Napisano 15 Marzec 200421 l witojcie poznizej moj pierwszy model zrobiony w maxie. brak znajomosci narzedzi daje o sobie znac. chcialbym aby max byl dla mnie bazowym programem do 3d. jakie zrodla informacji polecacie? jakie urle? pozdrawiam, pata. edit: czy mi sie wydaje czy dodawany obrazek jest skalowany (szerokosc)?
Napisano 15 Marzec 200421 l Zmień temat na zgodny zregulaminem, takie \"pomysłowe\" modyfikacje nie powinny się pojawiać. Przed Tobą już było wiele wymodelowanych twarzy i trafiały do kategorii \"postać 3D\" - zrób to samo.
Napisano 15 Marzec 200421 l dokladnie, czemu ludzie dziela sie na zaczynajacych 3d od zrobienia boxa i na tych ktorych 1st modelem jest calkiem zgrabna glowka.... bardzo intrygujace...
Napisano 15 Marzec 200421 l a narzekacie na brak pierwszych boxow, lampek, stolikow, kostek, czajnikow, zaplaniczek i innego chlamu?
Napisano 15 Marzec 200421 l wiesz akdsn ze nie o to chodzi.... jesli to jego 1st praca to czapki z glow a jesli nie to po co pisac \'oto moj pierwszy raz\' ? bez sensu...
Napisano 15 Marzec 200421 l Autor heja dzieki. ebor: f1... mysli, mysli... i nic - chyba zle zainstalowalem maxa :) zaden geniusz. po prostu nie widze potrzeby zeby modelowac krany, kulki, szachownice itp :) wole posiedziec tydzien dluzej, pomeczyc sie ale zrobic cos bardziej sensownego. nie moge znalezc narzedzia do laczenia polygonow? do zrobienia... hmm \"mostu\" pomiedzy nimi. jest cos takiego w maxie? czy raczej mam sie rozgladac za pluginami? pzdr, fjan.
Napisano 15 Marzec 200421 l zlikwidoj to wybrzuszenie na srodku czola i bedzie dobrze, hehe pierwszy model..... ciekawe jak reszta modeli bedzie sie prezentowac oczywiscie zycze jak najlepiej na przyszlosc:)
Napisano 15 Marzec 200421 l Autor rety ale tutaj jest tempo odpowiadania na posty... bomba! paladin: spox, zmienie to jak zdejme symetrie dirty: napisalem ze to moj pierwszy model w maxie, a nie wogole. wogole to jest to jeden z moich pierwszych modeli organicznych... dlubie w wolnych chwilach bo jestem zarobiony... :\\ pozdrawiam
Napisano 16 Marzec 200421 l pierwszy model, pierwszy model w maxie, pierwszy model na forum, pierwszy model dzisiaj, pierwszy model robiony.... ile to juz razy slyszelismy:D
Napisano 16 Marzec 200421 l a ile razy sami to powiedzielismy:) Jeszcze troche wysilku i glowka naprawde bedzie miala ludzki ksztalt. Gratuluje nosa.
Napisano 16 Marzec 200421 l no fakt:P ale niewiele z nas robilo takie rzeczy (z reguly to boxy byly:D)
Napisano 16 Marzec 200421 l Autor ludziska czy ja gdzies napisalem ze to moj pierwszy model w zyciu?! :) Dr. eA: thx. model jest robiony na podstawie zdjecia mojej glowy... nie wiedzialem ze moja gasnica moze sie az tak podobac :)
Napisano 19 Marzec 200421 l widać troche byków :) ucho zdecydowanie za nisko, nad łukiem brwiowym burdel w siatce, to samo na policzku i brodzie... popraw te wszystkie mixy i będzie lux!
Napisano 20 Marzec 200421 l jak dla mnie nos za plaski i czolo... w ogole, jakis taki jakby dostal patelnia :P...
Napisano 20 Marzec 200421 l sam tak nie umiem :] ale to są moje uwagi: Jakiś \"czułek\" na tym czole jakiś kanciaty ten fragment jakby boX :d Przewrócił się bokim na chodnik czy chycił w głowę z blachy?? ucho wyrzej oprócz tego to całkiem fajnie ;-)