Napisano 9 Kwiecień 200915 l Witam... Spróbuję swoich sił w bitwie choćby po to by chociaż podnieść odrobinkę skilla :) Mam zamiar stworzyć teleporter, który będzie w stanie przenosić ludzi do dowolnego miejsca na świecie :) Ogólna koncepcja jeszcze nie jest obmyślana, ale chcę sobie zaklepać temat ;] Edytowane 12 Kwiecień 200915 l przez Trybal
Napisano 12 Kwiecień 200915 l Autor Koncepcja już wstępnie obmyślana :) Temat trzymający się cały czas teleportera nawiązywać będzie do kręgu Stonehenge... Oto pierwszy kamień kręgu... Wielkie dzięki dla Temporala :*
Napisano 12 Kwiecień 200915 l No fajnie wychodzi, powodzenia. P.S Temporal? To ten co sprząta u mnie na ogrodzie?
Napisano 13 Kwiecień 200915 l Kamień mi się nie podoba, wygląda bardziej jak odlany beton, taki co się rozlewa na strome stoki obok drogi zeby się kamienie nie staczały, kamień powinien mieć więcej ostrych kantów i szczelin. http://dulichvietnam.asia/vn/images/stonehenge_up_close2_1600x1200.jpg Zobacz te kamienie, co prawda niby gładkie, ale jednak mają szczeliny, rozpoznawalne kanty, dziury itp.
Napisano 13 Kwiecień 200915 l Autor Ja wiem czy 30s :D :P Ja nad tym chwilkę siedziałem bo powoli rozkminiam ZBrusha i jego współpracę z Maxem :P
Napisano 13 Kwiecień 200915 l Ale nie ważne przecież ile s, ważne żeby to jakoś wyglądało, to nie wyścigi.