Napisano 4 Marzec 200916 l taki mieszkanko które dłubę w wolnych chwilach :) co zmienić, co poprawić, co ewentualnie zostawic :)) 3d max + vray
Napisano 4 Marzec 200916 l nic nie ma do zarzucenia oprócz: -dziwnie wyszły te banany. -poprawiłbyś sampling na czarnym blacie? a tak ogólnie jakość bardzo niezła. ile ci renderowało, ile photonów i ustawienia FG?
Napisano 4 Marzec 200916 l Bardzo ładnie podobywać mi się ;) Ja się mało znam ale hmmmmm nie widze jakiś razacych bledow :)) Pozdrawiam ,
Napisano 4 Marzec 200916 l Wszystko mi się podoba może jedynie cegły w kuchni troszke mniej ;) No i jeszcze piekarnik..czemu on jest biały w srodku??
Napisano 4 Marzec 200916 l No i jeszcze piekarnik..czemu on jest biały w srodku?? bo kurczak jest rozżarzony do bialosci :) super renderki
Napisano 4 Marzec 200916 l Autor dzięki fajnie że sie podoba :)) piekarnik odbija płytki i dlatego rendery od 2 do 5 godz, na więcej pytań odpowiem wieczorkiem lub jutro
Napisano 4 Marzec 200916 l to chyba za bardzo odbija plytki... tak mi sie wydaje... a prace super, najbardziej podobaja m sie 2 pierwsze rendery.
Napisano 4 Marzec 200916 l bardzo ładne światełko, oraz modele i render :] jedyne do czego się przyczepie to za bardzo "lustrzany" materiał "szybki" LCD pozdro
Napisano 4 Marzec 200916 l Ładne światło :) Nowoczesny dizajn :) Biel dobrze stonowana, ogólnie mnie się bardzo podoba :)
Napisano 5 Marzec 200916 l fajne renderki i widze ze pare modeli to z free stuffu :P dunablaster po twoich wypowiedziach dochodze do wniosku ze ty to chyba nie masz pojecia o czym piszesz jaki bym temat nie przeczytal to piszesz tak jakbys cos tam gdzies przeczytal ale sam nie mial pojecia co wypisujesz. Od kiedy FG jest w vray'u?
Napisano 5 Marzec 200916 l Autor dzięki, na weekendzie poprawię to i owo i postaram się też zrobić wersję nocną, zobaczymy co z tego wyjdzie :))
Napisano 7 Marzec 200916 l Bardzo ładnie! Ja dodałbym jeszcze listwę przypodłogową - zawsze wygląda to ładniej i realniej. Być może jeszcze dodałbym jakiś kolorek w lampie nad stołem w salonie żeby urozmaicić tą biel. Światło ekstra, sam teraz rozkminiam z oporami... v-raya, powiedz może jakie światełka i jak ustawiłeś render :-)
Napisano 7 Marzec 200916 l Autor dzięki, światło: w oknach v ray light, 1 direct i iesy ustawienia :adaptive Dmc (2-8) + catmull, irradiance map na high, hsph - 70, is- 30, light cache - 2000 dla zrozumienia vraya polecam ten tutek wszystko fajnie wyjaśnione http://commerce.vismasters.com/static/training/vray/video/ pozdro