Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Okropne felgi:] I te czerwone zaciski do tego:| bleh:] I ten pług... Ale teraz coś o modelu. Całkeim fajny. Na pewno lepszy niz moje lancer. Światła mi sie podobają. Lakier juz mniej.

Napisano

witam:) znowu mam mieszane uczucia więc je rozdziele na odpowiadającą im tematyke...

1. Render...bjutiful odbicia, bjuti model, bardzo ładny tesh environmental...bardzo ładny lakier i materiał felg...czystko wyrwane z nfsu :)

2. Tuning...przedni zderzak fuj oblech ochyda :D paskudne [boje się], felgi ujdą :) progi...najbardziej pasują...proste ładne i schludne...wlot powietrza na masce...badziewnie wygląda...gdzie się podział typowy dla Lancera podwójny?? Pozatym luserka...miał być chyba m-lookowe...a wyszły pokrzywione :)

ogólnie cholera podoba mi się render, materiały i środowisko...ale tunigng w tym wypadku był poprostu nie potrzebny...albo mógłbyć bardziej przemyślany...:)

pozdrawiam...

Napisano

Juz repostuje ...

Co do neonow to pod samochodem jest braziloski \"brazili utility\" generujacy wlasne GI o pieknym blekitnym kolorku

Co do felg to nie moja wina ze takie *** wzorowalem sie oryginale, przypominam ze jest to lancer VIII, a w nowej stylistyce nie ma podwojnego wlotu powietrza na masce. Tak samo z progami

Jedyne dodatki to powiekszony przedni zderzak i dodatkowo robiony na prawde czysto intuicyjnie :)

Napisano

czy mi sie zdaje czy mapy wzieles z nfs underground ??? (jestem tego pewien) mam nadzieje ze model jest twoj, lakier troche kiepski.. (bardzo), neon za mocny, ziemi taka sobie... ale generalnie to 3+ :)

Napisano

Ale się nabrałem, spojrzałem tak powierzchownie i myślałem, że to referka do pracy, którą będziesz robił, a to właśnie ta praca. Bardzo fajne - gratulacje.

Napisano

Damian nie obrazaj mnie, wszystko klepie zawsze sam. Krytyka krytyką, ale bez takich oskarżeń w stylu \"jestem pewien\", może sam lubisz na łatwiznę lecieć - ja nie.

Dzieki wszystkim za uwagi, z tego co przeczytałem wynika, że najbardziej kuleje lakier i za niego się najszybciej wezmę.

Napisano

model wydaje sie być niestarannie zrobiony - brak dbałości o szczegóły karoseri o wnetrzu niemożna nic napisać powieważ go niewidać widać tylko 2 słabo wymodelowane fotele

leży oświetlenie niby jest ciemno a przez atrape widać koło :/ gdybyś zrobił jakiekolwiek podwozie byłoby lepiej :)

materiały również niesą najlepsze (w niektórych miejscach wyglada jakby to były standardowe materiały ze znienionym kolorem)

miałeś jednak fajny pomysł na scenke co w dużej mierze rzutuje na moją ocene - uważam że pracka jest średnia niczym sie nie wyróżnia ani niestraszy

powodzenia w dalszej pracy [piwo]

Napisano

*to skrecone kolo jest za daleko przesuniete do tylu

*podswietlenie przebija i oswietla fotel

*lusterka nie m-look tylko m3-look:D

*opona wyglada jak walec (za kanciata na rancie)

*zderzak mi sie podoba ale ten prog jakis lewy jest:P

za malo ostaje i ta dziura na koncu jakby nie pasuje:P

Gość User190
Napisano

Wow.. mioodzio - naprawdę ładny render.. Genialne!!

Napisano

WOW pracka jak dla mnie wykonana bardzo dobrze tylko mam male zastrzezenia co do felg (torche kiczowate) ale ogolnie model ekstra!! Pracuj tak dalej!!

Pokaz wiekszy render i z innych ujec!!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności