Black Pantera Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Witam, To jest moja bodajże 2-3 wizka , coś koło tego."Ukończyłem" ją , a raczej zatrzymałem się na tym poziomie ponieważ coś ze scenką jest nie tak , i nie moge wyrenderować teraz , a nie chce mi się usuwać po kolei wszystkich obiektów w scenie: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Generalnie to nic ciekawego tu nie ma :) Te krążki mi się nie podobają i spłaszczone kamienie.. No ale trzeba przyznać, że idzie Ci lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Render czysty, ok - aleee kurcze projekt słaby, nic ciekawego. Fajna wizka to nie tylko białe ściany i prześwietlone firanki i brak szumu. Troszkę nie czuje sensu tego pokoju, dwie kanapy stojące bokiem do wysoko wiszącego TV - symetria to antyk i klasycyzm ;-). Lampy po bokach zarówno halogeny jak i stojące, a tak naprawdę przydałaby się na samym środku- jedna porzadna i ciekawa lampa. Nie wiem czym się inspirowałeś przy projektowaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barel Napisano 30 Marzec 2009 Share Napisano 30 Marzec 2009 Trochę sterylnie, i chyba proporcje są nie teges, bo pomieszczenie wygląda jakby miało 2,0m wysokości. Dla hobbita to okej opcja, ale już średniego wzrostu Azjata czułby się zakłopotany. I trochę niefajnie miesza ta ściana z prawej z kamienną fototapetą. Ale jakby trochę posiedzieć, to mogłoby być znacznie lepiej :) jahred6 - nie każda wizka to już projekt, więc nie rozumiem zbytniej przesady ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 30 Marzec 2009 Share Napisano 30 Marzec 2009 Średnio realistycznie to wygląda, no i projekt fatalny z deka. Kwadratowe kanapy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 30 Marzec 2009 Share Napisano 30 Marzec 2009 barel w dziale Galeria 3D (Finished Works 3D) powinny być projekty, w WIP'ie się zgodzę że czasem tak nie jest, ale nie w przypadu wnętrz. Nie ma czegoś takiego jak wizka wnętrza która nie jest w jakiś sposób projektem, kompozycją itd... Co do pracy, Black Pantera nanieś jakieś zmiany i wrzuć może do wipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 30 Marzec 2009 Share Napisano 30 Marzec 2009 jahred6 ma rację. a ja radzę: popatrz na cudze wizki i zwróć uwagę na ich styl i niepowtarzalność (oglądaj te co się cieszą najlepszym uznaniem :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 30 Marzec 2009 Share Napisano 30 Marzec 2009 Jak koledzy już pisali wyżej, ta scenka nadaje się do WIP. Całkowicie źle nie jest. Na pewno mi nie pasują te światła na suficie. Za bardzo wystają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi