empik Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 NO WLASNIE DAWAC WIECEJ KIWACZKOW ALBO W MOR.....:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 Empik...dzieciaku...uspokuj się !! Niby mnie popierasz, a sam zaczynasz od rzeczy gadać...:|. W regulaminie 2 edycji konkursu już są poprawki...Pierwsza z nich to: KAŻDY UCZESTNIK WYBIEA MAXYMALNIE 3 PRACE W ETAPIE... Dzięki temu nie będzie zamieszania, a poziom prac wziętych do konkursu powinien nieco się podwyżyć...:) Taką mam nadzieję... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Oto kiwaczek wentkasz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Master Kiełbaster : Cool pomysł z tą podłogą :) od razu sie uśmiałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 DO WSZYSTKICH OSÓB !! Ostatnie ostrzeżenie. Każde następne pogaduchy typu: \"a jak mam to zrobić?\", \"a gdzie to jest?\" itd. będą z miejsca kasowane!! Tak jak pisze Falcrum. Od tego jest u2u, gg itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 ...i email:D na to nie wpadlem Master:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 hehe Master dobre nawet bardzo szczegulnie ta dziura:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 superek z ta dziura - ale skoro on siedzi na krawedzi to pochylilbys gorna czesc - wygladalo by duzo lepiej :D (gdzies juz ktos wczesniej mial takiego kiwaka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 everyman mial nostalgie w takim wlasnie stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 31 Marzec 2004 Autor Share Napisano 31 Marzec 2004 W miarę możliwości, proszę o ponowne umieszczenie Kiwaczków, które zostały \"wyssane\" podczas Down\'a... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 hehehe kiwaczek na gilotynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARCTIC Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 Fajny ten kiwak.. ciekawe co jeszcze ludzie wymyślą PozDr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 hehe dzieki a co z wami kiwaczki wymarly jaK dinozaury?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 jeszcze znalazł sie jeden spóźniony :) Jesli kogoś uraziłem to z góry wielkie przepraszam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Bardzo się cieszę, że powstają kolejne kiwaczki...wszystkie będą ocenione (docenione :D) Dead - chyba oglądałeś Pasję...:P Dobra robota :) Już tylko 2 dni zostały do oddawania głosów...(coś miało ich....:( ) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Pasja:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 hmm.. czyli ze moj wypadl w czasie zawisu max3d :( no to jeszcze raz go daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 chyba bede musial stworzyc wlasnego kiwaczka bo zaczynam sie czuc wyalienowany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 3 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Właśnie zakończył się 1 konkurs kiwaczkowy... GATULACJE Ikim (again) Nadsyłajcie jeszcze swoje kiwaczki, może jeszcze uda się zrobić 2 konkurs ?? (wszystko w Waszych rękach...) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Dziękuję dziękuję. Jak dojdzie do nastepnej edycji to jak juz bylo pisane powinny byc po 2 prace od autora, będzie przejzyściej i głosy nie będą się tak rozdrabniały. Gratulacje dla wszystkich uczestników :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Ikim ruzel!! dajcie nowe kiwaczki lada moment druga czesc konkursu!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 4 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Z powodów niezależnych ode mnie 2 konkurs opróżni się o kilka dni... W tym czasie ponownie proszę o umieszczanie prac, które \"wsiąkły\" podczas awarii serwera :) Do środy trwa jeszcze 2 etap konkursu...macie jeszcze czas na wrzucanie nowych i zagubionych kiwaczków... PS. Mam nową propozycję ożywienia konkursu. Proponuję nadsyłać Kiwaczki w formie małego komiksu składającego się z kilku obrazków ( mogą być napisy=chmurki :) ) przedstawiającego jakąś śmieszną historię :) Co o tym myślicie ?? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 daje zaginionego kiwaczka... nowych na razie nie bede robil bo mam strasznie malo czasu i niedlugo bedzie go jeszcze mniej [jak sie zabiore za nauke do sesji -> za miesiac ;-p] na dodatek zajalem sie nowym projektem [ale tego dopiero wrzuce do wip`a jak bedzie bardziej zaawansowany bo znowu rozgrzebie i nie skoncze - czyt. niepotrzebnie nasmiece na forum]... pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 fajne :) szkoda ze dopiero teraz slysze o tym konkursiku :) ale w 2 edycji postaram sie wziasc udzial :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Zostało jeszcze kilka godzin do oddawania \"zagubionych prac\" i nowych Kiwaczków do 2 konkursu... PS. Co się stało z Kiwaczko-fanami ?? :| Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Fani...chyba spadli z tej podstawki..za bardzo sie kiwali ;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Pablo, chyba masz rację...za szybko to wszystko było...teraz temat się wypalił (chyba) :(... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 moze brak pomyslow?? no falcrum poczekaj jeszcze do jutra i zalozysz sonde moze to ich zmobilizuje ja sam postaram sie jeszcze dac kiwaczka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Hmm...ile będę czekał ?? :| Ok. do jutra... A co z moją propozycją ?? (czytaj text na żólto) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 nie wiem ja sie za to napewno nie wezme bo nie mam pomysla na komiksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2004 A jak dam nagrodę dal zwycięzcy ?? Nagrodą byłby PRAWDZIWY KIWACZEK.... Tylko, że w Komiksowej wersji Kiwaczków musi wziąć udział przynajmniej kilkanście osób... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 hehe ale cie falcrum kusi zeby zobaczys jak by to wygladalo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 tzn. kilkanaście przy jednym komiksie czy przy wszytskich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Falcrum Team druhu ! jestem absolutnie za i sam chetnie wezme udzial tylko musialbys dac nam sporo czasu bo wielu walczy teraz w krwawych bitwach na frontach 2D i 3D ... P.S mozna by nawet konkurs na animke zrobic o jakims ograniczonym czasie np 60 sekund a nagroda jest kuszaca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 no to ja sie zabiore za komiks a animki to moze lepiej 2d bo niektórym (mnie nie) komp nie wytrzymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 ludzie juz zapomnielismy calkiem o kiwaczkach ja bym proponowal zrobic jak ic (moze 3) konkurs a wy??? no dalej kiwaczko mani skilo,falcrum,chveti,xmark.... co sie z wami stalo a przeciez zapowiadaliscie kolejne kiwaczki?? czy kiwaczki odzyja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 no ja mam syf, komp ktory mi pozostal, nie pozwala na odpalenie win xp a co dopiero max 6;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi