Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witojcie

poznizej moj pierwszy model zrobiony w maxie. brak znajomosci narzedzi daje o sobie znac. chcialbym aby max byl dla mnie bazowym programem do 3d. jakie zrodla informacji polecacie? jakie urle?

pozdrawiam,

pata.

edit: czy mi sie wydaje czy dodawany obrazek jest skalowany (szerokosc)?

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zmień temat na zgodny zregulaminem, takie \"pomysłowe\" modyfikacje nie powinny się pojawiać. Przed Tobą już było wiele wymodelowanych twarzy i trafiały do kategorii \"postać 3D\" - zrób to samo.

Napisano

dokladnie, czemu ludzie dziela sie na zaczynajacych 3d od zrobienia boxa i na tych ktorych 1st modelem jest calkiem zgrabna glowka....

bardzo intrygujace...

Napisano

a narzekacie na brak pierwszych boxow, lampek, stolikow, kostek, czajnikow, zaplaniczek i innego chlamu?

Napisano

wiesz akdsn ze nie o to chodzi....

jesli to jego 1st praca to czapki z glow a jesli nie to po co pisac \'oto moj pierwszy raz\' ? bez sensu...

Napisano
  • Autor

heja

dzieki.

ebor: f1... mysli, mysli... i nic - chyba zle zainstalowalem maxa :)

zaden geniusz. po prostu nie widze potrzeby zeby modelowac krany, kulki, szachownice itp :) wole posiedziec tydzien dluzej, pomeczyc sie ale zrobic cos bardziej sensownego.

nie moge znalezc narzedzia do laczenia polygonow? do zrobienia... hmm \"mostu\" pomiedzy nimi. jest cos takiego w maxie? czy raczej mam sie rozgladac za pluginami?

pzdr,

fjan.

Napisano

zlikwidoj to wybrzuszenie na srodku czola i bedzie dobrze,

hehe pierwszy model..... ciekawe jak reszta modeli bedzie sie prezentowac

oczywiscie zycze jak najlepiej na przyszlosc:)

Napisano
  • Autor

rety ale tutaj jest tempo odpowiadania na posty... bomba!

paladin: spox, zmienie to jak zdejme symetrie

dirty: napisalem ze to moj pierwszy model w maxie, a nie wogole. wogole to jest to jeden z moich pierwszych modeli organicznych...

dlubie w wolnych chwilach bo jestem zarobiony... :\\

pozdrawiam

Napisano

pierwszy model, pierwszy model w maxie, pierwszy model na forum, pierwszy model dzisiaj, pierwszy model robiony.... ile to juz razy slyszelismy:D

Napisano

a ile razy sami to powiedzielismy:)

Jeszcze troche wysilku i glowka naprawde bedzie miala ludzki ksztalt. Gratuluje nosa.

Napisano

no fakt:P ale niewiele z nas robilo takie rzeczy (z reguly to boxy byly:D)

Napisano
  • Autor

ludziska czy ja gdzies napisalem ze to moj pierwszy model w zyciu?! :)

Dr. eA: thx. model jest robiony na podstawie zdjecia mojej glowy... nie wiedzialem ze moja gasnica moze sie az tak podobac :)

Napisano

widać troche byków :) ucho zdecydowanie za nisko, nad łukiem brwiowym burdel w siatce, to samo na policzku i brodzie... popraw te wszystkie mixy i będzie lux!

Napisano

sam tak nie umiem :] ale to są moje uwagi:

Untitled-1.gif

Jakiś \"czułek\" na tym czole

jakiś kanciaty ten fragment jakby boX :d

Przewrócił się bokim na chodnik czy chycił w głowę z blachy??

ucho wyrzej

oprócz tego to całkiem fajnie ;-)