Napisano 25 Sierpień 201014 l Autor w animie kadr bedzie wezszy, tak jak mowilem. na wydechu jest malo poly bo mi sie meshsmooth nie kliknal. Anima bedzie jakos we wrzesniu, raczej pod koniec blomd - dof jak zawsze z depth
Napisano 25 Sierpień 201014 l Autor Ok, kolejne ujecie. Mysle ze fordzik skonczony, teraz moge zaczac nim jezdzic:) Hires- http://www.reflectvision.pl/images/front_GT40_hires.jpg
Napisano 25 Sierpień 201014 l Kadr miodzio - model miodzio , choć właśnie też nie jestem pewien czy ten syfik na "obiektywie" jest w porządku.
Napisano 25 Sierpień 201014 l no ten obiektyw to raczej do wymiany jakieś ryski się już pojawiły ... :P wait for more
Napisano 26 Sierpień 201014 l Nieźle, choć w poprzednim renderze wiele bardziej podobał mi się kadr. Można wiedzieć jakie to filtry czy tam pluginy używasz do robienia tych artefaktów na obiektywie?
Napisano 26 Sierpień 201014 l co tu duzo mówić.. samochód wspaniały... Jedyne do czego moge się doczepić a na czym sie troche znam .. te budynki tam daleko w tle... za ciemne są... w google earth/google maps są zdjęcie te takie z ulicy... obczaj sobie np nowy york jak manhattan wygląda w słoncu...z brzegu spoza wyspy... są takie tonące troche w tej jasnosci
Napisano 26 Sierpień 201014 l Autor Quentin - Paprochy sa dodane w Photoshopie na kilku warstwach. norden - tez mi sie to rzucalo w oczy, za kazdym razem je rozjasniam, ale widac ciagle malo:)
Napisano 26 Sierpień 201014 l modelik klasa, choc wydaje mi sie ze tarcze moglby byc bardziej "wypolerowane", swiecone sama hdrka z sunem czy directem, sory jesli juz takie pytanie bylo ale nie czytalem calego watku... dawaj ta animke w koncu :D
Napisano 26 Sierpień 201014 l widziałem etapy powstawania, w końcu jego buźkę pokazałeś:), wygląda b.dobrze.