Jump to content

Tygodniowy Speedpainting 56: "Egzorcysta"

Recommended Posts

Egzorcysta w dowolnej postaci. Może być współczesny, z przeszłości, z przyszłości, wiejski, miejski, plemienny, czy jak tam sobie kto zinterpretuje ten temat. (Zaznaczę tylko, że chodzi mi raczej o wyeksponowanie samej postaci, a nie o stosy pokiereszowanych, opętanych nagich kobiet...) :]

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h.

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym wątku.

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku.

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu.

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu.

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE SESJI: 06.04.2009 godz. 23:59.

SONDA: od 07.04 do 09.04 (3 dni)

misiek dodaje temu wszystkiemu pikanterii hehe :p co za zarabisty temat ... moze jak bede miala chwile to wyskocze z czyms obrzydliwym :p jeden z filmow wszechczasow ... 'let jesus fuck u, let jesus fuck u' :P

Edited by lili

…Józef był młodym egzorcystą… dopiero kilka lat temu przeszedł święcenia i niewiele jeszcze przeżył i widział, nie mówiąc już o specyfice tego co można zobaczyć i przeżyć podczas „pracy” jakieś się podjął … mimo niewielkiego doświadczenia, właśnie jego wysłano do małej wioski na podhalu, gdzie od kilku tygodniu działy się dziwne i przerażające rzeczy, powiadają, że sam szatan zamieszkał w tym miejscu. Uzbrojony jedynie w niezłomną wiarę, pismo święte… i ulubiony Colt Magnum 44, rozpoczął …

egzofinish.jpg

od początku miałem taką wizję, jak ten temat się pojawił, że jakiś młody niedoświadczony egzorcysta został posłąny do jakiejś zabitej deskami wiochy na południu polski, gdzie się dzieją... no różne takie :) pewnie bym to nawet pociągnoł w ilustarcję bo podoba mi się ten pomysł, ale pewnie czasu nie będzie, także speedzik i wsio, przynajmniej trochę klimatu mam nadzieję udało mi sie oddać - w sumie to i tak sie cieszę, że speeda dałem radę :P

pozdrawiam wszystkich :)

jak dla mnie wymiatają: dzudzu i serio - rewela!

Edited by Kubasa