Yuahu Napisano 6 Luty 2009 Napisano 6 Luty 2009 Nie dziala mi telefon, morze ktos wie co z nim nie tak/// Caly czas mam aparat wlonczony. Nie wie czemu. Nie moge go wylaczyc
Bruneq Napisano 7 Luty 2009 Napisano 7 Luty 2009 Ić go napraf....ale fpierf sprawć czy nie kópiueś aparató bez telefonó
sanki Napisano 7 Luty 2009 Napisano 7 Luty 2009 spróbuj użyć opcji smooth, a jak nie da rady no to niestety bedziesz musial samemu przestawiać wierzcholki. a na nastepny raz pamietaj zawsze zapisuj kopie zapasowe pracy, to jak cos ci sie popsuje bedziesz mogl wrócić do wcześniejszej wersji. P.s. to nie jest forum o telefonach. P.s. 2 to nie jest dział forum o telefonach tylko o programach graficznych
Bielik93 Napisano 7 Luty 2009 Napisano 7 Luty 2009 A Ci pojechali, ale maja racje. Jak cos piszesz, to staraj sie to pisac bez bledow, bo to odstrasza. ;]
Jonasz_Real Napisano 7 Luty 2009 Napisano 7 Luty 2009 W ogóle, koleś jaja sobie robił. Takich się banuje od razu :) na szczęście zdążyłem zapisać. LOL
Destroyer Napisano 7 Luty 2009 Napisano 7 Luty 2009 Jonasz_Real słusznie zauważył to prowokacja dziecka neostrady :) nie marnujce czasu i poczęstujcie banem :D o to już ^^
Rekomendowane odpowiedzi