Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Kolejna ferrarka :D Tym razem bardziej przylozylem sie do materialow i obeszlo sie bez photoshopa :] Ilosc poly to troche ponad 700k kolor: Argento Nurburgring. Jeden rendering trwał około 1,5 godziny wiec nastepne dodam jak bede mial wiecej czasu czyli pewnie pod koniec tygodnia. A teraz wracam do poprawienia f355:] Zapraszam do komentowania.

550f1.jpg

550f4.jpg

550f3.jpg

550f2.jpg

550f5.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

co tu dużo pisać... model bezbłędny :)

pozdrawiam [piwo]

P.S. jak możesz to daj zbliżenie na wnętrze :)

Napisano

Jedno z najlepszych autek na tym forum (po raz kolejny :) ), a tych jest tu dużo. Brawo!

Napisano

Bartq Bartq....naprawde niezly ten model :)...jesli chodzi o modelling to nie ma czego sie czepiac...ale co do materialow to tak jak napisam Damian...mozna cos jeszcze podkrecic :)

pozdr

Napisano
  • Autor

Dzieki za odpowiedzi:]

A co byście zmienili w materialach? Wg mnie sa dobre wiec powiedzcie co w nich konkretnie nie pasi to w przyszlosci postaram sie takich błędów unikać :D

Napisano

Jeszcze w życiu nie widziałem takiego Ferrari [wow]

Mimo tego bardzo mi sie podoba i gdybyś mugł zapodać rendera w rozdziałce 1024x768 (pierwszego lub ostatniego) to z chęcią wylądowało by to na moim pulpicie.

Napisano

a ja sie standardowo przyczepie to symetrycznego ustawienia wszystkich felg :) taki banalny blad, a jak psuje realizm...

Napisano

materiały: cos z połyskiem lakieru jest nie tak, chyba troszke zbyt matowy, wiem ze to metalik, warstwa polysku metalik, ta, rozproszona jest ok, ale ta druga powinna byc bardizej wyrazna. no i materiał osłon świateł... chyba ze to mial byc jakis taki plastik, .. ale model jest naprawde bajerancki :)

Napisano

Pierwsze nie czerwone ferrari, które mi się podoba !!! :-) Czekam na F50 i Enzo.

Napisano

Szkoda ze barcie odszedles... takie ferrarki by sie przydaly... i tylko 700 polygonow...

Bardzo fajne

Napisano

dziś mamy poniedziłek a Ty już posty tygodnia rozdajesz :] wstrzymaj sie ;)

ps. co jest nagrodą za post tygodnia stawiasz krate piwa ;)

:P

Napisano

rajdowcy krytykuja :P mafia sikham-loozack, loozack-sikham :) ehhh wy moto mani :) a co do modelu to to jeden z lepszych jakie ostatnio na max3d.pl widzialem (ale i tak rzadzi mustang batou:) )

Napisano
  • Autor

LISEK - 700 polygonow to ma lusterko :]

a model 700k = 700 kilo = 700 000 polygonow :]

Napisano

Dla mnie model rewelka i bomba!!! Mam tylko 2 zastrzezenia: materialy - czyli lakier, te same elementy czasem wygladaja jak z matowego aluminium (ziarnistosc) a z innego pieknie odbijaja swaitlo jak lakier metalik?!Druga sprawa to wnetrze - piknie wymodelowane ale troszke za malo wyeksponowane... ciutke wiecej swiatla tam. Ja i tak daje to u siebie na tapetke :) Siemka

Napisano

Wiggles jeszcze nie krytykowałem ;)

wozik jest świetny ale (jednak musi być to ale :()

maska jest wklesła w 1 miejscu :)

wlew paliwa jest nieciekawy

i materiały tylnych lamp

i skóra na fotelach jest mało skórzana wogóle materiały wnetrza sprawiają wrażenie wziętych z malucha ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.