SereCk Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 Kolejne.. nudne, odtworcze, nic nie wnoszace, bez artyzmu ... auto tym razem padło na brere. Pare godzin roboty... Ukłony w strone LOOZACKA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 ladna siateczka:) jedziesz dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekb89 Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 fajnie wygląda wypas felgi i oponki widać że trochę się przy nich napracowałeś powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 zapowiada się ciekawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 zapowiada się ciekawie :) Ba! Bardzo ciekawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 fegli fajnutkie :D czysto i gładko :) zapowiada sie pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SereCk Napisano 13 Luty 2009 Autor Share Napisano 13 Luty 2009 trza jeszcze pociac blachy, dach wyrownac i pare innych detali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Pikny modelik :) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Oooooo, Brera kochana, aż mi się łezka w oku zakręciła :) Fajnie, że się za nią zabrałeś, piekne auto, którego ja nigdy nie dokończyłem, więc liczę na Ciebie :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 No zapowiada się naprawdę bardzo ciekawie, ale kurde brera..samochód który zawsze mi sie bardzo podobał puki nie zobaczyłem go na żywo! brzydal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 bardzo ladny model:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SereCk Napisano 26 Luty 2009 Autor Share Napisano 26 Luty 2009 :) dziesiec znakow [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Wolę tą mniej gejową wersję, którą mi pokazywałeś, ale ogólnie klimat super ;) Tylko może dodaj jakieś odbicie do szyb i przyciemnij je trochę, bo są ale jakby ich nie było, przedniej zwłaszcza. Pozdrawiam i czekam na postępy :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SereCk Napisano 26 Luty 2009 Autor Share Napisano 26 Luty 2009 hie hie :D z poczatq tez takie cos bylo, tlyko po desaturacji :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 sereck maska ! :D haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 szacun SereCk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 bardzo fajnie wyszlo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 zarypisty model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zarova Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 siata miodzio, oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi