Matchias Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 (edytowane) Przyciemniony pokój, na pierwszym planie biurko, na którym rozłożona jest mapa (plansza) Europy, na niej porozstawiane pionki, kilka przewróconych przy mapie, oprócz mapy na biurku gadżety wojskowe, typu lornetka, manierka, nóż, może jakiś podręcznik do strategii. Wszystko oświetlone delikatnym światłem z lampki stojącej również na biurku, i nad tym wszystkim pochyla się postać... Edytowane 20 Luty 2009 przez Matchias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 smutny ten hitler :) fajnie się zapowiada powodzenia w realizajci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 (edytowane) Wyobraziłem sobie to. Bardzo fajnie się zapowiada. Już dam Ci radę, ale pewnie wiesz, że dla polepszenia efektu ( w przyszłości x] ) lampki zastosuj "volume light" w maxie ono jest, nie wiem jak w innych. To daje taką ładną poświatę - wartą liczenia. Edytowane 8 Luty 2009 przez _Arti_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Luty 2009 Share Napisano 9 Luty 2009 Biedaczek.. az mi się go żal zrobiło ;) przesadziłeś odrobinke chyba z wargą, Dolfi miał wąskie usta raczej. A zmartwiony pewnie bo przegrywa na wszystkich frontach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 18 Luty 2009 Autor Share Napisano 18 Luty 2009 Dzięki za posty, Smutny bo tak jak Kliment napisał wojnę przegrywa, Mały update PS. Wie ktoś może jakie Hitler miał oczy, bo chyba nie niebieskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMoonwalker Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 no wlasnie podobno ze niebieskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW_2305 Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Hehe, raczej niebieskie, w koncu po czesci byl narodowosci zydowskiej;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 hehe.. w tej podkoszulce jest cudny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 Matchias, przy okazji daj obok szklanecke albo butleczkę wódeczki ;D no i parę jakichś pistacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 Albo wibrator w kolorach amerykanskiej flagi i dymek " Ahhh.. Co się stanie tym biednym światem jak przegramy wojnę " ;) ehhhh.. za duzo kawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 http://www.bytwerk.com/gpa/images/hitler/hitler-ib41.jpg Tu ma niebieskie, ale trudno powiedzieć czy to nie zabieg artysty żeby hitler wyglądał bardziej arisch. http://www.bytwerk.com/gpa/images/hitler/hitleroval.jpg tu ma trochę nieokreślony, szarawy kolor oczu. Na większości portretów które teraz znalazłam, ma taki szarawy kolor. Fajnie ci idzie. Wąsik trochę zbyt intensywny, taka ciemna plama w twarzy, rozjaśniłabym go trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 19 Luty 2009 Autor Share Napisano 19 Luty 2009 O wódeczce myślałem:) radziecka wódka i amerykańska cola na popitkę) Aniu dzięki za linki, ale nie mogę ich otworzyć, a co do wąsika to zmnieniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 Spróbuj kopiować linki. Albo zobaczy cz ten link działa, tamte były z tąd wzięte: http://www.bytwerk.com/gpa/ah-art.htm Jak nie to wpisz w google hitler portrait. Wąsik już lepszy, co prawda włosy powinny być bardziej pionowe, ale z tą całą stylizacją taki trochę rozczochrany wąsik też pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 zapowiada się ciekawie... ;) powodzenia! wąsik wymaga więcej pracy, mało podobny do oryginalnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 20 Luty 2009 Autor Share Napisano 20 Luty 2009 No to oczy niebieskie i wąsik trochę zmieniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 co bedzie tłem? za plecami znaczy co bedziee.....chyba mam źle skalibrowany monitor bo u mnie to teraz ma w kolorze morskim bardziej te oczy niz niebieskim :) działaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi