sand Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 Witam, Webdesignerów jest tutaj sporo, kilku z nas robi to zawodowo, inni się dopiero uczą, a jeszcze inni łączą jedno z drugim. Dlatego proponuję, wzorem innych działów forum, stworzyć mini-contest na projekt strony. Wymyślamy briefa, robimy projekty i pokazujemy na forum w odpowiednim temacie. Na koniec robimy ankiete, który projekt jest najlepszy i komentujemy swoje prace. Wygrana osoba wymyśla następnego briefa i robimy kolejny konkurs. Ja mam takiego briefa już gotowego więc mogę zacząć by pokazać jak to ma wyglądać. Pytanie do was: Czy chcecie by coś takiego było, czy może macie za mało wolnego czasu by pobawić się razem z kolegami z forum?
Blader Napisano 11 Grudzień 2008 Napisano 11 Grudzień 2008 Jasne ze tak, tymbardziej ze zaczynam z WebDesign, to wszelkie prace mile widzianie :)
cryogenicdreams Napisano 11 Grudzień 2008 Napisano 11 Grudzień 2008 Jak najbardziej. Świetny pomysł. ;-)
n0xx Napisano 11 Grudzień 2008 Napisano 11 Grudzień 2008 Mimo, ze ostatnio zachrzaniam jak maly robocik po 12h z checia sie przylacze :] Dobra inicjatywa !
SSn4k3 Napisano 11 Grudzień 2008 Napisano 11 Grudzień 2008 Ja również jestem za. Może zainstaluj w wątku jakąś sondę i zobaczymy ilu będzie chętnych, żeby nie śmiecić wpisami "jestem za".:) Przydałoby się błogosławieństwo Knyshy albo leandera:)
sand Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Napisano 11 Grudzień 2008 w sumie jak jest już 7 osób to chyba i tak wystarczy :) Dzisiaj wieczorem założę wątek z briefem i poproszę moderatora o ew. przypięcie na na górze.
KLICEK Napisano 11 Grudzień 2008 Napisano 11 Grudzień 2008 jezeli bedzie mozna wam jakos pomoc to piszcie
polon Napisano 11 Grudzień 2008 Napisano 11 Grudzień 2008 Mimo, ze ostatnio zachrzaniam jak maly robocik po 12h ... jeśli po 12 godzin to tak jakbyś był na urlopie :) a wspomnianą próbę nr 1 to ja ma na swoim koncie, jestem ciekaw czy do contestu sie zgłoszą wiecej niż 4 osoby ;) ale życze powodzenia
sand Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Napisano 11 Grudzień 2008 ja mam nadzieję, że się zgłoszą :) Termin przewiduję ok 3 tygodni na jeden projekt (bo wiadomo, że nie każdy ma tyle czasu żeby robić po pracy/szkole ;)).
n0xx Napisano 11 Grudzień 2008 Napisano 11 Grudzień 2008 Wez pod uwage, ze okres swiateczny a pozniej sylwek jeszcze :]
sand Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Napisano 11 Grudzień 2008 hehe wezmę, masz rację. Dzisiaj jednak nie założę wątku bo moderator się do mnie nie odzywa, a chciałbym, żeby to było fajnie zrobione. Brief już jest napisany w oparciu o całą stertę, którą trzymam w pracy.
Knysha Napisano 12 Grudzień 2008 Napisano 12 Grudzień 2008 Przedstawiłem temat gronu moderatorskiemu - czekam na odpowiedź :)
torm Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami ;) Sam ostatnio o tym myślałem :)
n0xx Napisano 19 Grudzień 2008 Napisano 19 Grudzień 2008 Nie chce byc upierdliwy, ale jak wyglada sytuacja ? Bo cos ucichl ten temat.
sand Napisano 19 Grudzień 2008 Autor Napisano 19 Grudzień 2008 Moderatorzy przysnęli, a nie chcę nic robić wbrew ich woli. Brief Knysha już dostał. Nie wiem czemu to tyle trwa.
Knysha Napisano 19 Grudzień 2008 Napisano 19 Grudzień 2008 Bo nie dostalem jeszcze odpowiedzi od 'szefa' :)
sand Napisano 19 Grudzień 2008 Autor Napisano 19 Grudzień 2008 nie zdechnie. Poczekamy do nowego roku. Jak nie będzie odzewu to sami zrobimy bez błogosławieństwa :)
Gość User190 Napisano 20 Grudzień 2008 Napisano 20 Grudzień 2008 Akurat w święta było trochę czasu :)
sand Napisano 20 Grudzień 2008 Autor Napisano 20 Grudzień 2008 hyhy no ja w święta akurat czasu nie mam :)
Knysha Napisano 20 Grudzień 2008 Napisano 20 Grudzień 2008 Ok, mamy zielone swiatlo. Wieczorem stworze odpowiednie watki.
tiger250 Napisano 21 Grudzień 2008 Napisano 21 Grudzień 2008 Ja tez chętnie wezmę udział :) Zawsze to jakaś mozliwość żeby poduczyć się czegoś od najlepszych :) A termin może faktycznie zrobić od 1 stycznia ? Byłby czas żeby zebrac wszystkich zainteresowanych i zorganizować już sobie na to jakoś czas.
polon Napisano 26 Grudzień 2008 Napisano 26 Grudzień 2008 Ok, mamy zielone swiatlo. Wieczorem stworze odpowiednie watki. jeszcze nie ma czy nie moge znaleźć? albo inaczej, gdzie to w ogole bedzie?
SSn4k3 Napisano 2 Styczeń 2009 Napisano 2 Styczeń 2009 sry, że post pod postem, ale chcę podciągnąć wątek do góry. Mam nadzieję, że contest pojawi się do końca tygodnia:)
sand Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Napisano 2 Styczeń 2009 i słusznie. Już po nowym roku. Knysha zapił i nie daje znać życia? :D
Knysha Napisano 7 Styczeń 2009 Napisano 7 Styczeń 2009 Proszę o jeszcze odrobinę cierpliwości - mam troszkę zawirowań osobistych.
duck Napisano 7 Styczeń 2009 Napisano 7 Styczeń 2009 chciałbym się również 'podpisać' - super pomysł jak dla mnie. nie żebym coś miał, ale temat portfolio się już nieco przejadł..
CzAk1 Napisano 3 Luty 2009 Napisano 3 Luty 2009 Ciekawy temat...Dopiero tu trafiłem... Ktoś mógł by mi wytłumaczyć na czym by to miało polegać dokładnie? Web desig no ciężka sprawa...Chodzi o zaprojektowanie w Conteście w pełni działającego test-weba? o_O czy zrobienie tylko Artu z rozkładem, Typografią i czymś tam... I czy będzie aż tylu chętnych? Wiele osób loguje się tylko po to by pokazac jakąś stronke i znika...
Knysha Napisano 3 Luty 2009 Napisano 3 Luty 2009 Witam po dłuższym czasie. Już prawie jest wszystko gotowe, so stay tuned :)
sand Napisano 4 Luty 2009 Autor Napisano 4 Luty 2009 Ciekawy temat...Dopiero tu trafiłem... Ktoś mógł by mi wytłumaczyć na czym by to miało polegać dokładnie? Web desig no ciężka sprawa...Chodzi o zaprojektowanie w Conteście w pełni działającego test-weba? o_O czy zrobienie tylko Artu z rozkładem, Typografią i czymś tam... I czy będzie aż tylu chętnych? Wiele osób loguje się tylko po to by pokazac jakąś stronke i znika... chodzi o zaprojektowanie layoutu strony głównej. ew. logo.
sand Napisano 8 Luty 2009 Autor Napisano 8 Luty 2009 Witam po dłuższym czasie. Już prawie jest wszystko gotowe, so stay tuned :) Długo trwa zakładanie wątku przypiętego, co? :)
FlooX Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 Długo trwa zakładanie wątku przypiętego, co? :) już 2 miesiące :D
SSn4k3 Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 Pewnie sprawdzają zainteresowanie. Proponuję, aby moderator założył sondę np. na tydzień, żeby sprawdzić ilu jest chętnych.
polon Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 ten dział w ogole troche kuleje, nie wiadomo dlaczego, nigdy jeszcze nie było żadnej pracy z działu webart w miniaturce na stronie głównej, nawet jak miniatury poprzednich prac kurzem obrastały, nawet założenie zwykłego contestu okazuje sie sprawą nie do przejscia, ..ale sądze ze to troche nasza wina, trzeba wrzucać wiecej projektów
sand Napisano 11 Luty 2009 Autor Napisano 11 Luty 2009 5 stron jednego wątku jak na ten dział wskazuje na duże zainteresowanie. Myślę jednak, że problem moderatorów to nie brak chęci, a jedynie brak czasu.
Knysha Napisano 13 Luty 2009 Napisano 13 Luty 2009 Prosiłem o cierpliwość - studia, praca i sprawy osobiste skutecznie zabierały mi cały wolny czas. Na szczęście już po sesji i cała reszta się pomyślnie rozwiązała. Zakładam sondę dotyczącą preferowanego tematu contenstu. Temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi