Napisano 31 Marzec 200916 l Siema! Narazie bez szaleństw, ogólny zamysł to ciemna łazienka ciemnie płytki na podłodze i na ścianach, narazie bez tekstur. Zastanawiam się nad szafkami chciałem je ubrać w ciemne drewno ale nie wiem czy już nie będzie za ciemno. Jeszcze pare pierdół chce wrzucić żeby nie było za smutno:P
Napisano 31 Marzec 200916 l Okiem architekta wnętrz, może zamiast brodzika zastosuj system bezbrodzikowy (włoski), montaż kabiny na płytkach. Dodaj jakieś fugi na podłodze. Zastosuj może takie samo światło w kabinie jak i na suficie? No i ten niebieski, bez jaj! :) czarna łazianka niebieska kabina? :) Odsuń kibel od szafek troszkę, może dorzuć bidet? :)
Napisano 31 Marzec 200916 l Kabina nawet dosyć przyjemna sama w sobie. To ty robisz szerokie sedesy ? Gdzieś już taki widziałem.
Napisano 1 Kwiecień 200916 l jasność i sampling, popraw iluminator w prysznicu, wygospodaruj na to czas :)
Napisano 1 Kwiecień 200916 l Dosyc w niej ciemno i nieprzyjaznie, taka lazienka z biurowca/nocnego klubu - w sensie kolorystyki. Przydaloby sie ja rozjasnic, moze dywanik... moze cos jasniejszego... @Kacper - widze, ze nigdy nie szykowales sie w domu z zona do pracy na ta sama godzine
Napisano 3 Kwiecień 200916 l Autor Hello Dzieki za komy;] Posłuchałem siękilku rad i jestem ciekawy jak tym razem się wam spodoba ( nie wiem coście się tak uparli na te kibelki:P ) Nad ustawieniami rendera jeszcze popracuję. Narazię męczę tekstury i modele. Zrezygnowałem z ściany z płytkami i poradziłem sie z tym prysznicem. Zastanawiam się czy nie zrobić ciemniejszych płytek no i szafki tylko górna część w teksturze jak narazie.
Napisano 3 Kwiecień 200916 l No to teraz dopiero jest nijako. Czemu zrezygnowałeś z tamtak kolorystyki? Gdyby popracować nad detalem i materiałami, dodać co nieco, ciut ocieplić klimat to byłoby całkiem fajnie. A tak znowu jest łazienka jakich setki w katalogach. (nie wspominam o jakości renderów, bo kiepska. światło za ciemne)
Napisano 3 Kwiecień 200916 l Może w prysznicu zamiast takiego samego układu płytek walnij jakąś ładną mozaike? No i odpły wody wyrównaj z ziemią bo się potkniesz podczas kąpieli i nogę złamiesz :P Ten brąz nijak, może szafki zamiast białe, walnij ładny stonowany fiolet, ożywi troszkę :) Kibel masz biały a przycisk od geberita srebrny? Nie bardzo :) Fugi się gryzą, ściemnij troszkę tą na podłodze. O teraz mi przyszło, walnij fioletowe płytki na obudowę geberita i pomaluj na podobny kolor szafki, polecam płytki z firmy IRIS, na ich stronie (oryginalnej) znajdziesz całe katalogi, fajny fiolet widziałem bodajże w katalogu Ritmo :) Jak byś robił render z innego ujęcia, to nie zapomnij o bidecie, duża łazienka, to powinien być :) edit A w prysznicu nie ma wylewki:) walnij dużą kwadratową deszczownicę :) aaa i gniazdek nie ma :D A i krany zbyt klasyczne, toz to chyba ma byc bardziej nowoczesna lazienka, spróbuj może z jedną umywalką, długą ale wąską i moze kran typu kaskada?
Napisano 8 Kwiecień 200916 l Autor Jednak zdecydowałem się wrócić do pierwotnej formy mojego zamysłu:P Praca pomału zbliża się ku końcowi jeszcze parę rzeczy do poprawy ( dywanik na pierwszy rzut i nad kibelkiem cosik bardziej nie rzucajacego się w oczy)
Napisano 8 Kwiecień 200916 l No! teraz to możemy gadać ;] zmień kolor fug na podlodze na grafitowy, bo za bardzo biją po oczach, no i wyglądają biednie. i popracuj nad światłem jeszcze.
Napisano 21 Kwiecień 200915 l Mi się ciągle nie podoba, przez tę niebieską kabinę :/ Błękitny taki jakiś i brąz? Ehh
Napisano 21 Kwiecień 200915 l aduko Turkus z brązem ładne i modne połączenie. Ogólnie ta wizka fajna :-) jakoś się przyczepić nie potrafię.
Napisano 21 Kwiecień 200915 l Wizka ładnie się przebudowuje. Sądzę, że mógłbyś wypolerować trochę kafelki na podłodze. I ten kwiatek, wydaje mi się, że stoi w złym miejscu; gdybyś podchodził do umywalki z prawej strony, myślę, że byłaby szansa na potrącenie wazonika. Może to i moje czepialstwo, ale wg mnie nie pasuje w tym miejscu. Reszta coraz lepiej. Powodzenia i wytrwałości w pracy życzę.
Napisano 21 Kwiecień 200915 l co to za badyle tam w rogu stoją ? :P ciekawy wystrój tej łazienki :) myślałem, że to będzie jakaś kicha, ale wygląda całkiem nieźle :) może zrobisz "mokre ścianki prysznica" ? takie kropelki wody :) myślę, że jakiś bump by starczył ?