mawo Napisano 29 Luty 2004 Napisano 29 Luty 2004 lancerek po małej przeróbce, niestety obecnie 640x480 bo mi komp nie daje rady na wiekszej.
wiggles Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 ja tez robie lancera ale evo 7 a przy tym sie chowam :)
kozioo Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 Okropne felgi:] I te czerwone zaciski do tego:| bleh:] I ten pług... Ale teraz coś o modelu. Całkeim fajny. Na pewno lepszy niz moje lancer. Światła mi sie podobają. Lakier juz mniej.
Phantom Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 witam:) znowu mam mieszane uczucia więc je rozdziele na odpowiadającą im tematyke... 1. Render...bjutiful odbicia, bjuti model, bardzo ładny tesh environmental...bardzo ładny lakier i materiał felg...czystko wyrwane z nfsu :) 2. Tuning...przedni zderzak fuj oblech ochyda :D paskudne [boje się], felgi ujdą :) progi...najbardziej pasują...proste ładne i schludne...wlot powietrza na masce...badziewnie wygląda...gdzie się podział typowy dla Lancera podwójny?? Pozatym luserka...miał być chyba m-lookowe...a wyszły pokrzywione :) ogólnie cholera podoba mi się render, materiały i środowisko...ale tunigng w tym wypadku był poprostu nie potrzebny...albo mógłbyć bardziej przemyślany...:) pozdrawiam...
mawo Napisano 1 Marzec 2004 Autor Napisano 1 Marzec 2004 Juz repostuje ... Co do neonow to pod samochodem jest braziloski \"brazili utility\" generujacy wlasne GI o pieknym blekitnym kolorku Co do felg to nie moja wina ze takie *** wzorowalem sie oryginale, przypominam ze jest to lancer VIII, a w nowej stylistyce nie ma podwojnego wlotu powietrza na masce. Tak samo z progami Jedyne dodatki to powiekszony przedni zderzak i dodatkowo robiony na prawde czysto intuicyjnie :)
Master Kiełbaster Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 Oglądałem wczoraj za szybkich za wsciekłych i ten co wyrenerowałeś wygląda lepiej niż rendery na kkońcu filmu.
Damian Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 czy mi sie zdaje czy mapy wzieles z nfs underground ??? (jestem tego pewien) mam nadzieje ze model jest twoj, lakier troche kiepski.. (bardzo), neon za mocny, ziemi taka sobie... ale generalnie to 3+ :)
ciuciu Napisano 2 Marzec 2004 Napisano 2 Marzec 2004 Ale się nabrałem, spojrzałem tak powierzchownie i myślałem, że to referka do pracy, którą będziesz robił, a to właśnie ta praca. Bardzo fajne - gratulacje.
mawo Napisano 3 Marzec 2004 Autor Napisano 3 Marzec 2004 Damian nie obrazaj mnie, wszystko klepie zawsze sam. Krytyka krytyką, ale bez takich oskarżeń w stylu \"jestem pewien\", może sam lubisz na łatwiznę lecieć - ja nie. Dzieki wszystkim za uwagi, z tego co przeczytałem wynika, że najbardziej kuleje lakier i za niego się najszybciej wezmę.
sigoon82 Napisano 3 Marzec 2004 Napisano 3 Marzec 2004 Mi przednie kolo nielerzy, jakies takie zabardzo skrecone czy cos w tym stylu. A pozatym miodzio!
sikham Napisano 3 Marzec 2004 Napisano 3 Marzec 2004 model wydaje sie być niestarannie zrobiony - brak dbałości o szczegóły karoseri o wnetrzu niemożna nic napisać powieważ go niewidać widać tylko 2 słabo wymodelowane fotele leży oświetlenie niby jest ciemno a przez atrape widać koło :/ gdybyś zrobił jakiekolwiek podwozie byłoby lepiej :) materiały również niesą najlepsze (w niektórych miejscach wyglada jakby to były standardowe materiały ze znienionym kolorem) miałeś jednak fajny pomysł na scenke co w dużej mierze rzutuje na moją ocene - uważam że pracka jest średnia niczym sie nie wyróżnia ani niestraszy powodzenia w dalszej pracy [piwo]
illy Napisano 4 Marzec 2004 Napisano 4 Marzec 2004 *to skrecone kolo jest za daleko przesuniete do tylu *podswietlenie przebija i oswietla fotel *lusterka nie m-look tylko m3-look:D *opona wyglada jak walec (za kanciata na rancie) *zderzak mi sie podoba ale ten prog jakis lewy jest:P za malo ostaje i ta dziura na koncu jakby nie pasuje:P
xMark Napisano 4 Marzec 2004 Napisano 4 Marzec 2004 jak dla mnie to piekna robota :D neon super i odbicie na ziemi tesz
Gość User190 Napisano 4 Marzec 2004 Napisano 4 Marzec 2004 Wow.. mioodzio - naprawdę ładny render.. Genialne!!
Kryhas Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 Full wypas !! Piekine zrobiona bryka (chciałbym taka mieć :] )
Pussik Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 Super autko, ale koniecznie daj lepszy render ! 1024x768 i z AA. :>
ChaoSMakeR Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 a mi sie niepodoba tylko ze ten cien sie kluci z tymi neonkami tak :/ tam gdzie pada swiiatlo chyba niepowinien byc az tak wyrazny. a pozatym to fajnie wyglada.
Damian Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 a to prawda przydałby sie lepszy render.. Ps. Alez teraz juz nie śmiem wątpić! :) pis end lof!
Toudajew Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 WOW pracka jak dla mnie wykonana bardzo dobrze tylko mam male zastrzezenia co do felg (torche kiczowate) ale ogolnie model ekstra!! Pracuj tak dalej!! Pokaz wiekszy render i z innych ujec!!
Rekomendowane odpowiedzi