adek Napisano 25 Marzec 2009 Napisano 25 Marzec 2009 W serwisie Trailer Addict pojawił się pierwszy pełny trailer nowej "Epoki lodowcowej" - Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (Trailer B). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=569
kannu Napisano 25 Marzec 2009 Napisano 25 Marzec 2009 serwus :) dla mnie genialne. Absolutny wypas. Ale to dla mnie , bo pewnie poglądy będą skrajne :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
animator Napisano 25 Marzec 2009 Napisano 25 Marzec 2009 serwus :) dla mnie genialne. Absolutny wypas. Ale to dla mnie , bo pewnie poglądy będą podobne :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) tak naprawde to jest super:][:
Shogun 3D Napisano 26 Marzec 2009 Napisano 26 Marzec 2009 Z tymi strusiami to bomba. :D Nadal mnie brzuch boli ze śmiechu. :D
brumugun Napisano 26 Marzec 2009 Napisano 26 Marzec 2009 motywy ze scrat'em zawsze mnie rozwalaja :D super sie porusza
makak Napisano 26 Marzec 2009 Napisano 26 Marzec 2009 Jak na razie to nie ma jak tego obejrzeć. Na stronce Trailer Addict też brakuje filmiku.
aspenboy Napisano 26 Marzec 2009 Napisano 26 Marzec 2009 Adek: link do newsa prowadzi do strony głównej, zamiast do newsa.
kannu Napisano 26 Marzec 2009 Napisano 26 Marzec 2009 serwus :) faktycznie film zninal z netu. Moze w nocy ogladalem go za duzo razy :D Dziwna z nim byla spawa, bo on byl tylko w jednej rozdzielczosci, tylko na tym jednym serwisie. Nawet na oficjalnej stronie ICE Age go nie bylo. Pewnie jakas przeciekowa przedpremiera :D pozdrawiam i zycze powodzenia :)
bartolomeo Napisano 26 Marzec 2009 Napisano 26 Marzec 2009 kannnu zmień nicka na kannu_pozdrawiam_i_zycze_powodzenia ;)
aspenboy Napisano 26 Marzec 2009 Napisano 26 Marzec 2009 raczej na kannu_serwus_pozdrawiam_i_zycze_powodzenia :D
kannu Napisano 26 Marzec 2009 Napisano 26 Marzec 2009 serwus :) faktycznie śmiesznie sie złozylo, bo kilka razy ostatnio sie tak przywitalem :) ciekawe ze to ktos zauwazyl:) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
adek Napisano 26 Marzec 2009 Autor Napisano 26 Marzec 2009 Link prowdzi do głównej bo usunalem newsa. TrailerAddict wycofal sie z zamieszczania tego wideo. Faktycznie to chyba byla jakaś "beta" trailera. Moze wkrotce pojawi sie oficjalny w lepszej jakosci.
Destroyer Napisano 26 Marzec 2009 Napisano 26 Marzec 2009 faktycznie śmiesznie sie złozylo, bo kilka razy ostatnio sie tak przywitalem :) ciekawe ze to ktos zauwazyl:) haha odpadłem :D
Rekomendowane odpowiedzi