bartq Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 Kolejna ferrarka :D Tym razem bardziej przylozylem sie do materialow i obeszlo sie bez photoshopa :] Ilosc poly to troche ponad 700k kolor: Argento Nurburgring. Jeden rendering trwał około 1,5 godziny wiec nastepne dodam jak bede mial wiecej czasu czyli pewnie pod koniec tygodnia. A teraz wracam do poprawienia f355:] Zapraszam do komentowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 co tu dużo pisać... model bezbłędny :) pozdrawiam [piwo] P.S. jak możesz to daj zbliżenie na wnętrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 super, tylko materiały by mozna chyba odrobinkę.. ale i tak git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 Jedno z najlepszych autek na tym forum (po raz kolejny :) ), a tych jest tu dużo. Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 Bartq Bartq....naprawde niezly ten model :)...jesli chodzi o modelling to nie ma czego sie czepiac...ale co do materialow to tak jak napisam Damian...mozna cos jeszcze podkrecic :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 15 Marzec 2004 Autor Share Napisano 15 Marzec 2004 Dzieki za odpowiedzi:] A co byście zmienili w materialach? Wg mnie sa dobre wiec powiedzcie co w nich konkretnie nie pasi to w przyszlosci postaram sie takich błędów unikać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 Jeszcze w życiu nie widziałem takiego Ferrari [wow] Mimo tego bardzo mi sie podoba i gdybyś mugł zapodać rendera w rozdziałce 1024x768 (pierwszego lub ostatniego) to z chęcią wylądowało by to na moim pulpicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 a ja sie standardowo przyczepie to symetrycznego ustawienia wszystkich felg :) taki banalny blad, a jak psuje realizm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 OJ!!!! (zalecane tłumaczenie z WOW :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 wypas wypas wypas a nawet fullwypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 materiały: cos z połyskiem lakieru jest nie tak, chyba troszke zbyt matowy, wiem ze to metalik, warstwa polysku metalik, ta, rozproszona jest ok, ale ta druga powinna byc bardizej wyrazna. no i materiał osłon świateł... chyba ze to mial byc jakis taki plastik, .. ale model jest naprawde bajerancki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Pierwsze nie czerwone ferrari, które mi się podoba !!! :-) Czekam na F50 i Enzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Szkoda ze barcie odszedles... takie ferrarki by sie przydaly... i tylko 700 polygonow... Bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 ^ post tygodnia ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 dziś mamy poniedziłek a Ty już posty tygodnia rozdajesz :] wstrzymaj sie ;) ps. co jest nagrodą za post tygodnia stawiasz krate piwa ;) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 rajdowcy krytykuja :P mafia sikham-loozack, loozack-sikham :) ehhh wy moto mani :) a co do modelu to to jeden z lepszych jakie ostatnio na max3d.pl widzialem (ale i tak rzadzi mustang batou:) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 16 Marzec 2004 Autor Share Napisano 16 Marzec 2004 LISEK - 700 polygonow to ma lusterko :] a model 700k = 700 kilo = 700 000 polygonow :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yabbol Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Dla mnie model rewelka i bomba!!! Mam tylko 2 zastrzezenia: materialy - czyli lakier, te same elementy czasem wygladaja jak z matowego aluminium (ziarnistosc) a z innego pieknie odbijaja swaitlo jak lakier metalik?!Druga sprawa to wnetrze - piknie wymodelowane ale troszke za malo wyeksponowane... ciutke wiecej swiatla tam. Ja i tak daje to u siebie na tapetke :) Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Wiggles jeszcze nie krytykowałem ;) wozik jest świetny ale (jednak musi być to ale :() maska jest wklesła w 1 miejscu :) wlew paliwa jest nieciekawy i materiały tylnych lamp i skóra na fotelach jest mało skórzana wogóle materiały wnetrza sprawiają wrażenie wziętych z malucha ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 oh my god !! (tłumaczenie: świetna pracke modeling without zarzutów ale teksturka cara troche zbyt matowa) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 ciekawe kiedy ja cos takiego zrobie :D piekna robota Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 B J U T I F u L :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Oł Szit. kopara w dół. pokłony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi