adek Napisano 28 Styczeń 2009 Napisano 28 Styczeń 2009 Zachęcam do obejrzenia nowego trailera filmu "Coraline", który już niedługo będzie wyświetlany w kinach. Premiera światowa to 6-ty lutego. W Polsce jednak film dopiero będzie miał swoją premierę w marcu. Na dobrym łączu i mocnym komputerze zachęcam do obejrzenia trailera w wysokiej jakości. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=493
JmTm00 Napisano 28 Styczeń 2009 Napisano 28 Styczeń 2009 oOoo w końcu animowany Beatllejuice :D file dank :]
floo Napisano 28 Styczeń 2009 Napisano 28 Styczeń 2009 zapowiada się interesująco... klimatyczna animka... ;)
sly Napisano 28 Styczeń 2009 Napisano 28 Styczeń 2009 Mmmmoże być ciekawie. Idealny film na podryw w kinie. Pozdrawiam.
reaver Napisano 28 Styczeń 2009 Napisano 28 Styczeń 2009 no no, w końcu coś nie tak różowego jak bolty czy inne pandy, fajnie
Santi_Animator Napisano 28 Styczeń 2009 Napisano 28 Styczeń 2009 A już myślałem że zakończy się na "Nightmare Before Christmas" i "Corpse Bride", a tu prosze jaka miła niespodzianka :)
choobek Napisano 29 Styczeń 2009 Napisano 29 Styczeń 2009 Nie oczekiwałbym za wiele po tym filmie(a napewno nie animowanego Beetlejuice). Jednak Tim Burton nadawał smaku tym animacjom, tutaj go brak.
Santi_Animator Napisano 29 Styczeń 2009 Napisano 29 Styczeń 2009 Bardzo słuszna uwaga, też mnie to zaniepokoiło, ale jestem dobrej myśli
Luki Luki Napisano 29 Styczeń 2009 Napisano 29 Styczeń 2009 Ale wiecie ze ten film jest nakrecony na podstawie powiesci dla mlodziezy? Nie kazdy film w ktorym nie maczal bezposrednio palcow Tim Burton musi byc do kitu.
Rekomendowane odpowiedzi