mawo Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 lancerek po małej przeróbce, niestety obecnie 640x480 bo mi komp nie daje rady na wiekszej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 ja tez robie lancera ale evo 7 a przy tym sie chowam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegiel Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 Fajny!!Daj przepis na neony pod podwoziem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 piekne odbicia na podlozu:D SUPER!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 Okropne felgi:] I te czerwone zaciski do tego:| bleh:] I ten pług... Ale teraz coś o modelu. Całkeim fajny. Na pewno lepszy niz moje lancer. Światła mi sie podobają. Lakier juz mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 witam:) znowu mam mieszane uczucia więc je rozdziele na odpowiadającą im tematyke... 1. Render...bjutiful odbicia, bjuti model, bardzo ładny tesh environmental...bardzo ładny lakier i materiał felg...czystko wyrwane z nfsu :) 2. Tuning...przedni zderzak fuj oblech ochyda :D paskudne [boje się], felgi ujdą :) progi...najbardziej pasują...proste ładne i schludne...wlot powietrza na masce...badziewnie wygląda...gdzie się podział typowy dla Lancera podwójny?? Pozatym luserka...miał być chyba m-lookowe...a wyszły pokrzywione :) ogólnie cholera podoba mi się render, materiały i środowisko...ale tunigng w tym wypadku był poprostu nie potrzebny...albo mógłbyć bardziej przemyślany...:) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mawo Napisano 1 Marzec 2004 Autor Share Napisano 1 Marzec 2004 Juz repostuje ... Co do neonow to pod samochodem jest braziloski \"brazili utility\" generujacy wlasne GI o pieknym blekitnym kolorku Co do felg to nie moja wina ze takie *** wzorowalem sie oryginale, przypominam ze jest to lancer VIII, a w nowej stylistyce nie ma podwojnego wlotu powietrza na masce. Tak samo z progami Jedyne dodatki to powiekszony przedni zderzak i dodatkowo robiony na prawde czysto intuicyjnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Marzec 2004 Share Napisano 1 Marzec 2004 Oglądałem wczoraj za szybkich za wsciekłych i ten co wyrenerowałeś wygląda lepiej niż rendery na kkońcu filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 noo ekstra neon :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 czy mi sie zdaje czy mapy wzieles z nfs underground ??? (jestem tego pewien) mam nadzieje ze model jest twoj, lakier troche kiepski.. (bardzo), neon za mocny, ziemi taka sobie... ale generalnie to 3+ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciuciu Napisano 2 Marzec 2004 Share Napisano 2 Marzec 2004 Ale się nabrałem, spojrzałem tak powierzchownie i myślałem, że to referka do pracy, którą będziesz robił, a to właśnie ta praca. Bardzo fajne - gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mawo Napisano 3 Marzec 2004 Autor Share Napisano 3 Marzec 2004 Damian nie obrazaj mnie, wszystko klepie zawsze sam. Krytyka krytyką, ale bez takich oskarżeń w stylu \"jestem pewien\", może sam lubisz na łatwiznę lecieć - ja nie. Dzieki wszystkim za uwagi, z tego co przeczytałem wynika, że najbardziej kuleje lakier i za niego się najszybciej wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigoon82 Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 Mi przednie kolo nielerzy, jakies takie zabardzo skrecone czy cos w tym stylu. A pozatym miodzio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 3 Marzec 2004 Share Napisano 3 Marzec 2004 model wydaje sie być niestarannie zrobiony - brak dbałości o szczegóły karoseri o wnetrzu niemożna nic napisać powieważ go niewidać widać tylko 2 słabo wymodelowane fotele leży oświetlenie niby jest ciemno a przez atrape widać koło :/ gdybyś zrobił jakiekolwiek podwozie byłoby lepiej :) materiały również niesą najlepsze (w niektórych miejscach wyglada jakby to były standardowe materiały ze znienionym kolorem) miałeś jednak fajny pomysł na scenke co w dużej mierze rzutuje na moją ocene - uważam że pracka jest średnia niczym sie nie wyróżnia ani niestraszy powodzenia w dalszej pracy [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 *to skrecone kolo jest za daleko przesuniete do tylu *podswietlenie przebija i oswietla fotel *lusterka nie m-look tylko m3-look:D *opona wyglada jak walec (za kanciata na rancie) *zderzak mi sie podoba ale ten prog jakis lewy jest:P za malo ostaje i ta dziura na koncu jakby nie pasuje:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 jak dla mnie to piekna robota :D neon super i odbicie na ziemi tesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 4 Marzec 2004 Share Napisano 4 Marzec 2004 Wow.. mioodzio - naprawdę ładny render.. Genialne!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 6 Marzec 2004 Share Napisano 6 Marzec 2004 Full wypas !! Piekine zrobiona bryka (chciałbym taka mieć :] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 6 Marzec 2004 Share Napisano 6 Marzec 2004 Super autko, ale koniecznie daj lepszy render ! 1024x768 i z AA. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 6 Marzec 2004 Share Napisano 6 Marzec 2004 a mi sie niepodoba tylko ze ten cien sie kluci z tymi neonkami tak :/ tam gdzie pada swiiatlo chyba niepowinien byc az tak wyrazny. a pozatym to fajnie wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 a to prawda przydałby sie lepszy render.. Ps. Alez teraz juz nie śmiem wątpić! :) pis end lof! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudajew Napisano 7 Marzec 2004 Share Napisano 7 Marzec 2004 WOW pracka jak dla mnie wykonana bardzo dobrze tylko mam male zastrzezenia co do felg (torche kiczowate) ale ogolnie model ekstra!! Pracuj tak dalej!! Pokaz wiekszy render i z innych ujec!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi