Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ze swojej strony bardzo dziękuję bo ostatnimi czasy miałem dziwne problemy otwieraniem strony, a teraz wszystko gra :)

Napisano

JohnZi::

Nie tylko o tobie zapomnieli. Widocznie coś poszło nie tak :P

Pozostałe zmiany fajne

Napisano

w statystykach rekomendacji nie ma nawet osob, ktore obecnie wisza w rekomendacjach

Napisano

Ja mam małe zastrzeżenie. Po wejściu w zakładkę "Ostatnie 60" znikają pozostałe zakładki i trzeba wracać z powrotem na główną stronę - nie da się zrobić w tym miejscu zakładek? I gdzie jest ten odnośnik do statystyk na głównej stronie?

Napisano
  • Autor

Nareszcie u mnie już DNSy się odświeżyły.

Co do listy z rekomendacjami. Jeszcze faktycznie nie jest zalinkowana gdzieś u góry. Celowo. Jednak chciałem tutaj ją zamieścić. Pamiętajcie, że to jest lista TOP50. Jeśli ktoś ma 1 rekomendację - może go nie być. Tak samo w przypadku Mario. W przypadku Mario chyba był kiedyś w rekomendacjach wspólnie z kimś (być może pomyliłem coś) - ale zliczanie odbywa się po nazwie użytkownika.

Chyba faktycznie muszę przyjąć jakieś lepsze kryterium przy sortowaniu osób z taką samą ilością punktów. Może data otrzymania rekomendacji?

Napisano

Niech nie bedzie osob z 1 rekomendacja, albo niech beda wszyscy. Pomysl dobry, ale kryterium doboru dziwne.

Napisano

Co do "Twoje wiadomosci" - troche sie to gryzie z forumowym "mam newsa", nie? Znaczy - kiedy cos ciekawego mi wpadnie w oko to walic na wiadomosci, w "mam newsa" czy w oba :D Wolalbym uniknac spamu.

Napisano
  • Autor
Co do "Twoje wiadomosci" - troche sie to gryzie z forumowym "mam newsa", nie? Znaczy - kiedy cos ciekawego mi wpadnie w oko to walic na wiadomosci, w "mam newsa" czy w oba :D Wolalbym uniknac spamu.

No właśnie chciałbym to rozdzielić. Newsy do naprawdę ważnych wydarzeń, w Twoich wiadomościach można bardzo fajnie dodawać np. tutoriale. Nie o wszystkich warto wspominać w newsach głównych a w TW będą jak znalazł. Dodatkowo bardzo fajnie nadająć im odpowiednie tagi można je filtrować.

Np. jeśli ktoś doda tutorial dla photoshopa ... pokazujemy tag photoshop:

http://www.max3d.pl/tw-tag.php?tag=photoshop