_Arti_ Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 (edytowane) No tak sobie wpadłem na coś szalonego i pokręconego. Moja koncepcja przedstawia zegar napędzany... chomikami. Niemal w każdym znaczeniu, gdyż: - chomiki biegną na bieżni, która napędza cały układ - chomiki się pocą, więc maszyna pobiera od nich ciepło - chomiki .... wydalają boberki, więc maszyna produkuje biopaliwo I do tego to zegar! ^^ Póki co nic nie mam, napisane by nikt mi nie zabrał pomysłu x] Powodzenia wszystkim uczestnikom w Bitwie! Edytowane 12 Kwiecień 2009 przez _Arti_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likki Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Hehe, dobre! :) Póki co chyba najbardziej zwariowany pomysł w Bitwie... i o to chodzi. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drukarz Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Ciekawy ten twój zegar, tylko ciekawe jak się te chomiki karmi, żeby nie przestawały biegać? powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 a czy zwierzęta się nie pocą ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 fajny pomysł ,powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marmon Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 a czy zwierzęta się nie pocą ?? a widziałeś zegar napędzany chomikami? W ten sposób można by podważyć prawie każda idee ;d Pomysł zacny, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbaqbaMAX3D Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 (edytowane) SUPER, ten zegarek :) On bedzie na ręczny, czy kominkowy??? ;P Mozna zrobic wijaca sie chomikowa kolejke wzdloz ramienia. I Full "pochrzanionych" chomikow by "see" potyrac - za pelna darmoche :) dla mnie CZAD!!! Edytowane 10 Kwiecień 2009 przez qbaqbaMAX3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 10 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2009 SUPER, ten zegarek :) On bedzie na ręczny, czy kominkowy??? ;P Mozna zrobic wijaca sie chomikowa kolejke wzdloz ramienia. I Full "pochrzanionych" chomikow by "see" potyrac - za pelna darmoche :) dla mnie CZAD!!! Na rękę chomika nie założysz, to co mówić o całej maszynerii ^^ a czy zwierzęta się nie pocą ?? Wytwarzają ciepło, a ciepło=energia Ciekawy ten twój zegar, tylko ciekawe jak się te chomiki karmi, żeby nie przestawały biegać? powodzenia Co do karmienia ^^.... Długo myślałem, czy to pokazywać, bo żeby nie wyszło, że za szybko modeluje i się nie przykładam do tego czy coś ... x] Innymi słowy: to jest bieżnia, na której biegają chomiczki ^^ Nie wiem, po co chomikowi stek, ale to ma być pełne absurdu i śmiechu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 ej. super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drukarz Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Nie wiem, po co chomikowi stek, ale to ma być pełne absurdu i śmiechu To może zamiast steku to tam browara powiesisz - taki patriotyczny klimat osiągniesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g0od Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Oby nie mięso z chomika, bo to już zakrawa o 'letkom' perwersję :) Ogólnie rzecz biorąc pomysł rewelacyjny, mam nadzieję że nie przerośnie pracy - tak czy inaczej powodzenia życzę i dajesz z updejtami! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 hehe, pomysł superowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Mam taki pomysł przeszukaj prace koncepcyjne do American McGee's Alice tam znajdziesz bardzo fajnego chomika, ciekawie wygląda, może ci w tym coś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2009 (edytowane) http://i42.tinypic.com/2u6ojd2.jpg BUAHAHAH XD btw. Drukarz, dzięki za pomysł z piwem ^^ Edytowane 12 Kwiecień 2009 przez _Arti_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drukarz Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 btw. Drukarz, dzięki za pomysł z piwem Spoko:) twoje piwko wygląda całkiem kusząco, tylko czemu wpakowałeś go do puszki po CocaColi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Co to pirwo? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Piwo to płynna substancja, zawierająca w sobie niewielki procent alkoholu. Jest bardzo kaloryczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Tak, ale ja pytałem o pirwo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Tak, ale ja pytałem o pirwo :) BUAHHAAH xD To nie ja pisałem, tylko ten głupi chomik, do niego pretensje ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 To pewnie też nie jego wina, a specjalistów od reklamy xD on tylko aparycji użyczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drukarz Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 a mi wytykali, że marzyć napisałem przez "ż". Swoją drogą, robienie błędów ortograficznych to dobra metoda, jeśli ktoś chce sprawdzić, czy w ogóle ktoś go czyta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iacu Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 hehe...bede kibicowal tym chomikom na torze !! swietne. musze to zobaczyc skonczone !! - powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi