Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dwójka nie była zła. Ale niektóre rzeczy już w dwójce były odsmażane. Ciekawe, ile będzie odsmażania w 3?

Napisano

ach te kobiety, biedny wiewiór, może kiedyś uda mu się upolować tego orzeszka, może w ice age 5 ??

Napisano

Nie no, tym razem będzie pewnie więcej erotyki. W końcu w ekipie będa już dwie baby i tfu... trans - leniwiec...

Napisano

Więcej erotyki = większa sprzedaż biletów.

Szkoda, że twórcy nie dbają o tzw. wartość, nazwijmy to, artystyczną.

Czasem mam wrażenie, że wystarczy tytuł w stylu "Shreck 84 i się ludziom film podoba, choćby przez półtorej godziny na ekranie była tylko czarna plama.

Napisano

Podpisuję się pod przedmówcą. Też czasami mam wrażenie, że jak coś zrobi powiedzmy firma A, to achów i ochów nie będzie końca, a jak firma B to zostanie zjechana dla zasady.

Napisano

A ja sie nie podpisuje. Jak dla mnie pomimo szumnych zapowiedzi, Shreck 3 byl rownie ciekawy jak smazalnia kotletow na zapleczu Burger Kinga. Co do Ice Age zaczynam sie bac ze jak braknie im pomyslow to z 3 wyjdzie polaczenie romantycznej komedii i slapstick comedy (ktorej jak dla mnie bylo ciut za duzo w 2).

Napisano

Czesc 1 - ekstra , 2 - troche naciagana 3- miejmy nadzieje ze cos ciekawego wymysla , bo kontynuacje shreka jak dla mnie kaszanka.

Ale wiewior miazdzy :D

Napisano

Bez nowego powiewu świeżości nie pomogą w tym lepsze zabiegi techniczne :]