Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tu scena o ktorej wspomnialem poczatek:) Nic mi nie lezy narazie ale beda poprawki. Na modelu swiatyni ni widac detli ale to wina oswietlenia.

prubkowacou8.th.jpg

prubkowacou8.th.jpg

Piszcie co sadzicie o tym?? Czekam na konstruktywna krytyke... :)

Edytowane przez songoku

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

3 krzak od prawej bardzo fajny reszta potrzebuje pracy, drzewo ma za gruby pień, poza tym gałęzie jakieś takie nie bardzo

Napisano
  • Autor

Drzewa bazowo z VUE 7 ale troszke zmodernizowalem, Pracuje nad nimi aby zrobic bez opacity. Bo te liscie z bliska sa tragiczne. Vue ma mozliwosci przeogromne i calkiem ladne rendery robi. Do terenu jest idealny. Samolot tez nie moj.

Terazpracuje nad scena ze swiatynia grecka. Oczywiscie swiatynia moja w 100% zgodna z oryginalem konsultowana z arheologiem :) Mam jedynie problemy z texturami. Dam co zrobilem i moze pomozecie cos. Bo z texturowania jestem strasznie niezadowolony.

Napisano

Jak byś w Vrayu albo w Mentalu wyrenderował to było by o niebo lepiej małym nakładem pracy.

pozdro snajper

Napisano

kiedys sie smialo z pakietow z gotowymi schematami do muzyki, sciagnal to taki 15latek z cd-action, nacisnal 10 guzikow, wyprodukowala sie jakas mp3 i juz w podstawowce byl dobrym dobrym dj-em.

cos czuje ze teraz czas na podobna sytuacje jesli chodzi o grafike...

Napisano
Jak byś w Vrayu albo w Mentalu wyrenderował to było by o niebo lepiej małym nakładem pracy.

tak dla twojej informacji, vue renderuje mentalem w zasadzie.

Napisano

Sorry, ale taki skalowanie drzew nie jest zbyt dobrym pomysłem. Niektóre mają po kilkadziesiąt cm

palmy z tylu wygladaja jakby mialy po 100metrow
samo to już psuje całą scenę. Pomijam jużrozmieszczenie tych drzew.

Czeka Cię jeszcze duuużo pracy...

Napisano

wyglada troche jakbys powrzucal przypadkowe modele i wyrenderowal scene. Ogolnie podoba mi sie teren i drzewa, natomiast troche bezsensu jest ta swiatynia, nie pasuje mi do tej kompozycji wogole. Zamiast niej dalbym tam jakas wille z basenem :)