lordbiernac Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Egzorcysta w dowolnej postaci. Może być współczesny, z przeszłości, z przyszłości, wiejski, miejski, plemienny, czy jak tam sobie kto zinterpretuje ten temat. (Zaznaczę tylko, że chodzi mi raczej o wyeksponowanie samej postaci, a nie o stosy pokiereszowanych, opętanych nagich kobiet...) :] Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 06.04.2009 godz. 23:59. SONDA: od 07.04 do 09.04 (3 dni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzudzu Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Pierwszy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
telthona Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 dzudzu, ale jesteś szybki! i jaka efektywna robota! robi wrażenie. aczkolwiek ten misiek to już chyba przesada... XD nie wiem czy nadaje klimatu czy go psuje. Lord; a mogą być stosy nagich mężczyzn? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzudzu Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Trzeba ćwiczyć, nie ma co się czaić. Twoja kolej... jedziesz, jedziesz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lili Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 (edited) misiek dodaje temu wszystkiemu pikanterii hehe :p co za zarabisty temat ... moze jak bede miala chwile to wyskocze z czyms obrzydliwym :p jeden z filmow wszechczasow ... 'let jesus fuck u, let jesus fuck u' :P Edited March 31, 2009 by lili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubasa Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 uuu jaki mega dobry temat :) i dzudzu jaka megaa dobra pracka - czuję, że będzie ostro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lili Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 (edited) przypomina mi sie tytul jednego z moich ulubionych kawalkow .. IN MY GRIP XD troche nieczytelne wyszlo ;/ [/url] Edited April 1, 2009 by lili Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloody Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 (edited) jako iz wszyscy Jestescie nawiedzeni : a tu taki szybki edit gdyz przyszedl pomysl na karte do gry :p a tu druga raczej mniej udana wersja :P Edited April 3, 2009 by bloody Link to comment Share on other sites More sharing options...
IN Flaamess Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 zacny temacik, w szczegolnosci po przeczytaniu calej sagi o Mordimerze , bd musial cos maznac ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymi Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 (edited) przegiąłem z czasem o jakieś 7 min mam nadziej że wybaczycie :) Edited April 2, 2009 by Szymi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mant-raz Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 (edited) nie za ciemne? (różnice w jasności ogromne między domem a pracą) edit: wersja pociągnięta dalej: a to poczętek (dla celów informacyjnych): Edited April 6, 2009 by mant-raz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloody Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 mant-raz w nocy jak przegladalem to nie .. ale jako iz teraz mi slonce nawala w rolete ktora jednak nie sprawdza sie tak jakbym tego chcial to mi wyglada na bardzo ciemne :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi-su Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serio Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 (edited) Mała poprawka..dodałem kolor zielony bo dostałem cynk, że nie do końca było widać, że to wymiociny ;) Edited April 4, 2009 by serio Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek_lenia Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 adi-su ...ha ha luks Ci wyszedl....masz mojego glosa :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi-su Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 dziękować Leszku:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rembik Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 (edited) [/url] Edited April 4, 2009 by Rembik Link to comment Share on other sites More sharing options...
psdmag Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 narazie to praca "serio" ma mój głos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalion Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 jakieś 40min w ps: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloody Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Thalion kozak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedyk Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 (edited) podmienilem obrazek Edited April 5, 2009 by Bedyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Misztela Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Witam Po prawie rocznej przerwie nie korzystania z tabletu zrodziłem taka prace.szkoda że nie starczyło mi czasu na dopracowanie księdza :( pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubasa Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 (edited) …Józef był młodym egzorcystą… dopiero kilka lat temu przeszedł święcenia i niewiele jeszcze przeżył i widział, nie mówiąc już o specyfice tego co można zobaczyć i przeżyć podczas „pracy” jakieś się podjął … mimo niewielkiego doświadczenia, właśnie jego wysłano do małej wioski na podhalu, gdzie od kilku tygodniu działy się dziwne i przerażające rzeczy, powiadają, że sam szatan zamieszkał w tym miejscu. Uzbrojony jedynie w niezłomną wiarę, pismo święte… i ulubiony Colt Magnum 44, rozpoczął … od początku miałem taką wizję, jak ten temat się pojawił, że jakiś młody niedoświadczony egzorcysta został posłąny do jakiejś zabitej deskami wiochy na południu polski, gdzie się dzieją... no różne takie :) pewnie bym to nawet pociągnoł w ilustarcję bo podoba mi się ten pomysł, ale pewnie czasu nie będzie, także speedzik i wsio, przynajmniej trochę klimatu mam nadzieję udało mi sie oddać - w sumie to i tak sie cieszę, że speeda dałem radę :P pozdrawiam wszystkich :) jak dla mnie wymiatają: dzudzu i serio - rewela! Edited April 6, 2009 by Kubasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
atheg Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 I w dziewiątej rundzie emerytowany egzorcysta Balboa posyła reprezentanta piekieł na deski! Pozdrawiam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
leander Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 atheg, ciekawa interpretacja. Pewnie sie nim nie sugerowales, ale mi sie skojarzylo z Philem Halem https://secure.grantbooks.com/goad-1.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
atheg Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 (edited) leander: nie sugerowałem się, ale chyba powinienem sie zapoznać z pracami tego człowieka bo to co wkleiłeś wygląda rewelacyjnie. Dziękuję. Edited April 6, 2009 by atheg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uriel Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 witam tu coś takiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
leander Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 sonda: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=58206 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ortheza Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Szkoda ze tym razem sie nie zalapalem... fajny temat byl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts