwach na frontach 2D i 3D ...

P.S mozna by nawet konkurs na animke zrobic o jakims ograniczonym czasie np 60 sekund a nagroda jest kuszaca :)

Napisano

no to ja sie zabiore za komiks a animki to moze lepiej 2d bo niektórym (mnie nie) komp nie wytrzymuje

Napisano

ludzie juz zapomnielismy calkiem o kiwaczkach

ja bym proponowal zrobic jak ic (moze 3) konkurs a wy???

no dalej kiwaczko mani skilo,falcrum,chveti,xmark....

co sie z wami stalo a przeciez zapowiadaliscie kolejne kiwaczki??

czy kiwaczki odzyja??

Napisano

no ja mam syf, komp ktory mi pozostal, nie pozwala na odpalenie win xp a co dopiero max 6;d