Napisano 23 Listopad 200816 l Pojawił się oficjalny trailer najnowszej części "Epoki Lodowcowej" (org. tytuł Ice Age 3 Dawn Of The Dinosaurs). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=420
Napisano 24 Listopad 200816 l Dwójka nie była zła. Ale niektóre rzeczy już w dwójce były odsmażane. Ciekawe, ile będzie odsmażania w 3?
Napisano 24 Listopad 200816 l ach te kobiety, biedny wiewiór, może kiedyś uda mu się upolować tego orzeszka, może w ice age 5 ??
Napisano 25 Listopad 200816 l Nie no, tym razem będzie pewnie więcej erotyki. W końcu w ekipie będa już dwie baby i tfu... trans - leniwiec...
Napisano 25 Listopad 200816 l Więcej erotyki = większa sprzedaż biletów. Szkoda, że twórcy nie dbają o tzw. wartość, nazwijmy to, artystyczną. Czasem mam wrażenie, że wystarczy tytuł w stylu "Shreck 84 i się ludziom film podoba, choćby przez półtorej godziny na ekranie była tylko czarna plama.
Napisano 25 Listopad 200816 l Podpisuję się pod przedmówcą. Też czasami mam wrażenie, że jak coś zrobi powiedzmy firma A, to achów i ochów nie będzie końca, a jak firma B to zostanie zjechana dla zasady.
Napisano 25 Listopad 200816 l A ja sie nie podpisuje. Jak dla mnie pomimo szumnych zapowiedzi, Shreck 3 byl rownie ciekawy jak smazalnia kotletow na zapleczu Burger Kinga. Co do Ice Age zaczynam sie bac ze jak braknie im pomyslow to z 3 wyjdzie polaczenie romantycznej komedii i slapstick comedy (ktorej jak dla mnie bylo ciut za duzo w 2).
Napisano 26 Listopad 200816 l Czesc 1 - ekstra , 2 - troche naciagana 3- miejmy nadzieje ze cos ciekawego wymysla , bo kontynuacje shreka jak dla mnie kaszanka. Ale wiewior miazdzy :D
Napisano 26 Listopad 200816 l Bez nowego powiewu świeżości nie pomogą w tym lepsze zabiegi techniczne :]