Napisano 16 Marzec 200421 l Badzo mi brakuje na tym forum działu z darmowymi (nadsyłanymi przez userów) materiałami ( textury, shadery, sceny itp.) Taki dział bardzo dobrze funkcjinuje na forum evermotion...co chwila umieszczane są tam nowe sceny... Zdaję sobie sprawę, z tego, że mogą wyniknąć problemy z niekompatybilnością naszych Max\'ów, ale zawsze można przeciez zaznaczyć, że do uruchomienia sceny jest potrzebny nowy Max, albo tez można udostępnić pliki .3ds ... FREE STUFF na www.evermotion.org/forum wiele mnie nauczyło...Możemy się wymieniać doświadczeniami w ustawieniu świateł, opcji rendeingu, sposobami modelowania itp. Sceny wcale ni muszą być bardzo skomplikowane...Więc każdy będzie mógł coś wrzucić od siebie...Oczywiście coś co warto pokazać :P Co o tym myślicie ?? A w szczegulności mówię to do Adka :) Pozdr
Napisano 16 Marzec 200421 l Jest cos takiego w serwisie max3d. Chcialem to rozruszac na nowo, no ale...
Napisano 17 Marzec 200421 l Autor Chodzi mi o dzial na forum... \"Chciałem to rozruszać na nowo, ale...\" ale co się stało??
Napisano 17 Marzec 200421 l Tak to jest bardzo dobry pomysł jestem za [spox]. Na evermotion się sprawdza więc i tu się sprawdzi tym bardziej że wiele osób nie rozumie angielskiego i na tamto forum poprostu nie ma po co zaglądać :) pozdro
Napisano 18 Marzec 200421 l Hmm... ale kto powiedzial ,ze nie mozecie na max3d zamieszczac tego typu rzeczy o ktorych piszecie? Zachecam w takim razie Was do nadsylania materialow - moge je zamieszczac na lamach serwisu.