dawid Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 Witam serdecznie, zamieszczam zrobioną w Mayi animację postaci do fragmentu dzwięku z filmu - 'love actually'. Jestem ciekaw waszych opinii i proszę o krytyke. http://pl.youtube.com/watch?v=45yg4Wt3K9o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 nawet ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 Rewelka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 Świetne! Bardzo fajny model, animacja i synchronizacja! Przypomina mi tego chłopca z "Piotrusia i Wilka". Jest bardzo dobrze IMO. Możesz napisać jak i w czym to robiłeś? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 w czym to robiłeś? zamieszczam zrobioną w Mayi animację postaci Dobre, dobre... synchro, ekspresja, płynność - wszystko na bardzo dobrym poziomie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 Fakt. Dzięki streaker. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 wyglada troche lalkowo moze to nawet na plus, strasznie wygina palce, ale bardzo fajne :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 20 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2009 dla uściślenia - model i uvw's zrobiłem w maxie, a reszte (rigging, animacja) w maya 2008 pozdr. wyglada troche lalkowo moze to nawet na plus, strasznie wygina palce, ale bardzo fajne :) pozdrawiam wygna śmiało ciało i palce ;]. Fakt troche za bardzo galaretowate wrażenie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 to szacun. Buzka morphing sam czy polaczony z bones ? Mi jakos zawsze brak czasu na rozkmine rigowania w mayce :) choc cos prostego pewnie bym stworzyl. Ta animka tak hobbystycznie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 20 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2009 W sumie to jako zaliczenie przedmiotu FACIAL ANIMATION, ale studiuje swoje hobby. Wiec tak jakby hobbystycznie. Wiekszosc to morfy/blendshapes. Sa jeszcze clustery do efektu flashy eyes.Zrobilem kosci do odchylania wargi ale nie korzystalem zbytnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 animacja deczko przerysowana i zbytnio chaotyczna... jednak daje radę i jest mocno na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Bardzo fajna animacja. (tylko w 11 sekundzie - jego lewy bark tak jakoś plastycznie się wygina, i bardziej przypomina to "gąbczasty sweter" niż zamierzony efekt) - co gorsza rzuca się to w oczy przy pierwszym obejżeniu. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 7 Luty 2009 Autor Share Napisano 7 Luty 2009 Wczesniej tego nie zauważyłem, ale teraz rzeczywiście uderza! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 7 Luty 2009 Share Napisano 7 Luty 2009 Świetne :) Ja tylko od siebie dam taką małą rade: Pozwól samogłoskom dłużej otwierać się i zamykać, tak żeby poprzednia i następna zgłoska nachodziły jeszcze na morf samogłoski , bo wejścia i wyjścia z "o" "a" i "u" są bardzo ostre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 10 Luty 2009 Share Napisano 10 Luty 2009 ladnie ci to wyszlo:) gratuluje! brwi miejscami troszeczke za sztywne - za malo sie odgianaja w luk np. przy zlosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi