kozioo Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Jakiś czas temu odgrażałem się w renderach testowych, że pokażę projekt z kończącego się właśnie semestru. Zgodnie z zapowiedzią - rzucam na pożarcie :) Tematem projektu był niewielki ośrodek rekreacyjny w Gdyni Orłowie, przy samym molo. Główną atrakcją obiektu jest zielony dach, który wg wszelkich znaków na niebie i na ziemi jest wystarczająco wysoki, aby można było obserwować morze z nieco innej niż plażowa perspektywy. Obrazki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 (edytowane) Bardzo ładne. Szkoda, że na planszach nie widać idei, tzn. tego widoku. Jedno pytanie, morze w Polce jest na PN, dlaczego budynek kieruje się na PN-WSCH? Edytowane 18 Luty 2009 przez peter_muler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 super rendery i projekt..powiedz cos o nastawach swiatel i kolor mapa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 Piękne rendery. Wypieszczone w każdym detalu. Świetne! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 no piękności ;] można wiedzieć ile się to liczyło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 19 Luty 2009 Autor Share Napisano 19 Luty 2009 Dzięki za posty:) peter_muler - też mi brakuje takiego widoku, jednak z kilku powodów nie udało mi się go wykonać. A kierunek taki, a nie inny, ponieważ linia brzegowa w tym miejscu jest praktycznie na osi N-S. Widać to na mapce, którą podlinkowałem w pierwszym poscie:) Zbychowaty - dzięki;) Światło to sun&sky vrayowy, color mapping o ile dobrze pamiętam to reinhard pionix - thx:) chudy - długo, bardzo długo :) Większy render szedł w rozdzielczości 5000x2500 i "dochodził" prawie 40 godzin na q6600 i 8 GB ramu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLIK Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 przyjemne plansze czym robiłes trawe na 2 renderze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 bardzo zacne:) ja na 5 sem. robilem mieszkaniowke:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 3 Marzec 2009 Autor Share Napisano 3 Marzec 2009 thx ;) Trawa to displace 3d. U mnie mieszkaniówka na 4 sem. była ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikodelini Napisano 19 Marzec 2009 Share Napisano 19 Marzec 2009 (edytowane) o ! to edit:wisiało u nas na korytarzu Edytowane 23 Marzec 2009 przez mikodelini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi