Napisano 31 Marzec 200915 l Egzorcysta w dowolnej postaci. Może być współczesny, z przeszłości, z przyszłości, wiejski, miejski, plemienny, czy jak tam sobie kto zinterpretuje ten temat. (Zaznaczę tylko, że chodzi mi raczej o wyeksponowanie samej postaci, a nie o stosy pokiereszowanych, opętanych nagich kobiet...) :] Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 06.04.2009 godz. 23:59. SONDA: od 07.04 do 09.04 (3 dni)
Napisano 31 Marzec 200915 l dzudzu, ale jesteś szybki! i jaka efektywna robota! robi wrażenie. aczkolwiek ten misiek to już chyba przesada... XD nie wiem czy nadaje klimatu czy go psuje. Lord; a mogą być stosy nagich mężczyzn? XD
Napisano 31 Marzec 200915 l misiek dodaje temu wszystkiemu pikanterii hehe :p co za zarabisty temat ... moze jak bede miala chwile to wyskocze z czyms obrzydliwym :p jeden z filmow wszechczasow ... 'let jesus fuck u, let jesus fuck u' :P Edytowane 31 Marzec 200915 l przez lili
Napisano 1 Kwiecień 200915 l uuu jaki mega dobry temat :) i dzudzu jaka megaa dobra pracka - czuję, że będzie ostro :)
Napisano 1 Kwiecień 200915 l przypomina mi sie tytul jednego z moich ulubionych kawalkow .. IN MY GRIP XD troche nieczytelne wyszlo ;/ [/url] Edytowane 1 Kwiecień 200915 l przez lili
Napisano 1 Kwiecień 200915 l jako iz wszyscy Jestescie nawiedzeni : a tu taki szybki edit gdyz przyszedl pomysl na karte do gry :p a tu druga raczej mniej udana wersja :P Edytowane 3 Kwiecień 200915 l przez bloody
Napisano 1 Kwiecień 200915 l zacny temacik, w szczegolnosci po przeczytaniu calej sagi o Mordimerze , bd musial cos maznac ;D
Napisano 2 Kwiecień 200915 l przegiąłem z czasem o jakieś 7 min mam nadziej że wybaczycie :) Edytowane 2 Kwiecień 200915 l przez Szymi
Napisano 2 Kwiecień 200915 l nie za ciemne? (różnice w jasności ogromne między domem a pracą) edit: wersja pociągnięta dalej: a to poczętek (dla celów informacyjnych): Edytowane 6 Kwiecień 200915 l przez mant-raz
Napisano 3 Kwiecień 200915 l mant-raz w nocy jak przegladalem to nie .. ale jako iz teraz mi slonce nawala w rolete ktora jednak nie sprawdza sie tak jakbym tego chcial to mi wyglada na bardzo ciemne :P
Napisano 3 Kwiecień 200915 l Mała poprawka..dodałem kolor zielony bo dostałem cynk, że nie do końca było widać, że to wymiociny ;) Edytowane 4 Kwiecień 200915 l przez serio
Napisano 6 Kwiecień 200915 l Witam Po prawie rocznej przerwie nie korzystania z tabletu zrodziłem taka prace.szkoda że nie starczyło mi czasu na dopracowanie księdza :( pozdrawiam
Napisano 6 Kwiecień 200915 l …Józef był młodym egzorcystą… dopiero kilka lat temu przeszedł święcenia i niewiele jeszcze przeżył i widział, nie mówiąc już o specyfice tego co można zobaczyć i przeżyć podczas „pracy” jakieś się podjął … mimo niewielkiego doświadczenia, właśnie jego wysłano do małej wioski na podhalu, gdzie od kilku tygodniu działy się dziwne i przerażające rzeczy, powiadają, że sam szatan zamieszkał w tym miejscu. Uzbrojony jedynie w niezłomną wiarę, pismo święte… i ulubiony Colt Magnum 44, rozpoczął … od początku miałem taką wizję, jak ten temat się pojawił, że jakiś młody niedoświadczony egzorcysta został posłąny do jakiejś zabitej deskami wiochy na południu polski, gdzie się dzieją... no różne takie :) pewnie bym to nawet pociągnoł w ilustarcję bo podoba mi się ten pomysł, ale pewnie czasu nie będzie, także speedzik i wsio, przynajmniej trochę klimatu mam nadzieję udało mi sie oddać - w sumie to i tak sie cieszę, że speeda dałem radę :P pozdrawiam wszystkich :) jak dla mnie wymiatają: dzudzu i serio - rewela! Edytowane 6 Kwiecień 200915 l przez Kubasa
Napisano 6 Kwiecień 200915 l I w dziewiątej rundzie emerytowany egzorcysta Balboa posyła reprezentanta piekieł na deski! Pozdrawiam serdecznie
Napisano 6 Kwiecień 200915 l atheg, ciekawa interpretacja. Pewnie sie nim nie sugerowales, ale mi sie skojarzylo z Philem Halem https://secure.grantbooks.com/goad-1.gif
Napisano 6 Kwiecień 200915 l leander: nie sugerowałem się, ale chyba powinienem sie zapoznać z pracami tego człowieka bo to co wkleiłeś wygląda rewelacyjnie. Dziękuję. Edytowane 6 Kwiecień 200915 l przez atheg