Napisano 25 Marzec 200915 l W serwisie Trailer Addict pojawił się pierwszy pełny trailer nowej "Epoki lodowcowej" - Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (Trailer B). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=569
Napisano 25 Marzec 200915 l serwus :) dla mnie genialne. Absolutny wypas. Ale to dla mnie , bo pewnie poglądy będą skrajne :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 25 Marzec 200915 l serwus :) dla mnie genialne. Absolutny wypas. Ale to dla mnie , bo pewnie poglądy będą podobne :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) tak naprawde to jest super:][:
Napisano 26 Marzec 200915 l Jak na razie to nie ma jak tego obejrzeć. Na stronce Trailer Addict też brakuje filmiku.
Napisano 26 Marzec 200915 l serwus :) faktycznie film zninal z netu. Moze w nocy ogladalem go za duzo razy :D Dziwna z nim byla spawa, bo on byl tylko w jednej rozdzielczosci, tylko na tym jednym serwisie. Nawet na oficjalnej stronie ICE Age go nie bylo. Pewnie jakas przeciekowa przedpremiera :D pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 26 Marzec 200915 l serwus :) faktycznie śmiesznie sie złozylo, bo kilka razy ostatnio sie tak przywitalem :) ciekawe ze to ktos zauwazyl:) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 26 Marzec 200915 l Autor Link prowdzi do głównej bo usunalem newsa. TrailerAddict wycofal sie z zamieszczania tego wideo. Faktycznie to chyba byla jakaś "beta" trailera. Moze wkrotce pojawi sie oficjalny w lepszej jakosci.
Napisano 26 Marzec 200915 l faktycznie śmiesznie sie złozylo, bo kilka razy ostatnio sie tak przywitalem :) ciekawe ze to ktos zauwazyl:) haha odpadłem :D