Pablo Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Witam, samochodzik zrobilem dawno temu, ale jakos tutaj go jeszcze nie zamiescilem :) Na razie daje rendery zwykle, pozniej wyrenderuje z lakierem etc :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 hmm jakos odnosze wrazenie ze cos przekombinowales z nim ale poczekam na rendery... pomijam drobne bledy :) greets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Marzec 2004 Autor Share Napisano 9 Marzec 2004 przekąbinoawłem? napisz teraz :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 złamałeś kilka tuningowych tregół :) a o modelu niema za dużo co pisać 1 słowem przecietny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 no nie wiem to kwestia gustu, ale golf I ma w zasadzie proste ksztalty, swiatla okragle, jakos ten przedni spojler mi sie nie podoba, tak samo jak boczny, oczywiscie to jest tylko moje zdanie ja osobiscie wole bardziej proste ksztalty :) bardziej zdecydowane, troche mi to pachnie po prostu tanim plastikiem za 20 zlotych na gieldzie... ale moze to ja jestem taki prosty :D greets BTW wierze ze render bedzie GIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Co się stało tam na dole za drzwiami ?? Tak miało być ?? Szkoda, że tak brzydki samochodzik sobie wybałeś :|:) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Falcrum są na świecie tysiące fanów tego samochodu (do których na sie niezaliczm) którzy zlinczowali by Cie za nazwanie tego samochodu brzydkim pozatym o gustach sie nie rozmawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Marzec 2004 Autor Share Napisano 9 Marzec 2004 Sikham thx :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Ok. dobra...przepraszam...ale każdy ma prawo do własnej opinii :) Golf jest całkiem fajnym samochodzikiem, ale w najnowszej wersji...:P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 Na tym forum już się przewinęło tyle aut że ten Golfik nie robi jakiegoś wielkiego wrażenia, zwłaszcza bez oświetlenia, tekstur etc. Na razie kolejny przeciętny samochodzik, niestety nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Marzec 2004 Autor Share Napisano 9 Marzec 2004 Klobuc nie liczylem na jakies tam laury bo sam widze jak wyglada :) oraz licze sie z krytyka i tym co tutaj wszyscy pisza :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 niemasz za co przepraszać bo sposób w jaki to napisałeś nikogo nie boli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 model jak juz ktos ładnie to zformuował \"przeciętny\" ja dodam ze oprocz szyb, drzwi i uszczelek, bo te są ponizej przeciętnej... ale lakier duzo doda uroku więc z ostatecznym słowem czekam na razie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Damian, czasami się zastanawiam, dlaczego zrobili cię moderatorem, bo zawsze prowokowałeś kłótnie na topicach... no ale nie róbmy kolejnej... napiszę tylko, że dla mnie Golf (akurat nie I tylko IV :)) to marzenie, a drescarem może być każde \"umiejętnie\" stuningowane auto :] Pablo, model gdzieś kiedyś wcześniej widziałem, ale teraz nie mogę go ocenić bo nie widzę obrazków, a z pamięci nie będe wymieniał ;) może spróbuj zamieścić te obrazki na innym serwerze jakbyś mógł :D z góry dzięki :) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 no wlasnie, wypraszam sobie, czy drescar zalezy od drivera za kolkiem imho... sam mam takiego golfika, rocznik \'76, wymiata az sie milo patrzy. tez po malutkim tuningu ale przedni spojler urwalem bo w zeszlym roku w jakas zaspe sie wpakowalem;) anyway, model fajny ale chyba faktycznie troche przekombinowales z tym tuningiem. jedyne wady jakie widze to szyby; tylnie za duze, boczne tez nieproporcjonalne; 1st boczne za wysokie i za waskie, 2nd tylnie tez siakies nie takie, przednia szyba tez jakas krzywa, uszczelki jakies nierowne no ale to juz tam ujdzie w tlumie (chyba jakies blueprinty wadliwe miales) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 nooo, teraz widzę rendery :) ale szczerze mówiąc to nie wygląda to najlepiej :| nie mówię, że źle :D ale jest sporo niedoróbek, jak choćby wspomniane przez Dirty\'ego niedopracowane okolice szyb :) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 10 Marzec 2004 Autor Share Napisano 10 Marzec 2004 Dzieki za krytyke...bede staral sie lepiej robic przy nastepnych modelach...niedlugo render z lakierem pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Loozack: jakie kłotnie?? forum to nie jest miejsce do pisania co o kim myslisz następnym razem stosuj sie od regulaminu. A ja dalej czekam na lackier:) i nie zapomnij o wycieraczkach bo tak pusto bez nich, a i jeszcze jedno, oponki mogły byc bardziej okrągłe w przekroju, a pozatym to git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 dobra, na U2U wszystko sobie wyjaśniliśmy więc nie zaśmiecajmy już tematu :] Pablo, ja też czekam na lakier ;) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 te oponki to byla pierwsza rzecz jaka mi sie rzucila w oczy ktora jest niedoptzujecia. jeszcze sie z takim modelem niepsotkalem, a pozatym to az taki wiejski ten tuning nie jest, jak bedzie qll potexturowany to nawet bedzie fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 No a jak nic nie widzielem tak nic nie wiedze no moze oprocz tych slicznych X-ow. Pablo wrzuc to na jakis normalny server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi