adek Napisano 3 Marzec 2009 Napisano 3 Marzec 2009 Zachęcam do obejrzenia trailera Dante's Inferno od Psyop i materiałów making of na stronie Motionographer. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=531
DaveBorck Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 Rzeczywiście Salek jak i cała ekipa daje radę;) Patent na dymowate, fluidowate, inkowate maziaje zawsze robi wrażenie.
SEB Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 Brak slow ... klimat pierwsza klasa, nie wspomne o wykonaniu :P.
Luki Luki Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 No dla mnie to w miare ok wyglada tak gdzies od pojawienia sie tego duzego pana co ma takie cosie jak z piratow z karaibow na sobie. To co jest przedtem litosciwie pomine milczeniem, a to co pozniej skwituje krotko: no ok, ale zeby rewelacja? Nie bardzo.
Reanimator Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 Caly efekt robia efekty dymowe, troche ich tam narypali. Bez tego byloby bardzo takie sobie, bo design postaci strasznie ssie.
jacenty Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 poza partkilami i muzyka to przecierz kila mogila
Gość Morte Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 nom dla mnie nieciekawie, postać tego pana słabiutko sie prezentuje, a animacja średnia. Fajne te partikle, ale nie mogłem sie oprzeć wrażeniu że nawalili tego tyle żeby trochę ukryć inne niedoróbki. No i design faktycznie niezbyt.
muody Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 epickie strasznie, całość pasuje do klimatu gry, którego spodziewam się po dotychczasowych zapowiedziach. napis "Go To Hell" na końcu irytuje bardziej, niż - faktycznie - średni (ale nie tragiczny) design ludków... teraz nie wiem, czy mam się spodziewać więcej takich jajcarskich wstawek? cząsteczki ślicznie wykorzystane, chociaż wplecione dość chaotycznie. mogli więcej elementów z nich wykonać, jak już się popisują skillem (i sprzętem) ;]
CzAk1 Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 Jak dla mnei design potworków...Tego dużego...i tych na końcu różowych bardzo fajny. Robi wrażenie. Ogólnie projekt takich lokacji jako kręgów piekła bardzo fajne moim zdaniem. Monumentalne ;) Particle robią świetne wrażenie...chociaż to mozliwe, że zakrywają tez neidoskonałości. Ale całość miło sie ogląda nawet za piatym razem.
Rekomendowane odpowiedzi