adek Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 Przepraszam wszystkich za kilkugodzinną przerwę w działaniu serwisu. Była niestety ona konieczna. Związana była z przenosinami całego serwisu na nowy serwer. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=417 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 A czemu mnie nie ma statystykach rekomendacji?:D czuje sie oszukany:(:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 dobre zmiany, zwłaszcza w rekomendacjach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 Ze swojej strony bardzo dziękuję bo ostatnimi czasy miałem dziwne problemy otwieraniem strony, a teraz wszystko gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 JohnZi:: Nie tylko o tobie zapomnieli. Widocznie coś poszło nie tak :P Pozostałe zmiany fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 w statystykach rekomendacji nie ma nawet osob, ktore obecnie wisza w rekomendacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muddy Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 Ja mam małe zastrzeżenie. Po wejściu w zakładkę "Ostatnie 60" znikają pozostałe zakładki i trzeba wracać z powrotem na główną stronę - nie da się zrobić w tym miejscu zakładek? I gdzie jest ten odnośnik do statystyk na głównej stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 1.... 2.... 3.... test cut;a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 21 Listopad 2008 Autor Share Napisano 21 Listopad 2008 Nareszcie u mnie już DNSy się odświeżyły. Co do listy z rekomendacjami. Jeszcze faktycznie nie jest zalinkowana gdzieś u góry. Celowo. Jednak chciałem tutaj ją zamieścić. Pamiętajcie, że to jest lista TOP50. Jeśli ktoś ma 1 rekomendację - może go nie być. Tak samo w przypadku Mario. W przypadku Mario chyba był kiedyś w rekomendacjach wspólnie z kimś (być może pomyliłem coś) - ale zliczanie odbywa się po nazwie użytkownika. Chyba faktycznie muszę przyjąć jakieś lepsze kryterium przy sortowaniu osób z taką samą ilością punktów. Może data otrzymania rekomendacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 Niech nie bedzie osob z 1 rekomendacja, albo niech beda wszyscy. Pomysl dobry, ale kryterium doboru dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 Co do "Twoje wiadomosci" - troche sie to gryzie z forumowym "mam newsa", nie? Znaczy - kiedy cos ciekawego mi wpadnie w oko to walic na wiadomosci, w "mam newsa" czy w oba :D Wolalbym uniknac spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 faktycznie chodzi szybciej :) rewela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 a mi sie podoba serwer i lista :p chociaz bylo tego wiecej :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 21 Listopad 2008 Autor Share Napisano 21 Listopad 2008 Co do "Twoje wiadomosci" - troche sie to gryzie z forumowym "mam newsa", nie? Znaczy - kiedy cos ciekawego mi wpadnie w oko to walic na wiadomosci, w "mam newsa" czy w oba :D Wolalbym uniknac spamu. No właśnie chciałbym to rozdzielić. Newsy do naprawdę ważnych wydarzeń, w Twoich wiadomościach można bardzo fajnie dodawać np. tutoriale. Nie o wszystkich warto wspominać w newsach głównych a w TW będą jak znalazł. Dodatkowo bardzo fajnie nadająć im odpowiednie tagi można je filtrować. Np. jeśli ktoś doda tutorial dla photoshopa ... pokazujemy tag photoshop: http://www.max3d.pl/tw-tag.php?tag=photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 hm nie wiem czy ktos to juz pisal, ale po kliknieciu na silver gallery w rekomach zaznacza sie "60 ostatnich" na bialo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi