Neiraa Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 Może coś więcej: jak, po co, czemu nieostre?
Petrus Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 Już bardziej nie mogłeś zatuszować skaz na tym...
Eden-3d Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 fajnie ze robisz takie scenki bo nadal za malo tego jest u nas na forum,co do pracy to napackane troche,malo czytelne,pozdro
Tores Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 Nie przemawia do mnie jakość tego rendera i nie rozumiem odniesienia słowa design w jego podpisie. Wg mnie powinieneś je robić bardziej czytelne. Woda jednakowa w każdym miejscu i piękne drzewo liściaste z niej wyrastające a za nim jakieś gigantyczne drzewo iglaste. Bardzo namieszałeś z roślinnością i w zasadzie nie wiem co chciałeś pokazać.
Faun Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 nie rozumiem odniesienia słowa design w jego podpisie. mnie w ogóle trochę bawią te ozdobne sygnatury, imię nazwisko, data, i to ile włożono w nie pracy - jakby miały w jakiś sposób dowartościować render, albo autora. Co do obrazka - zapowiedź fajnego klimatu, ale tak jak poprzednicy - mdło, nieostro, wszystko zlane w jedną buro-zieloną plamę, no i kwiatki po prawej mają białą otoczkę, jakby świeciły, ale przeklejono je z innej grafiki.
Ania Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 Ma potencjał, ale zbyt niedopracowana scena. Tak jakoś nie czuć przestrzeni.
gientekwl Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 oczywiście, że praca ma potencjał. Zmienił bym kadr, pobawił się trochę dofem i światłem no i wyrenderował to w przyzwoitej wielkości :) Pozatym, kwiaty Ci się świecą... a to źle
D4D4L Napisano 24 Styczeń 2009 Napisano 24 Styczeń 2009 oczywiście, że praca ma potencjał. Zmienił bym kadr, pobawił się trochę dofem i światłem no i wyrenderował to w przyzwoitej wielkości :) Pozatym, kwiaty Ci się świecą... a to źle NIe jezeli to abstract ;) a po kolorach widac ze jest wykoloryzowane wiec takie cos moze byc :) Co do pracy to fakt brak troche ostrosci i kompozycji, i tego glowa bym wywalil bo jakos tak nie wiem ;) chyba ze animacje robisz to poka :D mnie w ogóle trochę bawią te ozdobne sygnatury, imię nazwisko, data, i to ile włożono w nie pracy - jakby miały w jakiś sposób dowartościować render, albo autora. Co do obrazka - zapowiedź fajnego klimatu, ale tak jak poprzednicy - mdło, nieostro, wszystko zlane w jedną buro-zieloną plamę, no i kwiatki po prawej mają białą otoczkę, jakby świeciły, ale przeklejono je z innej grafiki. To jest po to zeby gowniarzerja nie brala twoich prac i publikowala jako swoja.
plasti Napisano 24 Styczeń 2009 Napisano 24 Styczeń 2009 a mnie sie podoba bardzo, kojarzy mi sie z wiedzminem(gra), a te poprzednie posty mnie tylko w..rwiaja, bo coprawda moze nieostre ale jesli ktorys z tych geniuszy:P:D zrobi rose poranna z blaskiem słonca przebitego przez lekka mgiełke tak jak to widac u ciebie to beda mogli tak smucic....... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi