Napisano 18 Marzec 200916 l No chłopaki co jest? wiosenny zlot w Gliwicach to niemal tradycja a tutaj nikt nic nie organizuje? nic nie będzie? :eek:
Napisano 20 Marzec 200916 l moze czas go przeniesc do krk? :D Jestem za. :) Nic nie jest planowane, z tradycji przez pewne problemy i niekompetencję zrobiło się fiasko. Ja sam mieszkam za daleko od Gliwic, żeby tam pozałatwiać cokolwiek. Jestem gotów przekazać komuś pałeczkę. ;)
Napisano 21 Marzec 200916 l Jestem gotów przekazać komuś pałeczkę. Jesli ktos z forum i to najlepiej z krk moglby mi pomoc, to moge sie tym zajac :) No i proponowalbym przeniesienie terminu na maj, bo do kwietnia malo czasu ;)
Napisano 22 Marzec 200916 l No to już raczej Gliwice odpadają.. Zostaje Kraków, połaczenie Wawa, Katowice, Wrocław jest git raczej. Scotti, zdzwonimy się, mogę pomóc. W poniedziałek Cię złapię na gg bo w domu ciężko z netem u mnie. Jeśli maj to tylko nie długi weekend.. pzdr!
Napisano 23 Marzec 200916 l Się zrobi ankiete na jakieś terminy, każdemu i tak nie dogodzi. Napisałem, że weekend majowy odpada, bo pewnie niektórzy już mają jakieś plany, w końcu to zawsze 3 dni, nie dwa, więc.. Edytowane 23 Marzec 200916 l przez Levus
Napisano 1 Kwiecień 200916 l Planujemy ze Scottim ostatni weekend maja, jak będzie więcej ustaleń, podamy oficjalną informację!
Napisano 1 Kwiecień 200916 l Levus zapodajcie więcej szczegółów co, jak i gdzie... może żona mnie uwolnij z domu na ten czas... :P hehe
Napisano 1 Kwiecień 200916 l Levus zapodajcie więcej szczegółów co, jak i gdzie... może żona mnie uwolnij z domu na ten czas... :P hehe Spoko, pierwszy będziesz wiedział jak się sami dowiemy:D
Napisano 1 Kwiecień 200916 l Autor heh do krakowa mam kawałek, a jestem bezrobotny obecnie :P ale jakoś chyba dam rade
Napisano 2 Kwiecień 200916 l Postaramy się nakręcić jakiś w miarę przystepny celowo nocleg. Myślałem z początku, żeby ludzi poupychać po troszku u tych mieszkających/rezydujących ale bez sensu chyba na wieczór rozsypywać towarzystwo i się rozjeżdżać po kątach.