mookie Napisano 20 Marzec 2009 Autor Share Napisano 20 Marzec 2009 Krótki Making Of - http://evermotion.org/?unfold_exclusive=320&unfold=exclusive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 21 Marzec 2009 Share Napisano 21 Marzec 2009 Super :) a masz to na innej stronce bo na evermotion zawsze coś nie działa, teraz obrazki się nie pojawiają, mam nadzieje że nie każą się zalogować, bo stracę resztki szacunku do nich xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 22 Marzec 2009 Autor Share Napisano 22 Marzec 2009 Może z czasem umieszczę go na swojej stronie. Dziwne, u mnie zawsze pokazują się wszystkie obrazki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 A jakiej przeglądarki, systemu używasz? Na evermotion jesteś pionierem, twój making of jest pierwszym i jedynym w kategorii Blender :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 U mnie na operze na XP tutorial działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 bardzo fajna praca i dzięki za making of'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi