hiroo Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 taki mieszkanko które dłubę w wolnych chwilach :) co zmienić, co poprawić, co ewentualnie zostawic :)) 3d max + vray 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 bardzo ladne swiatlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 nic nie ma do zarzucenia oprócz: -dziwnie wyszły te banany. -poprawiłbyś sampling na czarnym blacie? a tak ogólnie jakość bardzo niezła. ile ci renderowało, ile photonów i ustawienia FG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Bardzo ładnie podobywać mi się ;) Ja się mało znam ale hmmmmm nie widze jakiś razacych bledow :)) Pozdrawiam , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Świetne rendery. Genialne światło! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Wszystko mi się podoba może jedynie cegły w kuchni troszke mniej ;) No i jeszcze piekarnik..czemu on jest biały w srodku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 No i jeszcze piekarnik..czemu on jest biały w srodku?? bo kurczak jest rozżarzony do bialosci :) super renderki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiroo Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 dzięki fajnie że sie podoba :)) piekarnik odbija płytki i dlatego rendery od 2 do 5 godz, na więcej pytań odpowiem wieczorkiem lub jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMoonwalker Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 to chyba za bardzo odbija plytki... tak mi sie wydaje... a prace super, najbardziej podobaja m sie 2 pierwsze rendery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 bardzo ładne światełko, oraz modele i render :] jedyne do czego się przyczepie to za bardzo "lustrzany" materiał "szybki" LCD pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqus Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Ładne światło :) Nowoczesny dizajn :) Biel dobrze stonowana, ogólnie mnie się bardzo podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 fajne renderki i widze ze pare modeli to z free stuffu :P dunablaster po twoich wypowiedziach dochodze do wniosku ze ty to chyba nie masz pojecia o czym piszesz jaki bym temat nie przeczytal to piszesz tak jakbys cos tam gdzies przeczytal ale sam nie mial pojecia co wypisujesz. Od kiedy FG jest w vray'u? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiroo Napisano 5 Marzec 2009 Autor Share Napisano 5 Marzec 2009 dzięki, na weekendzie poprawię to i owo i postaram się też zrobić wersję nocną, zobaczymy co z tego wyjdzie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 jak dla mnie to do poprawy tylko banany, blat na którym leżą i kapucha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Bardzo ładnie! Ja dodałbym jeszcze listwę przypodłogową - zawsze wygląda to ładniej i realniej. Być może jeszcze dodałbym jakiś kolorek w lampie nad stołem w salonie żeby urozmaicić tą biel. Światło ekstra, sam teraz rozkminiam z oporami... v-raya, powiedz może jakie światełka i jak ustawiłeś render :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiroo Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 dzięki, światło: w oknach v ray light, 1 direct i iesy ustawienia :adaptive Dmc (2-8) + catmull, irradiance map na high, hsph - 70, is- 30, light cache - 2000 dla zrozumienia vraya polecam ten tutek wszystko fajnie wyjaśnione http://commerce.vismasters.com/static/training/vray/video/ pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi