tutomash Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 (edytowane) Dodaje ostatnio robiony domek, komentarze mile widziane . Model robiony w Blenderze 2.48 a Edytowane 27 Marzec 2009 przez tutomash
blomd Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 na blenderze się nie znam, ale na pierwszy rzut oka domek ładnie się prezentuje ;]. Teraz jeszcze jakiś ogródek, ławeczki, tekstura i będzie OK.
duff Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 Nie zapomnij o dachówkach. Szęściarz pracuje w blenderze w wersji 2.48a, ja pracuje na 2.47 bo w repo mandrivy nie było nowszej, a ze żródła nie potrafiłbym skonfigurować.
styczeń Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 raczej poprawnie, przyczepie się jedynie do okien, nie wyglądają przekonywająco, ramy sa za grube i nie wiać mozliwości otworzenia, ścian bo są stanowczo za chude no i to chyba tyle na razie. powodzenia
tutomash Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Napisano 1 Kwiecień 2009 dzieki chlopaki za komentarze, tak okna zostaly zrobione na szybko, jeszcze jest duzo rzeczy do zrobienia, najbardziej obawiam sie dachu, juz teraz mi sie za bardzo nie podoba, zwlaszcza od frontu tuz nad drzwiami wejsciowymi, wedlug referek stopniowo opada w strone garazu, tylko ze powierzchnia dachu wlasnie nad tym gankiem, wejsciem, powinna byc bardziej plaska, tak wlasnie mi sie wydaje, mam za slabe referki zeby to ocenic, takze robie to na czuja ... ma ktos jakis pomysl ?
Camel Napisano 2 Kwiecień 2009 Napisano 2 Kwiecień 2009 poszukaj "mocnych" referek exterior'ów, zbierz ich przynajmniej 5-10 i wysnuj pomysł. ja tez jestem fanatykiem blendera jak ty i robię raczej interiory ;)
Tores Napisano 2 Kwiecień 2009 Napisano 2 Kwiecień 2009 Z tym dachem to przegiąłeś trochę. Pod dachówkę to się nie nadaje chyba że bitumiczną. Pamiętaj, że układa się ją równolegle do okapu a u ciebie okap jest w niektórych miejscach nie trzyma poziomu.
tutomash Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Napisano 2 Kwiecień 2009 zdaje sobie sprawę że dach nie jest najlepszy, będę go poprawiać,
Rekomendowane odpowiedzi