April 2, 200916 yr http://www.mmpoznan.pl/4198/2009/4/2/nine-inch-nails--czerwca-w-poznaniu?category=depesze News dla lubiacych;0)
April 2, 200916 yr Biletów jeszcze nie ma niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to niech to tak bardziej oficjalnie http://tour.nin.com/
April 2, 200916 yr ja nie slucham :) ale mieszkam z szatanem Leru ktory nawala to 24 na dobe i chcac niechcac wiem wszystko o trencie ;)))))) tak czy inaczej mam nadzieje ze publika dopisze i trent przestanie olewac polske (przepraszam Trent :P)
April 2, 200916 yr będę jadł popkorn i pytał się Ciebie co 5 min czy to polski zespół. I z której strony jest scena.
April 27, 200916 yr kupować bilety kupować. Od dziś, od 10:00 są dostępne, kto już ma to już ma ;) http://www.eventim.pl/portal/pl/muzyka/rock_pop/nine_inch_nails/53426/
April 27, 200916 yr Author zaluje ze nie kupilem w empiku tylko na eventimie. Juz bym mial na biurku:/ no ale bilecik w drodze:)
April 27, 200916 yr Ja też już mam:D Poza tym nie jest na Malcie tylko na Międzynarodowych Targach Poznańskich Edited April 27, 200916 yr by DaveBorck
April 28, 200916 yr ogólnie trochę drogi, nie wiem czy mnie będzie stać, jak coś to powiedzcie czy robicie później jakaś libacje to wpadnę:P
June 22, 200916 yr Niestety wiemy i nawet spotkać sie nie bede miał czasu a co dopiero isc na koncert. Cała sesja w jednym tygodniu...
June 24, 200916 yr Nie wiem jak wam ale mnie się mega podobało:D Pod sceną było bardzo tłoczno, a niektórzy pchali się i pogowali bardzo brutalnie tak, że myślalem, że żebra nie dotrwają do końca w jednym kawałku ale i tak było bardzo dobrze. Kobiety miały tam ciężki żywot bo 6 zemdlało w najbliższej okolicy (+1 facet:) Zagrali większość standardów, brakowało mi tylko "A perfect drug". Widownia spisała się na medal:) Pozdro
June 24, 200916 yr powiedzial bym ze widownia, robila kupe w majty na wszystkie kolory teczy i madzenty, zapetlonej z 2ch prostych linii koloru
June 24, 200916 yr Prawda, prawda. To chyba było wczoraj najlepsze, znaczy się publika. Ostatni raz widziałem coś takiego na koncercie Scorpionsów, i chociaż frekwencja nie byłą chyba aż tak wysoka jak przewidywano, to publiczność raczej nie dała tego odczuć najninczom. Sporo śpiewania razem z zespołem, klaskanie, co mnie dość mocno zaskoczyło, bez zachęt ze strony zespołu, a i z zachętami również, praktycznie natychmiast po najlżejszym klaśnięciu Trenta. Ogólne wrażenia bardzo pozytywne. Świetna muzyka, i uważam, że Finck na prawdę pokazał kilka fajnych chwytów. ;) Kogo nie było niech żałuje. P.S. Za sam "Hurt" na końcu wartoby było nawet przepłacić za bilety. xD
June 24, 200916 yr leru mowil, ze byla straszna zena i ogolnie trent dal dupy na pelnej linii, ale ja tam sie nei znam wydaje mi sie ze bylo ok:)
June 24, 200916 yr powiem tak: było SYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D Chyba najbardziej syto było na Wishu, Survivaliźmie i na Hurcie !