Napisano 9 Marzec 200421 l Witam, samochodzik zrobilem dawno temu, ale jakos tutaj go jeszcze nie zamiescilem :) Na razie daje rendery zwykle, pozniej wyrenderuje z lakierem etc :) pozdr
Napisano 9 Marzec 200421 l hmm jakos odnosze wrazenie ze cos przekombinowales z nim ale poczekam na rendery... pomijam drobne bledy :) greets
Napisano 9 Marzec 200421 l złamałeś kilka tuningowych tregół :) a o modelu niema za dużo co pisać 1 słowem przecietny
Napisano 9 Marzec 200421 l no nie wiem to kwestia gustu, ale golf I ma w zasadzie proste ksztalty, swiatla okragle, jakos ten przedni spojler mi sie nie podoba, tak samo jak boczny, oczywiscie to jest tylko moje zdanie ja osobiscie wole bardziej proste ksztalty :) bardziej zdecydowane, troche mi to pachnie po prostu tanim plastikiem za 20 zlotych na gieldzie... ale moze to ja jestem taki prosty :D greets BTW wierze ze render bedzie GIT
Napisano 9 Marzec 200421 l Co się stało tam na dole za drzwiami ?? Tak miało być ?? Szkoda, że tak brzydki samochodzik sobie wybałeś :|:) Pozdr
Napisano 9 Marzec 200421 l Falcrum są na świecie tysiące fanów tego samochodu (do których na sie niezaliczm) którzy zlinczowali by Cie za nazwanie tego samochodu brzydkim pozatym o gustach sie nie rozmawia
Napisano 9 Marzec 200421 l Ok. dobra...przepraszam...ale każdy ma prawo do własnej opinii :) Golf jest całkiem fajnym samochodzikiem, ale w najnowszej wersji...:P Pozdr
Napisano 9 Marzec 200421 l Na tym forum już się przewinęło tyle aut że ten Golfik nie robi jakiegoś wielkiego wrażenia, zwłaszcza bez oświetlenia, tekstur etc. Na razie kolejny przeciętny samochodzik, niestety nic więcej.
Napisano 9 Marzec 200421 l Autor Klobuc nie liczylem na jakies tam laury bo sam widze jak wyglada :) oraz licze sie z krytyka i tym co tutaj wszyscy pisza :) pozdr
Napisano 9 Marzec 200421 l niemasz za co przepraszać bo sposób w jaki to napisałeś nikogo nie boli ;)
Napisano 10 Marzec 200421 l model jak juz ktos ładnie to zformuował \"przeciętny\" ja dodam ze oprocz szyb, drzwi i uszczelek, bo te są ponizej przeciętnej... ale lakier duzo doda uroku więc z ostatecznym słowem czekam na razie:)
Napisano 10 Marzec 200421 l Damian, czasami się zastanawiam, dlaczego zrobili cię moderatorem, bo zawsze prowokowałeś kłótnie na topicach... no ale nie róbmy kolejnej... napiszę tylko, że dla mnie Golf (akurat nie I tylko IV :)) to marzenie, a drescarem może być każde \"umiejętnie\" stuningowane auto :] Pablo, model gdzieś kiedyś wcześniej widziałem, ale teraz nie mogę go ocenić bo nie widzę obrazków, a z pamięci nie będe wymieniał ;) może spróbuj zamieścić te obrazki na innym serwerze jakbyś mógł :D z góry dzięki :) pozdrawiam [piwo]
Napisano 10 Marzec 200421 l no wlasnie, wypraszam sobie, czy drescar zalezy od drivera za kolkiem imho... sam mam takiego golfika, rocznik \'76, wymiata az sie milo patrzy. tez po malutkim tuningu ale przedni spojler urwalem bo w zeszlym roku w jakas zaspe sie wpakowalem;) anyway, model fajny ale chyba faktycznie troche przekombinowales z tym tuningiem. jedyne wady jakie widze to szyby; tylnie za duze, boczne tez nieproporcjonalne; 1st boczne za wysokie i za waskie, 2nd tylnie tez siakies nie takie, przednia szyba tez jakas krzywa, uszczelki jakies nierowne no ale to juz tam ujdzie w tlumie (chyba jakies blueprinty wadliwe miales) pzdr
Napisano 10 Marzec 200421 l nooo, teraz widzę rendery :) ale szczerze mówiąc to nie wygląda to najlepiej :| nie mówię, że źle :D ale jest sporo niedoróbek, jak choćby wspomniane przez Dirty\'ego niedopracowane okolice szyb :) pozdrawiam [piwo]
Napisano 10 Marzec 200421 l Autor Dzieki za krytyke...bede staral sie lepiej robic przy nastepnych modelach...niedlugo render z lakierem pozdr
Napisano 10 Marzec 200421 l Loozack: jakie kłotnie?? forum to nie jest miejsce do pisania co o kim myslisz następnym razem stosuj sie od regulaminu. A ja dalej czekam na lackier:) i nie zapomnij o wycieraczkach bo tak pusto bez nich, a i jeszcze jedno, oponki mogły byc bardziej okrągłe w przekroju, a pozatym to git.
Napisano 10 Marzec 200421 l dobra, na U2U wszystko sobie wyjaśniliśmy więc nie zaśmiecajmy już tematu :] Pablo, ja też czekam na lakier ;) [piwo]
Napisano 10 Marzec 200421 l te oponki to byla pierwsza rzecz jaka mi sie rzucila w oczy ktora jest niedoptzujecia. jeszcze sie z takim modelem niepsotkalem, a pozatym to az taki wiejski ten tuning nie jest, jak bedzie qll potexturowany to nawet bedzie fajny.
Napisano 11 Marzec 200421 l No a jak nic nie widzielem tak nic nie wiedze no moze oprocz tych slicznych X-ow. Pablo wrzuc to na jakis normalny server